ЮЛЧЕ пляска със ръчички,НОИ преведоха парички!(тема 84)

• 10 191
  • 303
  •   1
Отговори
# 45
Абе много ме дразнят всички ТВ предавания, вечно бързат. Ми да разкарат една от темите за утре и да развият всяка една до край. Водещата ги прекъсна няколко пъти и айде чао ooooh!

# 46
  • Sofia
Голямо успокоение дръпна таз женица,нямало нитрати в пюретата bash

Да, и всички храни били контролирани!! Shocked Тая чува ли се какви ги дрънка #2gunfire

# 47
Eeeeeeeee изтървах Джоли. Ама така е, като сте писали та сте се забравили............

Дуци честити ти парички. Много са хубави снимките.

Мая бързо да се оправяш.

Нип  Hug Hug Hug чак ми стана кофти, че се оплаках от 3- дневното си бодуване. Емчо е много сладък на снимките.

Вчера в морската посрещах и изпращах. Иве ти като си тръгна дойде Олето  Mr. Green

Днес сме на консултация. След това ще дам отчет.

Благодаря на всички гласували за малечка палечка  -  акробатка   bouquet

# 48
Абе Веси, що не казваш да те гледаме. Ако не беше НБМ щях да те изпусна Whistling Браво, много добре се справи  bouquet

# 49
  • София
Добро утро Simple Smile ,
Джоли , много си готина.Хванах го накрая за съжаление.
За БГ пюретата, чесно казано много гадно ми изглеждат тези Ганчев  и не бих рискувала, то и в другите няма гаранция  Rolling Eyes

Вчера реших да повъртя на велоергометъра, при което мойто дете както си беше на бънджито почна да ме имитира , гледа в краката ми и то върти ли върти, голям смях падна.Всичко копират  Heart Eyes и   скорости набираше Laughing Laughing

Дуци , много хубави снимки

Нип , голям сладур е

Днес било Св. Патрик , честито на Венетиното бебе : Laughing

# 50
  • София
Пък аз спах досега и всичко съм изпуснала Sad
Джоли, друг път така няма да правиш Crossing Arms Казва се от предния ден и се напомня няколко пъти, защото кърмим, все пак Simple Smile

# 51
Здравейте, точно гледах БТВ и тази мама ми заприлича на Джоли, та реших да надникна при вас да се информирам.
Нямах нет 4-5 дни  Whistling вероятно имам доста за четене.
Дано всички дечица са добре и майките да са спокойни.
В петък и на мен ми се запушиха канали в гърдата и го свързвам със стреса от акробатичния номер на Раян от дивана към пода предния ден. По колко се пиеше лецитина  newsm78, че аз го пих както ми дойде и в комбинация със зелцето и успокояването се оправих за една нощ  Peace

# 52
  • Варна
Здравейте и от мен.
Аз гледах БТВ и това момиче ми изглеждаше познато. И когато отворих тук, какво да видя. То било Джоли. Браво на нея добре се справи, но наистина много я претупаха темата.
Вчера сложих в пюрето на Вики за първи път малко сиренце. Купих от това на Маджаров. Много й хареса. Или по-точно нямаше разлика с друг път, защото тя по принцип си хапва обедното пюре с голяма охота. Остава ми маслото и сме готови за попарата вече.

# 53
И аз гледах Джоли  Simple Smile Много добре се включи  Peace И камерата те харесва  Grinning Ма ти си го знаеш  Wink
А тези две бабетки ( afwitch), представителки на институциите, бяха крайно неубедителни.
Имало контрол, да бе, да  #2gunfire

# 54
  • Sofia
Който е пропуснал БТВ може да гледа тук:
http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=258&video_id=12478

# 55
Добро утро!
Аз пък я изпуснах Джоли! Пфууу, как ме е яд! Crossing Arms
Благодаря на всички за подкрепата и съчувствието и за комплиментите за Емо! Hug Ако не сте вие вече да съм се скапала тотално! Много близки ви чувствам всички, макар, че повечето не ви познавам! Hug
Рапунцел, страхотен аватар! Тези цветове страшно галят окото, а Ивето е такова бонбончеее! Heart Eyes
Сестра ми по повод но снимките на Емчо каза, че той като пораснел щял да ни съди, защото го кепазим, обаче ние нищо не правим, той сам си ги прави тези физиономии.  33uu Всеки път като яде захапва здраво лъжицата, аз просто я пуснах, а мъжа ми успя да хване момента с фотоапарата.
На Дони снощния пост с емотиконите мноо ма изкефи. Как точно отрази настроенията. Peace
Дони, по-добре ли си днес?
А къде е Тити?

# 56
Дуци, излизаме към обяд. Някъде около 12ч.

# 57
Оставих го само колкото да отида до тоалетната
http://media.snimka.bg/2424/011104296.jpg

http://media.snimka.bg/2424/011104292.jpg

# 58
На Дуци снимките са страхотни! Емчо е голям бонбон, а аватара на Рапунзел направо обра всички точки !
Донка май още не е слязла от метлата Laughing А мен ме е яд,че съм изпуснала Джоли Crossing Arms

# 59
nip, Емчо е голям сладур, Маги като го видя и започна да му говори и пее Laughing

Общи условия

Активация на акаунт