LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 242
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, има ли чакащи от 15.01 все още??? Направо пишман станах!

Все още чакам няколко...най-старата е от 16.01  Sick и отговор на запитването все още чакам ,как ги получавате толкова бързо не знам Sad( Охххх дано тази седмица дойдат нещата...

# 436
  • София
Момичета, имам следния проблем:
Пристигнаха ми балеринките на Рокет Дог
http://media.laredoute.fr/product/picture/324127316_0002_PG_1.jpg
но са ми ужасно малки! Аз нося 40 номер (понякога и 39 ) , от тях си взех 41 и не мога да си вкарам крака  ooooh!
Мисля че са ми пратили по малък номер - сигурна съм даже - на кутията пише 41 , но на обувките никъде не пише...
Та моля за съвет - да ги връщам ли (като искам да е за тяхна сметка, защото вината е в тях) или какво да правя..ама така ме е яд...толкова са хубави. В момента ги има налични в 41 номер но са на по висока цена...
Моля за съвет  Praynig

# 437
  • София
Днес си получих поръчката от 15.01 и съм бясна  #Cussing out четири артикула ми липсват, във фактурата са задраскани на ръка и от долу е извадена сумата. Четох на 1ва страница за ваучерите, но пише че се получават максимум месец след като е отказан артикула, а от тогава минаха два месеца и нищо не съм получила по пощата  Confused Имам ли основание да се притеснявам, сумата хич не  е малка - 64евро? Какво се прави в такива случай?
пиши им че ти липсват артикулите,но преди това виж в суивито ако ти ги има нещата като ваучери им пише писмо да ти изпратят номера ваучера по е майла

Момичета, значи като няма нищо в Рембуса и нещо липсва от колета имам пълно основавие да се подаде жалба на Митница, ако ти липсва артикул? Дори и да е писано на ръка на фактурата? Така ли?  newsm78 newsm78 newsm78

# 438
Може ли някой да ми даде линк към тези маратонки,ако все още ги има

заповядай.
http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport.aspx?productid … &numberpage=1

# 439
  • София-Младост
Днес си получих поръчката от 15.01 и съм бясна  #Cussing out четири артикула ми липсват, във фактурата са задраскани на ръка и от долу е извадена сумата. Четох на 1ва страница за ваучерите, но пише че се получават максимум месец след като е отказан артикула, а от тогава минаха два месеца и нищо не съм получила по пощата  Confused Имам ли основание да се притеснявам, сумата хич не  е малка - 64евро? Какво се прави в такива случай?
пиши им че ти липсват артикулите,но преди това виж в суивито ако ти ги има нещата като ваучери им пише писмо да ти изпратят номера ваучера по е майла

Как да проверя дали нещата ги има като ваучери? Иначе в суивито там където е списъка със стоките от  поръчката не фигурират.
А парите за тях изтеглени ли са ти?
Ако има ваучер ще е отбелязан в Mes Reimbursment.

# 440
Момичета,да попитам за роклите.Дължината която я пишат дали включва презрамките,защото някъде тук гледах на реална снимка и доколкото разбрах я пишат в сайта без презрамки. Rolling Eyes
Искам да си поръчам тази рокля  http://www.laredoute.fr/vente-robe-dos-nu-redoute-creation.aspx? … &numberpage=1
 smile3525 smile3525 smile3525
Благодаря Ви предварително.

# 441
  • Пловдив
eva_merry, ето ги маратонките . Само дето са им вдигнали цената с около 2Е, но пак бива.

Прочетох, че на пловдивската митница има много колети. Дали няма възможност, някой, който ходи да си вземе колета, да вземе и списък с имената и да го постне, както правеше Змейковица по едно време, миналата година.

Да, на мен ми дават списък, когато има наистина много, но напоследък мъжът ми ги взима и той все бърза, не че няма да му дадат  Laughing Ако ида тези дни ще взема имената

# 442
А тоя Рембус не го намирам нещо  newsm78

# 443
  • София
В Mes Reimbursment има две суми  Shocked
Date de remboursement Type de remboursement Montant du remboursement Mode de remboursement Commande
le 18/02/2009  Remboursement somme due  
67,95 ?  Bon d'achat   N° 20090150652820
du 15/01/2009  
le 10/02/2009  ARTICLE MANQUANT  
64,72 ?  REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE  N° 20090150652820
du 15/01/2009  
Това пише  Laughing доколкото подразбирам и двете са за тази поръчка, втората сума ще я изпратят с чек, но и двете не съвпадат с тази от фактурата - 63.75  Laughing Съвсем се обърках  ooooh! това значи ли че дублират сумата? И при положение че вече минаха два месеца от поръчката, а нищо не съм получила по пощата значи ли че се е изгубило писмото?
Момичета извинявайте ако въпросите ми ви се струват тъпи  Embarassed от две години пазарувам и за първи път ми се случва  Laughing А се притеснявам защото сумата хич не е малка
благодаря ви   bouquet
Ала бала изтеглени са парите  Sad

# 444
  • София
А тоя Рембус не го намирам нещо  newsm78

Като отвориш Suivre mes commandes най отдолу, под поръчката в дясно втория надпис Mes Reimbursment

# 445
Момичета, имам следния проблем:
Пристигнаха ми балеринките на Рокет Дог
http://media.laredoute.fr/product/picture/324127316_0002_PG_1.jpg
но са ми ужасно малки! Аз нося 40 номер (понякога и 39 ) , от тях си взех 41 и не мога да си вкарам крака  ooooh!
Мисля че са ми пратили по малък номер - сигурна съм даже - на кутията пише 41 , но на обувките никъде не пише...
Та моля за съвет - да ги връщам ли (като искам да е за тяхна сметка, защото вината е в тях) или какво да правя..ама така ме е яд...толкова са хубави. В момента ги има налични в 41 номер но са на по висока цена...
Моля за съвет  Praynig
Аз ги получих вчера. На едно малко етикетче,залепено от вътре(странично) пише номера  Peace

# 446
  • София
момичета,преди  4-5  дни писах  на  ЛАРЕДУТЦИТЕ,за непристигналите  ми колети,
написах  им артиулите,дата  -всичко,получих авт.отговор,но до  тук.
Никакви отговори за колетите,
какво ще  ме  посъветвате,да им пиша  ли пак  че  вече почти 10 седмици минаха  от  пускането на една от  поръчките  
а  от  другите  9 седмици.

# 447
  • София-Младост
В Mes Reimbursment има две суми  Shocked
Отказаните артикули са ти на стойност 64,72 евро, като прибавиш 5% такса за опаковка получаваш 67,95 евро.
Не мога обаче да отг. кога и дали са пратили ваучера.

# 448
Момичета,сега пуснах поръчка!Знаете ли какво означава EN COURS D'ENREGISTREMENT пише го като отворя suivito

# 449
момичета,преди  4-5  дни писах  на  ЛАРЕДУТЦИТЕ,за непристигналите  ми колети,
написах  им артиулите,дата  -всичко,получих авт.отговор,но до  тук.
Никакви отговори за колетите,
какво ще  ме  посъветвате,да им пиша  ли пак  че  вече почти 10 седмици минаха  от  пускането на една от  поръчките  
а  от  другите  9 седмици.

Явно не ни отговарят на нас с теб  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт