Гаранция 99% !

п.п. Не ме питай откъде знам.

Досега винаги аз подавам сигналите. Мечтая си да направи нещо по импулсивно, но не се е случвало от какво бяхме гаджета.
.Преди да се роди детето то беше секс,то беше чудо.После взе да се разрежда и в един момент си дадох сметка че целият месец е минал без секс
Пробвах доста неща,за да събудя някакви трепети и желания у него,или имал тежък ден или много изморен или казва че ще правим,а после заспива и изобщо не реагира на опитите ми да го събудя по всякакъв начин.Бях се видяла в чудо.Унизително и болно ми беше да му се умилквам,чувствах се отхвърлена и нежелана.Самочувствието ми беше под нулата
Много пъти сме водили нормален човешки разговор,за да решим проблема,нещата се оправяха за 2,3 дни и после старата песен на нов глас.Абе верно,че доста напълнях ,ама и като ги свалих положението пак същото.Сега е обратното килограмите пак са много,отново си ги върнах даже с плюс,ама освен килограми има и секс
Как станали ами просто престанах да си искам и след месец и13 дни без секс,той си поискааааа
Незнам какво беше станало,обаче той ме забеляза като жена.Правихме секс и след 3 дни пак и пак.Секса зачести,манна небестна.И сега вече 8 месец нещата са що годе нормални,
така мисля де 2,3,4 пъти в седмицата.Това е моят опит.Не вярвам да е имал друга жена в онзи период,но не изключвам напълно и този вариант.Опитвай разни трикчета и номерца,мацките достатъчно са писали да не се повторяме.Ако и това не проработи хвани си любовник,който ще ти дава оново което ти липсва у дома.Това не е най удачното решение,но няма да си първата в историята.Ако при мен нещата не бяха потръгнали щях да направя точно това.И навярно по късно бих съжалявала горчиво.