LaRedoute.fr - 106 - Всичко за поръчката!

• 114 721
  • 2 213
  •   1
Отговори
# 1 470
Духи, на твоята снимка с роклето цветовете й реалните ли са?

Надявах се да е по-ярка, че шаренийки обичам  Laughing
Реални са да Simple Smile Не е ярка Simple Smile

# 1 471
  • Бургас
Духи, на твоята снимка с роклето цветовете й реалните ли са?

Надявах се да е по-ярка, че шаренийки обичам  Laughing
Реални са да Simple Smile Не е ярка Simple Smile

Благодаря ти!   bouquet
Явно съм се заблудила от едни снимки на роклята, мисля, че Анджелина беше пуснала  Thinking, там ми изглеждаше с доста ярки цветове.

# 1 472
duhi_puhi, моят тренч е номер 38/40 и е 360 грама, само не помня дали към опаковката имаше картон  Thinking /по-скоро нямаше/

# 1 473
duhi_puhi, моят тренч е номер 38/40 и е 360 грама, само не помня дали към опаковката имаше картон  Thinking /по-скоро нямаше/
Благодаря Simple Smile

Ама май май ще похарча още някой лев и ще разделя малко поръчката  Laughing

# 1 474

А можеш ли да дадеш размери на 38/40 на бежовия тренч?

# 1 475
А можеш ли да дадеш размери на 38/40 на бежовия тренч?

обща дължина -> 83 см. (от мишницата -> 57см);
дължина ръкав -> горен ръб 60 см. (долен -> 47)
шир. рамене -> 40 см.;
шир. талия -> около 47-48 см, но се регулира с колана Crazy;
колан -> дължина около 140 см., шир. 7,5 см.

Дано не съм пропуснала да измеря нещо  Flutter

# 1 476
Взех си триколката от Софийската митница.  Има страшно много имена с невзети колети / голяма част от листата които се прелистваха бяха абсолютно празни, т.е. без подписи/, вкараха една количка с огромни кашони около 10 кг. в склада. За съжаление, не мога а дам конкретни имена.  
Praynig Praynig Praynig Много те моля,сподели впечатленията си за триколката,ако може и снимки да пуснеш.А ти кога я пусна тази поръчка,че моята триколка я чакам вече месец и не идва Sad  

Присъединявам се в молбата за реални впечатления за триколката. Аз я пуснах на 16 февруари, все още я чакам, но когато тогава. Дано поне си заслужава.

# 1 477
здравейте момичета, пускам малко снимки на повечето от получените неща от намаленията, нали скоро дойдоха Simple Smile , по принцип са обсъждани вече отдавна, има и малко от една пратка от днес (пусната на 12.03) http://snimka.bg/album.php?album_id=353965

# 1 478

Момичета някой има ли този панталон,отдавна му се чудя,добре ли стои,заслужава ли си?

# 1 479
Здравейте момичета  Peace
Знам, че в някое албумче имаше на живо тази чанта http://media.laredoute.fr/product/picture/324101236_0001_PG_1.jpg но и след многократно ровене не успях да я намеря. Много моля да си признае този на когото е чантето и да сподели впечатленията си от нея. Искренни и предварителни благодарности  bouquet
Самоцитирах се, но.........моля

# 1 480
  • София-Младост
Здравейте момичета  Peace
Знам, че в някое албумче имаше на живо тази чанта http://media.laredoute.fr/product/picture/324101236_0001_PG_1.jpg но и след многократно ровене не успях да я намеря. Много моля да си признае този на когото е чантето и да сподели впечатленията си от нея. Искренни и предварителни благодарности  bouquet
Самоцитирах се, но.........моля
Не мога да кажа кой точно я имаше, но отзивите бяха доста добре за чантата. Едно от момичетата беше калоянис...ник-а беше на латиница...

# 1 481
Много ти благодаря Ала-Бала   bouquet
Ще я потърся отново.

# 1 482
  • Балчи-Варна
 Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 10:35 от gul4i

# 1 483
# 1 484
  • Варна

Момичета някой има ли този панталон,отдавна му се чудя,добре ли стои,заслужава ли си?

Взех на дъщеря си такъв 156 р-р, много е хубав и определено си заслужава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт