Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разреша проблема, когато отварям LaRedoute и постоянно ми показва името без да съм влязъл с моя линк?
-
Как мога да разреша проблема, когато кошницата ми е празна, въпреки че съм харесал нещо и то е налично?
-
Как мога да изчистя кеша и кукитата на браузъра си?
-
Как да определим правилния размер за детска туника за дете на около една година?
-
Как мога да разреша проблема, когато получавам автоматично потвърждение на запитване, но не получавам отговор?
От тази от 21.01. ни вест, ни кост, майка ми ме изяде кога ще и дойдат чаршафите
/
Изобщо не са уголемени, както пишеше за тези без каишката, които поръча ти. Моите са 39, по принцип съм между 38 и 39, имам съвсем малко място отпред на пръстите и се надявам да не се отпуснат 
И аз съм между 38 и 39, и поръчах 39
Дано само не се окаже, че тези без каишката са уголемени
четири артикула ми липсват, във фактурата са задраскани на ръка и от долу е извадена сумата. Четох на 1ва страница за ваучерите, но пише че се получават максимум месец след като е отказан артикула, а от тогава минаха два месеца и нищо не съм получила по пощата
Хубава ли е в действителност, как е като материя? Аз, понеже се влюбих в сакото, с което е съчетана в сайта, още като го пуснаха и много им се чудя и на сакото и на полата 
. Днес Сабине ми прати форма, която да попълня но никъде не е разяснено като я попълня как да я изпратя - по пощата или като прикачен файл на някакъв адрес
. Ако някой е попълвал такава форма моля да сподели