LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 263
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Мацки най-накрая успях да кача всички снимки,голяма мъка беше   Stuck Out Tongue Winking Eye .Някой ако иска инфо за нещо да свирка
Ето снимки
Подаръци
За продавалника

тази парка я чакам от януарска поръчка, имаш ли реална снимка?

# 406
  • София
Сутринта взех пакетче от пощата с поръчка от 8 март.
Еспадрилите 37 номер в синьо,много удобни,лекички,жалко,че нямаше моя номер,тези ги взех за майка ми,произведени са в Испания.
Пуловерчето от 2 евро в розово-не е лошо,но май не е в мой стил,още се чудя какво ще го правя...
Трите кафяви чанти за подарък-стават,но това лаченото по тях мирише ужасно силно  ooooh!
Ето и снимки ,имам и неща от поръчка от 1 март,която днес ми донесоха.
Полата на цветя от 2 евро въобще не изглежда като в сайта,на мен ми е малко под коляното,при условие,че съм 154 см,иначе пък ми лепна отвсякъде.
Да похваля тези пуловерчета ,от много мека и приятна материя,отговарят си на номера,заслужават си отвсякъде.

# 407
  • Русе
 Sad тази вечер направих поръчка,но едната пола е свършила докато я обработят.Останалите неща обаче си ги има и поръчката е пусната.Поръчката я направих с код за покана на приятел и плащам само доставката.В такъв случай дали ще получа някакъв ваучер за сумата на полата?

# 408
  • Временно
Може ли някой да ми даде линк към тези маратонки,ако все още ги има

# 409
  • Пловдив
Ейййй заслужавало си е четенето,много хубави новини от Пловдив Simple Smile Змейка,Духи - честито ви,дано поне полвината неща са за вас....как се надявам вече да е дошъл и моя колет от 14.01,голямо чакане му изчаках  Crossing Arms а защо не и от 04.02 и 16.02- няма да им се разсърдя  Joy за мартенските няма да давам зор Simple Smile

cveteto (не помня точно ника,а ми е немислимо пак да го намеря - видя ли ralitooo ги има тези ботушки ,за които вчера питаше  Peace

бейлис ,благодаря ти   bouquet много ми помогна,тоест направо ме разби,бях решила тези дънки да взимам 38 номер,едно момиче по време на намаленията пусна размери и за 38 номер бяха:талия 37,дължина около 100,ханш 47,5,бедро 26,долу в най-долната част на крака, където е ципа са също доста тесни – 15,дълбочина 22
Като ги сравня с твойте направо си умирам от яд,че тогава имаше 36 ,а аз не поръчах,като си мислех че съм за 38..пууууу сега ще изчакам дано малко поне още ги намалят  Praynig Иначе и аз съм с талия 72 и ханш 88,а и щом се отпускат...........пуууууу все така става  ooooh!

em4eto последните пуловерчета предполагам са ти 34/36,можеш ли да ми измериш дължината им,както и дължината на ръкава  Praynig

# 410

Аз имам все още януарски 4-5 бр...
От 21.01 е най-ранната  Tired
[/quote]
Извиявай че тук,
мо още ли продавааш евтините ботушки 36 номер?
Извинявайте пак че тук питам   bouquet

# 411
Момичета, пускам и тук един линк, че бая парички отидоха в Ла Редут...
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=506682&cat=500

По това, което си писала - поръчала си 43, а са ти пратили 44 ? .. Върни им ги - грешката е тяхна.. При повече настояване ще си поемат  пощенските Simple Smile И ще ти пратя верния р-р  Peace
Да, ама понеже много си ги харесахме и се намусихме , че и пуснахме специални поздрави за Редута, седнах и поръчах същите. И сега пак ако ги пратят 44...

# 412
  • Балчи-Варна
Мацки най-накрая успях да кача всички снимки,голяма мъка беше   Stuck Out Tongue Winking Eye .Някой ако иска инфо за нещо да свирка
Ето снимки
Подаръци
За продавалника

тази парка я чакам от януарска поръчка, имаш ли реална снимка?

кой размер е парката?

# 413
  • плевен
Добро утро.Мога ли да попитам като  синът ми е висок 81-82 см и тежи 12.500кг а е на 1 годинка какъв размер ще му трябва на него защото търсих в таблиците но не мога да се ориентирам,все има някакви раличия.Или ако трябва да гледам по височуната излиза 86-но пише за 2 годинки....Моля за съвет

# 414
  • София
Добро утро.Мога ли да попитам като  синът ми е висок 81-82 см и тежи 12.500кг а е на 1 годинка какъв размер ще му трябва на него защото търсих в таблиците но не мога да се ориентирам,все има някакви раличия.Или ако трябва да гледам по височуната излиза 86-но пише за 2 годинки....Моля за съвет
Гледай ръста, в повечето случаи си отговаря. Годините са много относителни, нали французите са джуджета  Joy 86 би трябвало да е добре.

# 415
  • Перник

Добро утро и от мен. На сина ми на годинка му взимах 86. Панталоните ги подгъвахме, но иначе бяха ок.

# 416
Момичета моля за помощ-харесала съм си това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tipster.aspx?productid=324 … &numberpage=1 и не мога да си определя размера.Талията ми е 93-94 см  а ханша  109см и по мои сметки трябва да е някакъв номер от сорта на 46-48-50.Така ли е или аз немога да изчислявам.Моля помогнете ми.И по принцип за тези мерки всички горни дрехи ли трябва да са с тези размери???
Хайде и аз да се включа в оразмеряването  Mr. Green
Моите може и да не са толкова надеждни, но от това което съм си записала като мерки на други пишещи и кои размери взимат, за долни с този ханш мисля си за 46-48, но по-вероятно е да е 46
А за горни дрехи дай гръдна, може би 44  newsm78
Пак да кажа, не съм 100 % сигурна  Hug
Дано се включи някой с близки до твоите мерки за по-голяма сигурност

ПП а евтините еспадрилки отговарят ли си на номера, че май пуснах номер отгоре   Rolling Eyes

# 417
И моята дъщеря е на 1 година и 3 месеца, 13 кг и 86 и е добре, за блузки ако са по-свободни, може и 81, но за панталони 81 е много тясно.

# 418
  • Перник
Момичета моля за помощ-харесала съм си това http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tipster.aspx?productid=324 … &numberpage=1 и не мога да си определя размера.Талията ми е 93-94 см  а ханша  109см и по мои сметки трябва да е някакъв номер от сорта на 46-48-50.Така ли е или аз немога да изчислявам.Моля помогнете ми.И по принцип за тези мерки всички горни дрехи ли трябва да са с тези размери???
Хайде и аз да се включа в оразмеряването  Mr. Green
Моите може и да не са толкова надеждни, но от това което съм си записала като мерки на други пишещи и кои размери взимат, за долни с този ханш мисля си за 46-48, но по-вероятно е да е 46
А за горни дрехи дай гръдна, може би 44  newsm78
Пак да кажа, не съм 100 % сигурна  Hug
Дано се включи някой с близки до твоите мерки за по-голяма сигурност

Може и 44 за панталони.

# 419
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
добро утро, момичета,

моля да оразмерите мъжа ми:

гръдна- 102
талия- 84
ханш- 100

при ръст 186.

харесал си е този панталон
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-style-citadin.aspx? … &numberpage=1
42 номер, а незнам дали ще му стане.
по принцип не обича нищо да му стяга

Общи условия

Активация на акаунт