Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
michala  Hug
Gali80 съвсем обикновени медицински обици,златисти,кръгли и изчистени  Peace

# 286
  • София/Севлиево
Честито на двете госпожици с обиците Simple Smile
И нашия тате е Близнак(или пък Теле  newsm78 ), но много си се разбираме.А аз съм рак и много обичам да е на моята.
Благата вест колкото по-скоро я чуя, толкова по-добре, ама с тези мои проблеми надали.С Емо говорихме по този въпрос и аз му казах,че в момента,в който ми кажат, че вече всичко ми е наред започваме опитите за 2-ро бебче, че аз нали искам поне 3, а годинките си летяяят и нямаме много време за губене...А и останалите ми раждания(дай боже  Praynig) ще са секцио и ще ми трябва и повечко време за възстановяване след това...

# 287
Честито на всички които имат повод за празнуване на днешния празник!  bouquet
...А и останалите ми раждания(дай боже  Praynig) ще са секцио и ще ми трябва и повечко време за възстановяване след това...
..нищо подобно скъпа...след 8-мия месец си готова за следващото  ако всичко ти е наред PeaceТова според мен не е никак много Mr. Green
Искрено ти пожелавам да си имаш още 2 прекрасни дечица Peace

Последна редакция: ср, 25 мар 2009, 17:12 от Пухкавелка

# 288
Честит празник на празнувашите!
Разбира се да не забравим двете сладурани с обиците, ние още не сме се решили да сложим на Василена Simple Smile, но май трябва вече да се замисля.
За крустите, на малката й се появиха около 6-7 месец, бяха ми казали, че лесно се махат като се намаже главата с някаква мазнина /олио, зехтин, мас/, оставя се така няколко часа, измива се главичката, разресва се с гребен и готово... и така няколко пъти докато се изчистят напълно. Аз пробвах само веднъж и се получи доста добър резултат  newsm44.
Offioly, аз преди няколко дни правих на буба спаначено пюре и реших да сложа 3-4 стръка зелен лук, мн. добре се получи, а най-важното е, че и Василена го хареса, но тя по принцип всичко папка Simple Smile.
Miona, исках да те попитам  - кое е вашето педи?
Това е от нас за сега, лека вечер на всички.

# 289
  • София/Севлиево

...А и останалите ми раждания(дай боже  Praynig) ще са секцио и ще ми трябва и повечко време за възстановяване след това...
..нищо подобно скъпа...след 8-мия месец си готова за следващото  ако всичко ти е наред PeaceТова според мен не е никак много Mr. Green
Искрено ти пожелавам да си имаш още 2 прекрасни дечица Peace
Ами незнам.Аз от нормално раждане се възстановявах повече от 5 месеца, че и все още всичко не ми е наред, та затова съм си предвидила повечко време.Но за това като му дойде времето.И дано наистина си ги имам още 2 съкровища Simple Smile

# 290
Здравейте и от нас честит празник днес и честито на имениците   bouquet

Честито на придобилите се с обички девойки   bouquet

Р О Н И - Паола е много красива  Heart Eyes . Медицинските обици се държат около 2седмици и е хубаво да се въртът за да се оформи хубаво дупчицата . Можеш да можеш ушетата със сутрешна слюнка или урина , ако има проблем и се зачервява има едно кремче с което се маже но в момента не се сещам как се казва мога да проверя но дано не ви трябва  Peace.

Нашия тати също е блезнак и напълно разбирам за ината за който говорите  Wink

Atina_Eli - аз също съм рак  Grinning

petiu6a - представям си колко сте се уплашили дано да ви е за последно  Praynig

Аз като се замисля когато каката беше бебе нямаше дребни играчки около нея а все подходящи за възраста и , но сега вече има всичко както и мн. дребни неща та все обикалям и уж прибирам дребните  за да не намери Вики някоя  Praynig.

При нас времето е много ветровито и не става за разходка  Sad. И днес пак ще сме затворници . Искам да е топлоооо...

Това е от нас . Лека вечер  Hug

# 291
Atina_Eli - аз също съм рак  Grinning
..и аз и аз:)

# 292
  • София
Не само че съм рак, ами и бебешката и тя ! Joy Направо не знам как ще я караме  newsm78 ...

А иначе, откакто проби това зъбче, т.е. от два дни не мога да си позная детето, вече е много по-спокойна,заиграва се сама в кошарата, не мрънка постоянно да е в ръцете ми (да не чуе дявол!). Само дето ако за всеки зъб ще чакаме по няколко месеца да спре да я тормози, не знам как ще оживеем...

Та тя вече се оправи и хремата почти отшумя и днес аз съм наред, от нощес ме боли гърлото и цял ден съм като парцал,изобщо влезе ли вирус в къщи  всички се натръшкваме един по един  Sad.

# 293
  • варна
 Боян също се промени доста, след като пробиха двата зъба.То беще страшно пищене преди това и лягаше все към 1-2ч. Сега поне към 23ч вече се наканва да заспи.
 Друго да се похваля-купихме вчера един електронен немски кантар, че го гледам все ребрата му се четат, и се тревожа дали е порасъл. Тегли се таткото с него и без него - вчера отчете 6700, днес нахранен 7кг!!! #Crazy
 Кантарът се оказа вълшебен. Дори да има някаква разлика с кантара от консултацията, пак е порасъл доста. Преди 40 дни беше 6200г./обаче аз отказвам да се кача на него Blush/

# 294
  • на края на света.....
Много раци.......,и аз съм : Party
   rozi_ozi и ние сме така с дребните части.Хем постоянно обяснявам на каката,говоря и след малко.....хоп,някоя стотинка на пода.Не знам вече какво да обяснявам,а не е малка първи клас е.Очите ми са все на четири Shocked
 Ние две вечери се събуждаме наспани и по един час си играем.Снощи  се помъчих да я приспя но тя изобщо не поиска,като ги облещи тези очи ,няма заспиване.Сложих я при мен в леглото и съм заспала.Събуждам се по някое време и тя спи.Сигурно и станало скучно и smile3524
 Завиждам Ви благородно,че мислите за още дечица.Аз вече приключих с родовата си дейност,толкова беше от мен.Само да са ми живи и здрави момичетата.

# 295
Здравейте,

благодаря за споделения опит с крустите.И аз ще мажа скоро. че много почнаха да ме дразнят, а и главичката една такава жълтее.
Забравих да благодаря и на Галито за отг. за помпата за прахосмука4ка Simple Smile

Лили Василена - имаш поща!

Честито на вече носещите обечки -куклички, аз още не смея да сложа, 4е Мирела има навик да си дърпа ушетата понякога  Simple Smile Иначе и аз чух че днес се пробивали, че не боляло уж; не вярвам много, но все пак....Иначе обеците се въртят, но с какво ги мазахме на каката не си спомням....и по спомен САМО и единствено докато спеше иначе не даваше да я пипнат, а беше и по голяма.

Честито на всички, които днес празнуват!

Enevitable -можеш ли да пуснеш линк към темите за лекарите в Б-с; може и на ЛС. Благодаря предварително!!!

Атина Ели -БРАВО за желанието за много дечица! Дано това, което си пожелаеш, те споходи като добра новина!Аз също обичам много децата, но засега оставам положението така, както е в момента, а пък ако стане и трети път, там където две -там и три Wink

Хайде лека и спокойна вечер!

# 296
На нас ни казаха да раздвижваме обичките и да мажем с 70 процентов спирт или кислородна вода и клечка за уши в продължение на 1 седмица, а медицинските обички да не ги махаме поне 1 месец Flutter

Орхид, откъде ви е кантара и колко парички /може и на лични/. Нашият тати е позагладил косъма напоследък и все кантара не му е верен Wink

# 297
И аз мисля да си пробия пак ушите, имах дупки от 6 годишна, но преди около 5-6 години изведнъж започнаха да се възпаляват и оттгава не слагам.
Изпитано средство, за профилактика на дупките, ако сърбят или са червени - сутрин на гладно се търкат с наплюнчен пръст; т.е. слюнката успокоява. Ползвала съм го много пъти през годините и е екстра!

# 298
  • София/Севлиево
Брей, много раци, много нещо  Mr. Green Заповядайте в темата на раците-в "общ отчетен подфорум"  Simple Smile
А за многото деца-ами аз съм израсла с по-голям брат, по-малка сестра, пърите 7 год. и първите ми братовчеди живееха у нас , а на село с двете първи братовчедки и затова искам да имам повече дечица.
Хайде толкова от мен за днес.Станиславчо спи и аз отивам да се хоризонтирам до него  Mr. Green
Лека нощ!

# 299
  • Miami
Ехо  Simple Smile
И аз съм рак  Mr. Green И също винаги съм искала да имам поне три деца (но мъж иска най-много две, сякаш той ще ги ражда и гледа  Crossing Arms) Atina_Eli , моята причина да искам голямо семейство е точно обратната на твоята - аз съм едно дете и винаги завиждах на приятелите ми, които имат братя и сестри.

Общи условия

Активация на акаунт