LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 611
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 455
Не Simple Smile Дори има лека като тензухена подплата от бюста до средата на полата Simple Smile

# 1 456
  • Стара Загора
samimami, аз веднъж бях забравила да сложа отметка над втория адрес /точката/  Rolling Eyes и докато се усетя, доста се почудих  Embarassed  Laughing
Сложила сьм я.  Rolling Eyes И на мен ми се е случвало да я забравя, но тогава просто порьчката си идва на моя адрес, а сега не ме пуска да продьлжа...  #Cussing out

Моля, ако някой се сети нещо друго...  Praynig

Редактирам се:
Успяяяяяяяяяяяях!  Просто адреса, който са ми дали е с точки, а аз само копи, пейст... ooooh! Сега трьгнах да го изписвам и се усетих  Whistling

# 1 457
  • Пловдив
Духи, благодаря   bouquet остава и аз да реша чуденката 36 или 38

# 1 458
Benitta, според мен панталончета е уголемено, моете дете миналата година беше 84 см., взех 81 и и беше малко голямо.
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-satin-de-coton.aspx?produ … amp;numberpage=3- този панталон мисля, че е уголемен.Взех си 38 номер, при условие че всички панталони са ми този номелр и ми е малко широк. Незная защо реших, че е сатениран, памук е и има малко еластичност.Стеснява се по крака. Другите неща са коментирани.
а с ниска талия ли е?

не, даже е дълбок, според мен.  И аз си мислех, че е леко сатениран,но не е.
мерси много и мен ме интересуваше, значи отпада

# 1 459
Дай си мерките да ти кажа Simple Smile
На мен 38 ми е хлопава.. Но все пак е лятна Simple Smile 36 също бих я пъхнала одма..
Бюст 90, талия 75, ханш 95 ..

# 1 460
На мен 38 ми е хлопава.. Но все пак е лятна Simple Smile 36 също бих я пъхнала одма..
Леле духи, колко си отслабнала, поздравления. Роклята ти стои чудно, със здраве да си я носиш. Аз още разчитам на моето кърмаче за вталяване, ама не става.
Роклята има ли еластичност?

# 1 461
Привет и от мен. Днес взех една малка поръчка от десети март с банския на О'Нийл и две блузки на малката. Банският е много хубав наистина, но вече не го откривам като линк. Ето и снимки.

Как е банският -отговаря ли си на номера, че ми изглежда много мъничък на снимките. И аз го чакам, поръчах го, като имаше само 36 номер, какъвто нося по принцип за бански...

Chockolina, 36ти номер е банският, чашка Б и си отговаря на номера.

# 1 462
Колко тежи бежавия тренч?

Тънък е и е лек. Поне на око ми изглежда,че едва ли има половин килограм, даже по-малко.

# 1 463
  • Временно
Може ли мерки на това панталонче

Случайно да има шанс да става и на по-гомяно детенце?!? Сега сме 86 Rolling Eyes
за размер 81 :
талия - 22 см,ластична е,но не се разтяга много
дължина - 36 см
Честно казано не мога да преценя дали ще станат на по-голямо детенце.Дъщеря ми е 72 см и са й леко големки,но може да ги носи и сега.

Ето го панталончето

Тениска LEVI'S
за valito -Тениска LEVI'S ,34 номер
дължина - 49 см
ширина - 36 см

# 1 464
Леле духи, колко си отслабнала, поздравления. Роклята ти стои чудно, със здраве да си я носиш. Аз още разчитам на моето кърмаче за вталяване, ама не става.
Роклята има ли еластичност?
Благодаря  Blush
Не, няма изобщо.. Памучна е.
Има много мънички пайети по деколтето и долу по средата на линията .. Ама стоят добре Simple Smile Има и 10тина резервни в пликче  Mr. Green

# 1 465
  • Стара Загора
Да докладвам и аз, че вчера ми дойде поръчката от 9-ти март, а тази от 2-ри февруари никаква я няма още. Част от нещата са вече коментирани, така че ще коментирам само някои артикули:
http://www.laredoute.fr/vente-pull-djellaba-brode.aspx?productid … &numberpage=5
пуловер - много приятна материя, цвета не е съвсем бял, по-скоро екрю, бродерията е в лилаво и керемидено чеврвено, цепнат е отстрани, но не е широк
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-cargo.aspx?producti … &numberpage=2
любим мой панаталон от миналата година, взех си го в бяло и тази година си поръчах каки - цвета е по-скоро кафяв, но е много хубав; уголемен е, обикновено взимам 38, от този 36 ми е точен

плитък ли е панталона?моля,би ли дала размери на 38 номер....благодаря  Simple Smile

# 1 466
Напълно се омотах в размерите от юношеската номерация  Crazy Харесах този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-active-wear.aspx?producti … &numberpage=1  В сайта на вени 05 видях размерите, а и тук мисля че ги дадоха за размер 168 - Талия-39 см, ханш-50-51см, дължина вътрешен ръб-78см, като плата е с 2% еластан. Моята талия е 74, ханша ми е 95 висока съм 161 см. Гледах в табличката с размерите и по скоро съм за 168, но с тези мерки на панталона мисля, че ще ми е по-свободен от колкото трябва. Ако може някой да помогне ще съм много благодарна - 162 или 168 е подходящия за мен размер  newsm78

# 1 467
Колко тежи бежавия тренч?

Тънък е и е лек. Поне на око ми изглежда,че едва ли има половин килограм, даже по-малко.
Мерих черния - 370 гр. 38/40  Laughing .. трябва ми бежавия 46/48 .. значи може би е около 450  newsm78
Което май май няма да ме огрее .. трябва да деля поръчката  Thinking .. че правя тука едни сметки за пощи-мощи..

# 1 468
Искам да попитам и аз Електростимулатора  който беше в намаленията как се ползва  има ли някакво действие изобщо  ooooh!

# 1 469
  • Бургас
Духи, на твоята снимка с роклето цветовете й реалните ли са?

Надявах се да е по-ярка, че шаренийки обичам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт