Иде пролет топла и красива, навън ще припка вече Юнска душа пакостлива :))

• 12 407
  • 319
  •   1
Отговори
# 300
Ха-ха-ха, и аз съм раче, мъжът ми - също  Mr. Green
Само Ина се размина със зодията за няколко часа...
Тази вечер разчистих дрешките, кото са ни вече малки и ми стана толкова мило, като видях съвсем мъничките блузки и ританки  Heart Eyes
И се разбрахме с мъжа ми да имаме 3 дечица, той ми обеща официално  Simple Smile
Иначе, ако става дума за мен - мога и 10 да си родя и отгледам  Wink

# 301
И като заговорихте за раци - и в нашата къща има двама/децата/,а аз съм Близнаци
Да се похваля и аз малко с моето момче - вчера 2 пъти му давах каша и двата пъти искаше допълнително.Почва да яде повече smile3501
Днес се глася да го водя на консултация да видим колко е пораснал.Зъби още няма,но напоследък пак почна да се лигави много.Много обича да ходи/като го държим/
Е,не всичко му е идеално- през нощта се върти по сто пъти,все му е неудобно,предполагам,а и как няма да е като се натиска при нас;а като си е на кошарата си спи спокойно
Ето и една сутрешна усмивка от малкото раче

# 302
  • Пазарджик
много рачета има тук Hug бебе раче и каката е раче.Емо е роден на 24.юни,а каката 25.юни. WinkЩе празнуваме общ рожден ден. Simple Smile
 Кори и аз съм едно дете,и винаги съм била самотна.Няма с кой да си споделиш... Flutter
И затова исках да имам повече деца.За Емо не бяхме се подготвили още,исках големите да станат поне на 10г.За да ми е по-лесно.
Но един ден отивам на гинеколог и  ooooh! бременна в 4м.Изкочиха ми очите #Crazyсъс спирала бях.Цветна бременност от спиралата.Тя била излезнала,или нещо такова каза доктора.
Сега ми е смешно като се сетя за тогава Joy

# 303
И аз израснах сама. Наистина е скучно и самотно, макар че никога не съм оставала без приятелки сега ми липсва сестра или брат. За това бях решила две е второто ми се искаше по късно но пусти презарватив избяга  Crazy.

# 304
  • Пловдив/София
Айде приветче и от мен.

Абе стига с тия раци  Crazy ,я близнаците да се преброим,доста бяхме,аз си спомням  Peace.
Те близнаците инати,ама и на раците нищо им Mr. Green .
 Това в кръга на шегата,да няма засегнати и обидени  Hug.

Честита месечинка на ЙОЙО и Мишел ,да са все така усмихнати и чаровни   bouquet  Hug .

# 305
като заговорихме за зодии - аз РАК, детето - РАК, само мъжлето е по-миролюбиво - Стрелец. Не знам дали ми вярвате , но малкият отсега си проявява характера. Като му кажа не за нещо и почва рев, ама със сълзи. И като му го дам - усмивка! Как ме работи....

# 306
  • София/Севлиево
Добро утро!

Е, аз съм за малката разлика с децата, защото между батко и мен беше 8 г.,а неговата със сестра ми 13г.И не си бяхме много близки.Между мен и Габи(систъра де) е 4 г. и 9 месеца и много се биехме като малки.Все си мисля,че ако разликата е по-малка няма да се бият, а ако е голяма няма пък да имат какво общо да си споделят.Но това си е мое мнение.Който има опит нека да го сподели.

Честита месечинка на всички бебоци.да са весели и много послушни!

# 307
Относно зодиите аз какво да кажа. Всички стигано държат само аз съм миролюбива Везни съм. Мъжа Овен, сина Скорпион, дъщерята Близнаци.
Направо ми се реве. newsm45

# 308
E,Atina_Eli тук много грешиш Laughing  Имам сестра,с 2 години по-малка от мен.Като  бяхме малки много се биехме,ама много,и се карахме постоянно.Сега вече сме по-близки,споделяме почти всичко,но тогава......

# 309
  • София
        kreia така сме си ние стрелците,миролюбиви и винаги оптимисти Simple Smile,а аз с 2 близнака вкъщи(5 и 15)....нямам думи.. Laughing
       МИмче и Бюти - да са ви здрави  и все така красиви девойките Heart Eyes

# 310
  • София/Севлиево
kris_bo може и да съм в грешка.Обаче всичките ми приятели, които имаха брат или сестра с малка разлика казваха, че никога не се карат с тях.Знам ли?Сигурно всичко е относително и зависи от самия човек...

# 311
Гледам за раци си говорите. И ние да се запишем два броя (аз и бебчо)  Mr. Green Обичаме да е на нашата, ама с татко козирог няма как да стане  Naughty строява ни в две редици  Laughing

И ние искаме повече деца. Говорихме си за пет  #Crazy ама много ще ми дойде. За сега сме се спрели на три като бройка  Joy ама то Божа работа  Praynig живи и здрави...

Честито на всички празнували и празнуващи!   bouquet

Аз да ви кажа нещо май ме е хванала пролетната умора.  Sad Нямам никакво настроение и желание за нищо. Хайде да изгрява това слънчице че да ни зареди с енергия  Nature Sunny

# 312
направо съм в шок колко Раци има в юнската тема! Явно има някаква закономерност между зодиите ни и тези на децата ни!!! Направо не е за вярване! Rolling Eyes Laughing

# 313
Относно зодиите аз какво да кажа. Всички стигано държат само аз съм миролюбива Везни съм. Мъжа Овен, сина Скорпион, дъщерята Близнаци.
Направо ми се реве. newsm45

Леле, Ивелина, твоята наистина не е никак лека  Laughing Около теб си събрала всички инати  Laughing При нас е следната ситуация - аз съм скорпион, мъжо е близнаци, а малката - рак  Peace

И аз винаги съм искала 3 деца, но за целта трябва да купуваме по-голям апартамент  Laughing

# 314
Много раци, много нещо! Я се поспрете,че темичката ни ще тръгне на зад  Naughty  Grinning
Аз пък си мислех, че раците са много любвеобилни, не знаех, че са такива инати. А пък аз съм си баш инатеста Овца, мъжа ми е Козел, та добре,че дребен няма рога  ooooh! иначе не знам...
Атина Ели, защо толкова тежко възстановяване? Аз 2ч след раждането(а то продължи цяяяла нощ Tired) бях толкова превъзбудена,въпреки шевове-мевове ставах,сядах, ходех напред- назад..Сега да си призная на гинеколог не съм ходила, но вярвам, че всичко е наред(дано Praynig)   Иначе и аз ОБОЖАВАМ големи семейства и искам поне 3 деца, обаче мъжа ми май не е много съгласен  Rolling Eyes Е, за още 1 поне ще склони  Grinning Надявам се до 2 год. да стане, но то си е Божа работа(така да се каже..иначе и ние ще му помогнем мъничко Wink)
Емко,ти ме разби с твоята бременност Joy То е било голям шок! Снаха ми също забременя със спиралаи цяла бременност беше на тръни..
Атина Ели, ние с моята сестра имаме 4 год. разлика и повярвай ми мнооого се биехме и карахме Crazy Тя е Близнак и като по-голяма беше решила,че съм и безплатна домашна помощница. Така ме юркаше и командореше,че скандалите бяха неизбежни Crossing Arms Баща ми много ни се ядосваше, все повтаряше,че и циганите не се карали толкова  Mr. Green Но след като се разделихме(тя замина да учи в друг град) и О,каква промяна! Как си залипсвахме и започнахме да се разбираме...Сега всеки ден се чуваме. Та не е от разликата, а от хората. Но и аз съм за по-малка разлика-най-много 4 год. Peace

Хайде,слънчев ден!
Честито на Месечинките!  bouquet И на госпожиците с обички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт