През ОКТОМВРИ бебе ще се появи,мамо ти на БХС и ФМ отиди!

• 13 923
  • 319
  •   1
Отговори
# 240
  • Deutschland
moondream   браво за блога. newsm10 newsm74

# 241
Аз за втори път се записвам в темата.  Rolling Eyes Първият беше преди месец, но не успявах да ви чета (много сте плодотворни). Сега се надявам да имам повече време.

Сигурно сте обсъждали интересни и важни неща, но едва ли ще наваксам с четенето.  Confused

В 11-та седмица съм, бременна с близнаци след ин-витро. Скоро ще правя нюкал транслусенси скрийнинг (странно смешно го наричат в БГ тоя тест) и биохимичен скрийнинг.

От кръвното нямам никакви оплаквания. Аз принципно съм с ниско (100/60) и съм ок в това отношение.

# 242
Здравейте, момичета! На мен ще ми правят изследването за нухална транс... Crazy след 2 седмици. И биохимичния скрийнинг тогава. При мен гаденето късно започна, ама за сметка на това пък сега е целодневно Sick Станала съм една жълта-зелена. Нищо не мога да си харесам за ядене, а като ми се изпразни стомаха гаденето се усилва. Уж трябваше от тази седмица да започне да намалява (аз съм на 10 седмици). Дано вие вече сте започнали да се оправяте.

# 243
Със закъснение да цопна в новата темичка.  bouquet

# 244
  • София
ДУБРУТРУУУУУ
желая ви спокоен, слънчев ден изпълнен с хубави новини!!! и закуска за добър старт от мен!!!

# 245
atadar -прекрасна закуска!Добро утро на всички.Хубав ден Ви желая  bouquet

# 246
  • Deutschland
Добро утро и от мен. Атадар благодаря за закуската  Simple Smile
Ами най сетне и аз да се похваля,че видях сърчице.Вчера ходих на преглед.Всички изследвания са ми супер.направиха ми и на урината,и тя е супер,бебето е вече 2,8 см и видеозона ми показва един ден напред.Не знам как е в България но тук в немско са супер любезни.Тъй като немския ми е зле все още,много ме беше страх да не ми се изсмеят или да не ме отрежат.Няма такова нещо.Ти за тях си цар и господар.В чакалнята е пълно със списания и всякакви брошури,всякакви играчки за майките ,които идват с децата си,кафе машина,минерална вода и сладки.Първия път като ходих ми напълниха една чанта със списания,шишенца с масажни масла,пакетчета безкофеинови кафета и витамини.Най съм доволна от витамините.  Центрум Матерна са.20 евро струва опаковката тук а те ме напълниха за 6 месеца(май ме съжалиха,че нямам все още здравна застраховка).Избих прегледа ,който ми струва 100 евро всеки път  Mr. Green
Лек ден на всички!  Grinning

Последна редакция: чт, 19 мар 2009, 08:55 от divanence

# 247
Eee браво,браво divanence!Честито ти сърчице само хубави новини да се чуват Hug

# 248
Добро утро и от мен!
Спокоен ден!

# 249
Привет и от мен.Аз днес съм на фетален скрининг,но се оказа,че не знам в колко часа,някъде съм записала и сега идея си нямам къде?!Много съм разсеяна.От снощи пак ми е лошо и повръщам,тъкмо се бях настроила,че вече ми е минало.По-късно или утре ще вляза да разказвам и да пусна снимки.Лек ден на всички и да знаете,че навън е адски студ.

# 250
Добро утро и от мен!
Днес станах късно, защото нямаше кой да ме дърпа от леглото, иначе обещах че ще стана в 8... да бе  Mr. Green!
Благдаря за полежанието за хубава ваканция. Ще покажа снимки след това.
Ех, че хубаво в Германия Диваненце! И тук е така. Много са мили. И лекарствата ми дават безплатно, но те всъщност са включени в застраховката. Всичко ми е включено, само бензина който горя из града за посещенията не. Е айде, не е толкова скъп.
От около седмица забелязах, че един друг страничен ефект от бременността е... мързел. Не, че ми е лошо или нещо ме боли, а най-обикновен мързел в чистия му вид. Кво ще се прави, не знам...

# 251
  • Deutschland
Деси стискаме ти палци всичко да е ОК. Peace

MVinzens И мен ме помързяа честичко напоследък. Embarassed

# 252
Добро утро, закуската е супер, аз си гризкам ябълки и въпреки, че не съм спала като хората, даже съм бодра.
Детенцето ми е с температура и цяла нощ се успокояваме. Sad
Дано днес е ок, че имам адски много работа, а в 17:30 съм на лекар, и трябва да си тръгна по-рано.
При нас е лудница, отваряме нови обекти,и най-важното че няма друг, който има права да прави моята работа.
И не знам даже как ще става с болничните.

Айде да става 17:30 да си видя бебчо Simple Smile
Деси да разказваш после, много е хубава първата среща с бебчо на ФМ:)

# 253
Добро утро и от мен.
Честито сърчице диваненце, ама как така нямаш застраховка, те ще ти съдерат кожата.
Деси и joya, успех на прегледите.
И мен ужасно ме мързи и постоянно ми се спи, но трябва да отмине скоро. Притеснява ме обаче това, че като повървя малко повече ме прерязват някакви страхотни болки. Не знам колко е нормално, но според моята мила лекарка, нямало проблеми.
Лек ден на всички     bouquet

# 254
Joja,какво й е на малката?Много неприятно,аз само се моля Дани да издържи без болести тази пролет,засега е бил 2 пъти сериозно болен тази зима,но аз още не бях бременна.Най-ме е страх от шарките,защото не съм ги карала.
Оказа се,че съм в 16.00 часа на ФМ,ако после имам време ще пиша.Joya,стискам палци и при вас с бебо всичко да е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт