Бъдещи майки АВГУСТ 2009-Тема 23!

• 12 699
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
Вчера бяхме на рожден ден в един клуб и музиката беше доста силна.
Бебето като я чу почна да рита, аз отначало се радвах и си мислех, че ще е танцьор, ама след 20 мин бутане се притесних и си тръгнахме:( Как да разбера дали му е гадни или се радва??
Днес ще ходя на отворени врати в МД, ако някой ще идва да се обади да се видим.

# 76
Докато бях бременнна с мойта мадама също много риташе на силна музика и аз понякога се притеснявах. От как се е родила е голяма танцьорка. Танцува на всичко, на реклами,на надписите на филми, та май им харесва музиката още от утробата

# 77
  • София
Звездица ме изпревари с въпроса. И аз имам час за новия център, но на първи април. Елексир е на 25-ти март там, така че надявам се да се включи като мине прегледа, че отдавна не е писала.
Моя приятелка педиатър в Детската педиатрия ми се скара едва ли не, че не съм и се обадила, за да ми запази час при Томова с направление, но здраве да е. Защото тя преглежда и по ЗК в поликлиниката към Детската педиатрия до Военна болница.

Мо, не мисля, че му е чак толкова неприятно от музиката. Просто реагира на шума.

Бояна, честито момиченце. Понеже помоли за смяна на първата страница, да не би преди това да са видяли момченце, или аз не разбрах. Иф, и на теб честита мома. 

Смайли, това за диоптрите е точно така. Ако са наред очните дъна, ретина и т.н. може и нормално да си се роди. Аз съм с минус 4 и минус 5, но са ми правили корекция с лазер точно на ретината. Моя роднина е специалист в тази област и тя искаше да ме види още преди 6-7 години на Голдман (уред, който се слага на окото и през него се гледа) заради високите диоптри, тогава ми прави и корекцията. Като забременях пак ходих при нея и ми каза, че съм си за секцио, даде ми и съответния документ за АГ.
Ходя с твърди лещи, но не съм забелязала да ми се е влошило от бременността.

Terpsyhora, къде ще раждаш? С еднакъв термин сме, но аз пък съм за секцио в същност.

# 78
  • София
Ice Queen, , и на мен много ми хареса количката. Най-много да дойда и аз до Перник,  Mr. Green но наистина има време. А и цената е съвсем прилична. Пробва ли да я покараш из магазина. Много е важно да е маневрена.

dyndla, дано вече почнеш да го усещаш, че е по-весело. В темата кой кога усеща бебето има всякакви седмици за първо усещане, така че не се притеснявай. Една позната го усетила чак в осмия месец, което лично аз не мога да си представя.

ceciflo, привет и на теб.

Да ви кажа честно вече ви чувствам близки и като ми изчезне някоя по-редовно пишеща почвам да я мисля. Дано всичко е наред и причината да не писането да е приятна.

Наистина най-много смуче калций. На мен при първата бременност ми паднаха 2 гигантски пломби на мъдреците, правени 10 години преди това. За кървенето препоръчват Парадонтакс, но тя не е много приятна на вкус.

Нямам окосмяване, нито линия още, а пупича е бая напред. В албумчето защо ми излизат мънички снимчиците ви, не можах да ги видя уголемени, що така?

В трамваите най-често стават жените, щото знаят какво е.

# 79
Здравейте!
Вчера бяхме на рожден ден в един клуб и музиката беше доста силна.
Бебето като я чу почна да рита, аз отначало се радвах и си мислех, че ще е танцьор, ама след 20 мин бутане се притесних и си тръгнахме:( Как да разбера дали му е гадни или се радва??
Днес ще ходя на отворени врати в МД, ако някой ще идва да се обади да се видим.

Добро утро Simple Smile Мо в тези седмици вече знаеш че бебчетата вече чуват.....дали му е харесала незнам,но може би в началото се е стреснало....по натам ще видиш че когато си на улицата и мине автобус или по-шумна кола пак ще рита защото се стряска.....относно музиката може би му харесала,но с малко по-тихите децибели.....докато непочнат да си казват какво им е можем да гадаем и.....да се нагаждаме по тях

Сънчо за да ги видиш големи като цъкнеш на албума вдясно ти излиза корицата на избрания албум непосредствено до корицата има 4-ри иконки кликваш на 1-та иконка-виж албума и ти показва албума в голям размер Simple Smile

# 80
Здравейте, честито за момиченцата на Бояна и Иф. Аз снощи усетих бебка за първи път и усещането е невероятно. Много се зарадвах. За окосмението имам по корема, а забелязах и че се е появило и на кръста ми. Малко неприятно, но няма как. Успешен ден на всички.

# 81
  • Кърджали
Здравейте!
Аз май ще трябва пак да се пращам на лекар, че в чудо се видях. Да видя има ли други с проблем като моя. Страшно силно ме болят мускулите на крака. Не е мускулна треска, първо защото не може да продължава повече от месец че и повече, и второ - боли само при докосване.
Няколко пъти съм се оплаквала в къщи за тази болка, но явно досега си мислеха че се глезя, тъй като принципно не търпя на болка. Но снощи милото докато се закачаше съвсем леко ме хвана за крака, ама така изкрещях. Направо сълзи ми се появиха от болка. Някой има ли идея от какво може да е това...

# 82
Sandra  подуват ли ти се краката?Възможно е да е от тежеста на бебеока да ти е така аз за момента нямам такива проблеми,но очаквам по натам почти същото като при теб,но аз знам защо ми е така.При мен е накъсана мускулна стена

# 83
  • Кърджали
Не ми се подуват краката или поне засега не ми е направило впечатление такова нещо. Принципно имам  лек проблем  с крака /имам мъртва кост, болката от нея ми стига в последно време ама кой ме пита/, но не вярвам тя да е виновна. И преди съм имала болки в мускулите на крака - прмерно ако сутринта като се събудя рязко си мръдна крака или докато обувам/ събувам обувка понякога ми се получава нещо като схващане на мускул дето около минута - две ми предизвиква болка та чак ми притъмнява. Не знам дали има нещо общо със сегашното положение, защото както казах - тази болка се появява само ако някой има неблагоразумието съвсееееееееееем леко дори да ме докосне по крака. Ще се ходи на лекар явно, няма да ми се размине.

# 84
Сандра, да не би да е от кръвното, най-добре се консултирай с доктора.

иф, Бояна - честити ви момиченца, направо ви завиждам най-благородно.

Мо, наистина както ти е казала Нев, сигурно в началото се е стреснало от шума, но може после да е затанцувало. Като се родят и като не могат да си кажат, само правим това и онова, за да му е добре и си викаме дано скоро проговори, да си казва какво му е.

И аз имам окосмяване по пупата- махам ги с пинсета, докато ги виждам.
за секса - доктора каза по-внимателно, заради плацентата. До преди това правехме, пак не груб секс. Сега е в командировки татито и като се видим...

Може ли парола и име за албумчето, за да ви разгледкам. Мога да карам малкия да ме снима и да кача и моя снимка.

С коремчетата участвате ли в някои конкурси със снимки? Първата бременност сестра ми прати снимка и печелих два пъти в "моето бебе и аз" newsm68

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 11:53 от pepejeans

# 85
Честити момиченца на Иф и Бояна!

Снощи такива кошмари сънувах, че направо не ми се спомня. Ужасно беше. След това не можах въобще да заспя.

# 86
хахах това с кошмарите май е масово......относно музиката...и шума преди ден два бяхме на джаги...всичко беше ОК до момента в който на съседната маса не дойдоха едни момчета които вдигаха много шум....е и човечето поигра футбол неспря да се върти и рита.....

# 87

Снощи такива кошмари сънувах, че направо не ми се спомня. Ужасно беше. След това не можах въобще да заспя.

И аз мила, този кошмар го сънувам за втори или трети път  Cry ама ще се опитам да не го мисля  Sad

# 88
  • София
Ей ме на. Чета всеки ред, но нямам какво да кажа. В градината имат скарлатина, но утре май изтича карантината, дано не се изпоразболеем. Иначе от четвъртък ще си имам нова колежка, която ще ме замества после. Аз усещам бебето, но леко. Може би заради ниската предна плацента...
И аз се интересувам за Томова как мина прегледа и къде точно е този център. Видях на картата, ама друго си е някой който е ходил да каже.

Сънчо, с направление щеше да те гледа на ехото в Педиатрията, което е някъде от първите произведени в света изобщо. Хич и не ти трябва там да ходиш.
За количките - аз имам от Веси Чико Пикап, с нея ще караме. Ама да ви кажа, корема ми е огромен. Особено след хапване така жестоко се надува, че трудно ходя. Нямам спомени така да е било миналия път.
Кошмари сънувам и аз, много често. Явно си е от бременността.

# 89
Сега се връщам от Майчин дом - взеха ми кръв за БХС, но не това ме притеснява. Отидох в ултразвуковия кабинет за да ми направят снимка и ме прегледа д-р Гарнизов, който ужасно ме наплаши, че съм имала кистозна формация вдясно на плацентата с размери 23.3х21мм. и трябвало да се наблюдава, да лежа, много да почивам, никакво натоварване, никакво шофиране, никакво вдигане на тежко, в никакъв случай да не работя за да не се пукнела някоя кистичка, ако изобщо е киста. И през цялото време се възмущаваше как на ЖК не са го забелязали досега. Пуснах търсачката за този д-р и излязоха доста негативни мнения за лъжливи диагнози, но все пак доста ме наплаши. Сега ще чакам резултатите от БХС и в петък отивам при моята лекарка нерегламентирано.

Общи условия

Активация на акаунт