Новата Мис България...

• 59 521
  • 1 153
  •   1
Отговори
# 60
Наистина не е за Мис отникъде, според мен там е мястото на някое свежо девойче, а не на изрусена жена с изкуствен бюст.

# 61
Женственост в тесният смисъл аз не видях. Ако имаш предвид унисекс, с оглед транссексуалното излъчване, което притежава дамата - би била по-близо до истината.
Peace Абсолютно точно! Не мога да се начудя.  Thinking Бях на работа снощи като гледахме финала на конкурса. Седем човека сме, повечето са мъже. Как нито един от нас не я хареса тази госпожица, а пък тя видиш ли, събрала 40 и кусур %!? Никой не хареса и песента за Евровизия и тя събра н'ам си колко %. Не, че ние и нашето мнение, сме представителна извадка на обществото, но ЗАЩО печелят винаги най-грозните хора, песни, идеи...

ПП. Да! Защо въобще се допускат тунинговани мадами на конкурси за красота!?

"Оставете лицето, но е лудост да пратим на Мис Свят създание с толкова явно изкуствени цици. "- Това нещо разрешено ли е сега?
Е аз преди 5-6 коментара попитах същото!Даже си го болднах,защото никой не ми отговори и реших ,че не е толкова важно или само се пише без да се чете Laughing
Преди време излъчваха по някоя си телевизия филм за това как се прави конкурса Мис Венесуела. В Латинска Америка пластичната хирургия е истинска индустрия, както и конкурсите за красота. Младите жени с достатъчно пари, инвестират обилно в себе си. Там всяка, явила се на конкурс за красота, има подобрения по себе си! Мисля, че не е имало изискване участничките, явяващи се на мис Свят да нямат пластични намеси. Не трябва да имат бракове или деца, но за пластики май не се упоменава.
Друг е въпроса, че на нашата "красавица" циците са като портокали и трябва да си осъди хирурга. Докато на латино красавиците по никакъв начин не им личи къде точно са барнати от доктор!

Последна редакция: пн, 16 мар 2009, 09:31 от Балу

# 62
  • Tам през Атлантическия океан
Винаги съм смятала, че точно зрителският избор е най- манипулируем и необективен.
Що пък де не е обиктивен  Sunglasses само се сети за тризначките от Бай Брадър  Mr. Green

Обективен си е нарОдо и толкоз  Laughing

Тея дет не я АресВаме сме аутсайдери  Crazy нЕкви  Wink

# 63
  • София
Да де, хубавата 40-годишна жена си е хубава. А не да се твърди, че е на 25, а да изглежда на 40.
А за изгледа на травестит се обосновах - притежава атрибутите на травестит - голяма глава, едро лице, на което очите изглеждат още по-малки, големи ръце и с точно такава прическа - много коса, която е вдигната на челото, за да придаде овална форма на лицета и да прикрие мъжката ъгловатост. Това е първото впечатление, което предизвика тази жена (защото не прилича на момиче) у мен. Признавам, че не гледах конкурса, но хванах точно награждаването.
Елица и другото момиче са наистина красавици, особено Елица. Това момиче щеше да прикове вниманието на Мис Свят, защото е миловидна и наистина си е момиче.

# 64
Ами със сигурност не е ССФ.

Ох, искрено се забавлявам с вас. Ама е време да се ходи и на работа, жалко.

# 65
Мен мацката ме изкефи как се защити пред Милен. Може да ви прилича на кон, на крокодил и на всичко, за което се сетите, обаче за мен тази жена не е овца. Тя показа, че има достойнство, за мен това е важно качество, което трябва да притежава една българка. Двете подгласнички също ми харесаха, гласувах и за Надя. Чудно ми е как всеки ден форумът се пълни с теми, в които някоя жена бива обявявана за грозна и проста. А къде са тогава онези български жени, за чиято хубост постоянно говорим...че то има ли някой, който да не остана неоплют и нерзвенчан, а?

# 66
Madam Stasita, темата е клюкарсака, няма особен информативен характер, издържах само първата страница. Не се и каня да изчета всичко.

# 67
За циците и аз се замислих дали не биха били проблем. Но ми е чудно, ако се окажат такъв, защо своевременно не са елиминирали участничката или са решили, че колкото по-голям сеир стане на Мис свят, толкоз по-дбре за нас...

# 68
Новата Мис България-не ми хареса,просто ужас ако това лице представя България.Имаше много по красиви момичета.Мисля,че не това е избора на зрителите,май има пак шашма с тези смс и обаждания.Голям прас- изкуствени цици,лицетооооооо.........

# 69
Има ли някой тук, който изобщо да е гласувал за някой различен от Антония? Или просто така си се чудите за вота ?

# 70
  • София

Явно е, че не си гледала и пускала смс-и. Иначе нямаше да мислиш така. На моите 10 смс-а за Елица,пуснати 20 минути преди финала, отговорите  дойдоха един час след финала, че гласуването е приключило.10 пуснах и за Надежда.Колко ли смс-а не са отчетени поради затварянето на линията на Елица?
Тайна, гледах, НО НЕ ПУСКАХ смс-и. Никога не съм го правила, за никаква кауза, освен за болни , и няма и да го направя. Това за мене е перфектната форма на манипулация, пък вие както искате му викайте.
Жози, пусках, защото се надявах поне веднъж да изберем хубава мис България.Нали ще представя страната ни пред света!

# 71
Може да ви прилича на кон, на крокодил и на всичко, за което се сетите, обаче за мен тази жена не е овца.
Явно не е овца, щом е успяла с това лице на недоказан пол, да убеди някой достатъчно богат и влиятелен да и купи титлата, която спечели! Laughing

Между другото смятам, че е леко по-приличен вариант на предишното създание, носещо титлата - госпожица Юревич, която впрочем също си сложи цици. Някой забеляза ли как умело с подходящи деколтета за финалните одежди, бяха подбрани роклите и на двечките? Да не се виждат грам изкуствените им образувания.

# 72
На мен също новата Мис България не ми харесва. Жената /не мога да я нарека момиче, защото изглежда поне на 35/ не е грозна напротив, но не й отива да носи короната на най-красива българка именно в този конкурс.  По-скоро прилича на победителка в конкурса мис Плеймейт.
Победителките и явилите се на конкурса Мис дадена страна не трябва да имат пластични операции, присадени коси, да носят цветни лещи.... с две думи да имат подобрения по телата си.
За мен единственото й предимство е възрастта. Защото повечето Мис свят са на средна възраст 22-23 г., а не 16-17, каквато е средната възраст на избираните миски у нас.

# 73
Прилича ми на Лепа Брена мацката.  Знаете, че тя има доста фенове у нас.  Wink

# 74
Ами щом ти изнася да си мислиш така, Балу, мисли си пък  Laughing
Според мен тия дето тръгват по такива конкурси си имат определена психика. То не всеки би издържал да му оплюват физиономията публично. Не мисля и останалите момичета да са били светици, в доста очички видях дяволско пламъче. Някои бяха възматовки, повече на пра-българки ми приличаха.

Общи условия

Активация на акаунт