LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 688
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 365
  • на морето
Попитах в темата за кодовете,но никой не ми отговори,та ако може тук някой да ми помогне.Само да уточня,че пробвах с преводача,но не разбрах точно.
Относно 20-те евро от поканите получих този отговор.От преводача не мога да схвана точно.Казват ми да изчакам ли?А не разбрах дали ми искат и скенирана фактура.Помогнете ми в превода.Благодаря предварително  bouquet
Bonjour Mme Filcheva DILIANA,

Vous vous inquiйtez de ne pas avoir reзu votre bon de parainage de 20,00 E.

Je tiens а vous rassurer, celui-ci vous sera adressй dиs que votre filleule aura rйceptionnй son colis

Merci de patienter.

# 1 366
На обяд бях на митницата, взех си поръчка от 25/02. От 01/02 още я няма.
Росица Ганчева от Слатина, Антонина Николова Кристин Костова имат колети. Тези имена видях докато чакам за моя колет. Имах само три неща, мъжките дънки,dirty brosse №50, довечера ще видим на мъжо дали ще му станат, имам чуството , че ще са му големи.За мен един черен панталон с цеп отзад, струваше 5.98евро и едно потниче от 3 евро.Подарък-дюшека.

# 1 367

На мен първата преса ми я дава НЕнамалена   Thinking

Да, но няма да успее да я намали нея с този знак.

# 1 368
Momi4eta, spe6no tarsya kod4e za bezplatna dostavka. Na li4niya e-mal mi izpratiha kod, oba4e ne mi namalya dostavkata, a mi dava podarak sak. Az v ka6ti se napalnih s torbi. Ostava majo da vidim kade ste me zavede newsm78. 4akam vi.

# 1 369
  • СОФИЯ
Ниу сутринта с мъжо първи пушки в 8.15 на митницата  Laughing - изненада !!!!!!!!!!! Поръчката ми от 06.03! ! !  ! !
А чакаме от 24.01 и от 09.02 ! ! ! ! ! ! ! Мацето ни вкара вътре да си го вземем - имаше мноого кашони .....

# 1 370
  • Ботевград
Благодаря ти Вики В   Hug
Обадих се на банката и веднага след това пуснах поръчката, явно в тях си е проблема   Outta Joint

# 1 371
dilibaby, чантата на точки е много хубава, платняна, отгоре се затваря с копче, няма цип. вътре има 1 джобче
Ani_s, бялата пола е 40 размер, ето мерките: талия - 40 см,
дълж. - 37 см, ханш - около 50 см, но се разкроява малко надолу, затова ми е трудно да определя с точност. според мен е малко умалена, иначе става като материя и кройка, стои добре
bubulechkata - ще потърся линк за жирафа - метър и ще пусна по-късно
deska - в моя албум си гледала снимки на белия панталон
 Peace

# 1 372
  • София-Младост
На обяд бях на митницата, взех си поръчка от 25/02. От 01/02 още я няма.
Росица Ганчева от Слатина, Антонина Николова Кристин Костова имат колети. Тези имена видях докато чакам за моя колет. Имах само три неща, мъжките дънки,dirty brosse №50, довечера ще видим на мъжо дали ще му станат, имам чуството , че ще са му големи.За мен един черен панталон с цеп отзад, струваше 5.98евро и едно потниче от 3 евро.Подарък-дюшека.
От тези дънки този цвят ли леко зеленееше?

# 1 373
  • София
Ала-Бала, благодаря ти   bouquet

# 1 374
Momi4eta, spe6no tarsya kod4e za bezplatna dostavka. Na li4niya e-mal mi izpratiha kod, oba4e ne mi namalya dostavkata, a mi dava podarak sak. Az v ka6ti se napalnih s torbi. Ostava majo da vidim kade ste me zavede newsm78. 4akam vi.

E ,ти предната седмица беше толкова недоволна от покупките, не показа  снимки , но явно си си променила мнението щом продължаваш  да пазаруваш от сайта.

# 1 375
Вярно не показах снимки,но забравих да ви кажа, че на моите пуми - животинчето на десния крак е от вътрешната страна, а на левия - от външната. Трагедия, ама ги нося. А сега ми трябва код за безплатна доставка,защото ще поръчам нови маратонки на детето. То поне доволно от поръчката и каза "Мамо, не се притеснявай, аз всичко ще нося." Та ще даде ли някои код за безплатна доставка или ще си ги стискате?????

# 1 376
Вярно не показах снимки,но забравих да ви кажа, че на моите пуми - животинчето на десния крак е от вътрешната страна, а на левия - от външната. Трагедия, ама ги нося. А сега ми трябва код за безплатна доставка,защото ще поръчам нови маратонки на детето. То поне доволно от поръчката и каза "Мамо, не се притеснявай, аз всичко ще нося." Та ще даде ли някои код за безплатна доставка или ще си ги стискате?????
Не мисля че някой си стиска кодовете. В другата тема всичко е написано и всеки който получава някакъв код го споделя там. А и даже някой да ти даде код не означава че на теб ще се хване. Така че чети в другата тема и ако има код има, ако не сори.

# 1 377
Та ще даде ли някои код за безплатна доставка или ще си ги стискате?????
ще си ги стискаме. в нета има 10000 теми за кодове, ако наистина искаш код, можеш да си го набавиш. всеки код по презумпция е персонален, така че даже и да ти го даде някой, ти нямаш право да го ползваш, а ако го направиш, Ла Редут пък имат пълното право да ти анулират поръчката.

моето човече днес е безмерно щастливо, защото си получи ботушите
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc---ferme--pour-en … &numberpage=1
и в квартала не остана локва, в която да не е скочил  Mr. Green

# 1 378
И аз да се похваля... днес си взех  поръчката от 9 март - само с чантата ми:
-  много съм доволна...супер е ...естествена кожа...точно такава голяма чанта си търсех дълго безуспешно... на снимката изглежда по-лъскава от колкото е в действителност, кожата е матирана...има джоб от едната страна - с цип, от вътре също има джоб. Затваря с е с цип отгоре, дългата дръжка може да се мести

А вчера - поръчка от 22 януари:
една ролкичка за малката от намаленията: - кадифе, перфектна за 6 евро и
за мен един сутиен, който ме изненада с розовеещия си цвят, но иначе ми харесва - изчистен и без подплънки: http://www.laredoute.fr/vente-soutien-gorge-triangle-sans-armatu … &numberpage=1

# 1 379
  • Варна
bubulechkata - ще потърся линк за жирафа - метър и ще пусна по-късно

да те отменя

http://www.laredoute.fr/vente-toise-puzzle-solutions-maison.aspx … 6&prodcolor=1

Общи условия

Активация на акаунт