LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 177
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Момичета,сега пуснах поръчка!Знаете ли какво означава EN COURS D'ENREGISTREMENT пише го като отворя suivito
още не са ти фактурирали поръчката,ще го направят до края на деня   Peace споко

Аз ще ходя после до Пловдивската митница (че чакам от 16,24,27януари),та ще искам списък,дали ще ми дадат   newsm78  ще видим...
А някой ако ходи до Софийската митница неможе ли да направи същото ?
аз щ отида, чакам да се наспи малката,
но не  вярвам да  ми дадат,защото нали си  плащаме за справка,
ако трябва да  извадят,сигурно 100 лв ще  искат най-малко Rolling Eyes

# 511
Спешен въпрос...може ли да се плати едновременно с ваучер и карта  ooooh!
да

# 512
  • София
Спешен въпрос...може ли да се плати едновременно с ваучер и карта  ooooh!
може,но сумата,която плащаш с  картата не  трябва да  е  по-малка  от 10Е

# 513
Здравейте, току що пуснах поръчка, но ми изписа че ще се обработва ръчно, получих мейл, но в суивито я няма. Трябва ли да им пиша писмо, да я анулират?

Да не би поръчката ти да е била под 10 евро?
не, беше с чек 10 евро, покана - приятел, след 10 евро остана 11 евро да доплатя с карта. Колко след като е направена поръчката се появява  в суивито

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 13:30 от eli_viki

# 514
Някой има ли впечатления от мъжката номерацията на маратонките  Umbro?
Бях поръчвала мъжки Умбро и вървяха с два номера назад. По принцип за някой си пише +1.

# 515
така помолих приателка да изпрати запитване за мойте поръчки от друг e-mail, с моите имена и клиентски номер, та на нея поне и отговорили, пратили и входящ номер, че на мен и това не ми пратиха Sad

# 516
Благодаря много момичета   bouquet
Стана поръчката , а сумата беше над 10 евро , останалата де след ваучера.

И един друг такъв въпрос , че досега отговор не съм му срещала... когато поръчката смени своя статус на "en cours de preparation" , значи ли че вече е фактурирана и няма вероятност да бъде отказана.
Питам защото ползвах код , който не ми е пратен лично , затова  ooooh!  bouquet

# 517

И един друг такъв въпрос , че досега отговор не съм му срещала... когато поръчката смени своя статус на "en cours de preparation" , значи ли че вече е фактурирана и няма вероятност да бъде отказана.

Значи , че ти е фактурирана , но докато не си я получиш има вероятност да ти я откажат , макар и малка  Wink

# 518
  • София
marissha първо прочетох първа страница преди да попитам  Embarassed  Laughing Ала Бала ми обясни защо са различни сумите   bouquet има ли някъде шаблон на писмо за замяна на чек с ваучер? намерих само шаблон за искане на номера на ваучера по имейла  newsm78
И още едно въпросче  Laughing на кой имейл да го пратя?
Много ви моля отговорете ми  Praynig Praynig  bouquet

# 519
  • Стара Загора
мъжка номерация 96/103 за тениски на кой номер отговаря "м" или "л" и за мъжки къси гащета 42/44 кой номер бива да са...за да се ориентирам..pls  bouquet

# 520
  • Пловдив
nadia*, на мейла от първия пост.

# 521
  • Перник
nadia*, ти получи ли въпросния чек? Сигурно са ти го пратили и ще искат да им го върнеш, за да ти издадат ваучер Peace

# 522

А това с 10-те евро от покана на приятел - чек или ваучер ти беше? Защото говориш за ваучер, пък повечето от нас, ако не и всички, получават 10-те евро с чек.

# 523

А това с 10-те евро от покана на приятел - чек или ваучер ти беше? Защото говориш за ваучер, пък повечето от нас, ако не и всички, получават 10-те евро с чек.

Моето беше ваучер от отказан артикул в предишната поръчка  Peace

# 524
  • София
nadia*, ти получи ли въпросния чек? Сигурно са ти го пратили и ще искат да им го върнеш, за да ти издадат ваучер Peace
нищо не съм получила  Cry

Общи условия

Активация на акаунт