LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 115 034
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Русе
Прощавайте, ако спамя, ама аз изглежда съм ослепяла. Не виждам да обсъждате промоцията на Levi's и др. марки
Получих няколко мейла, които упорито ме водят към една и съща страничка, която пък не ме води към промоцията, а само я рекламира  newsm78
Що така?

# 1 021
  • София
Момичета, работата се отпуши  Peace . Мъжа ми се обади от митница с повишен глас да ме пита какво съм била правила  Laughing Имало 11 колета, успял да натовари само 7, утре ще отиде за другите. Чистете си личните съобщения и чакайте включване. Моля не ме питайте за колети, аз ще ви пиша, защото ми се запълва кутията и затрудняваме поръчващите в момента  Praynig

# 1 022
de3demonka, благодаря   bouquet

# 1 023
  • София
Момичета, работата се отпуши  Peace . Мъжа ми се обади от митница с повишен глас да ме пита какво съм била правила  Laughing Имало 11 колета, успял да натовари само 7, утре ще отиде за другите. Чистете си личните съобщения и чакайте включване. Моля не ме питайте за колети, аз ще ви пиша, защото ми се запълва кутията и затрудняваме поръчващите в момента  Praynig
тц,тц ето кой има  късмет  тази седмица,браво на  тебе,
аз бях  с  6 ама  ти би рекорда  с  11  Hug
Не ползвай линковете дадени тук. Влез си нормално в сайта, намериги и тогава ги сложи - ще стане Peace
в темата  за  кодовете  някъде бях  дала  линк,5-6-7  страници на  зад
ама  то това не е никакво намаление

# 1 024
Привет, момичета
Получих току-що тези дънки номер 46. Страхотни са, плътни, цвета е много приятен, но....съм се надценила....номер 46 са и мога да ги обуя закопчани... Rolling Eyes

Както и тази парка на Esprit:

Номер 44, но ми е малка.... Rolling Eyes
Ако някой проявява интерес, моля на лични. Hug

# 1 025
Привет, момичета
Получих току-що тези дънки номер 46. Страхотни са, плътни, цвета е много приятен, но....съм се надценила....номер 46 са и мога да ги обуя закопчани... Rolling Eyes
Не си се надценила, моделът е +1 номер.. И моите са 38 номер (този нося) ама ми хлопат бая Simple Smile ..

# 1 026
Искам да попитам дали някой е от Пазарджик и къде си получава праткта на митница пловдив или на МБ Пазарджик ?
От пощата се получават колетите  Peace

# 1 027
Някой ще ми прати ли реална снимка на тренча-подарък (да речем бежовия). Виждала съм сякаш такива снимки, но не се сещам на кого точно бяха.

Дали ще ми е непоносимо голям 38/40, като съм за 36? Висока съм около 170.

# 1 028
Някой ще ми прати ли реална снимка на тренча-подарък (да речем бежовия). Виждала съм сякаш такива снимки, но не се сещам на кого точно бяха.

Ето снимки:
http://www.ralcheto87.snimka.bg/album.php?album_id=343526&pid=10972513

# 1 029
  • София

ето и реална http://bgphoto.net/photos/2065/o633723675670957500.jpg

# 1 030
Моля за отзиви за тази МАШИНА ЗА ХЛЯБ http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6709915& … ue&ksource=-1
Има дори отделна тема за една от машините, но доста изчетох и така и не разбрах за коя точно става въпрос в темата  newsm78
Благодаря предварително !

# 1 031
  • sofia
Пак измерих обувките на окау за всеки случай-38 номер е със стелка 24,6-7 см. пускам пак снимките с тях
Ето снимки на поръчката ми от днес, плюс още дънковата пола за 8 евро и велурената, всичко парцалетки от албанците, но много ми харесват. Всички са 38-40 размер.
Моля, концентрирайте се върху бюста, а не върху наденичките надолу, а също и не гледайте тъпото огледало, което бърсах с препарат и с чист спирт и пак изглежда мърляво  Close

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:52 от bebolina1

# 1 032
Здаравейте на всички.

Да споделя малко размери за по едричките мъже.  Laughing

Блуза за мъжа р-р 70/72 , по точно две на ТАЛИСИМЕ
 ширина - рамене - 59см.
дължина - ръкав - 65см.
 дължина блуза - 81 см.
 ширина под мишниците - 77 см.

Маратонки УМБАРО № 47 - стелка 31 см.

Линк намирам само на маратонките:

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-de-sport-classico-d-umb … &numberpage=1

Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=242914&pid=10955070

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 17:51 от mira2002

# 1 033
Момичета, искам да се регистрирам  Crazy/сякаш не съм/, попълвам полетата, както сложа и държавата премигва страницата и ми маха паролата. Попълвам рожденните дати, преминавам към сраницата с офертите, слагам отметки и когато валидирам ми изписва
Veuillez vous réidentifier
Е два имейла направих и все тая. Някой да знае защо е това?
Благодаря  bouquet

# 1 034
  • Русе
Прощавайте, ако спамя, ама аз изглежда съм ослепяла. Не виждам да обсъждате промоцията на Levi's и др. марки
Получих няколко мейла, които упорито ме водят към една и съща страничка, която пък не ме води към промоцията, а само я рекламира  newsm78
Що така?

Никой ли няма да ми отговори?  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт