Гоблени-49

• 54 156
  • 430
  •   1
Отговори
# 330
Здравей, zhanka, може ли и на мен да ми дадеш схемата на този Дименшънс - много ми хареса

diana.b@abv.bg

Писах ти на ЛС, но кутията ти е пълна.

# 331
И аз писах, и аз я искам Grinning И ако може някой от получилите я да я качи- най-добре Hug

# 332
Момичета моля за  малко помощ - една приятелка търси ето това:

името е  Floral Still Life
номера е 3698-6

Praynig  bouquet Praynig

# 333
  • в зоната на здрача
 Къдравелка,ето тук ,я има схемата
А паролите  тук .. Hug

# 334
Къдравелка,ето тук ,я има схемата
А паролите  тук .. Hug

Благодаря ти - ама ти си фурия!  bouquet

Нещо не е наред - дава ми ето тази грешка  newsm78 Thinking
CRC failed in the encrypted  file Blumenstillenben / wrong password ?

Само да уточня: за този гоблен ---Blumenstilleben -----паролата не е     IYNwdUHo=jO8B//zTVlcI3NLd8PYrH9AEJ9V6

Вярната е   6-fs5n8nhs53&/wt532

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 19:07 от Къдравелка

# 335
не си ползвала правилната парола имах предвид:)

# 336
Момичета Hug тук съм-ако някой се сеща за мен/е има и такива за което благодаря/Поздравявам всички за всичко и специално Неличка-тя си знае за каквоНаправо сте фурии-за разлика от мен- newsm78къде да се навра от  Embarassedама имам няколко започнати ,но нищо не е довършено до края,за да покажа
колкото до спора,който се вихри в темата-ами то трябва да се чете,чете и пак чете и чак когато не  разбере тогава да  пита ,но няма смисъл да тъпчем на едно място-важното е да се развиваме и аз благодаря на всички за знанията,които получих-преди този форум бях като пещерен човек-кой ти беше чувал за Дим...,Ланарте,Аиди...а сега обяснявам на всички какви  красоти са пропуснали....и  сега като луда-кое за оставя и кое да започна
ама Вие сте виновни Mr. Green
извинете за дългия пост и за спама  Hug

# 337
  • в зоната на здрача
Някой питаше какво шия,ако още се интересува...
Ето тези ,сменявам си ги според настроението. Wink

# 338
Преди време разглеждах колекцията гоблени, шити от един мъж, и точно ахках над един, когато с насмешка ми казаха, че това е гърбът му Confused - изглеждаше точно като огледален образ на лицето. Моите гърбове не са за показване, за това питам, снимали ли сте някъде гърбовете на гоблените си? Ако да, моля покажете.

# 339
  • София
Anna Stefanova , ето тук съм снимала гърба на гоблен на майка ми - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … gobelins/gryb.jpg
А това е лицето - http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/mams … lins/IMG_4136.jpg
Да се похваля - днес си купих картони и двойнолепящо тиксо, ще видим какво ще направя сега с картичките... Но няма да е днес де Simple Smile

# 340
Мацки много убавини, аз  си шия бебето обаче утреееее-утре и камъни да валят изчезвам без децата на .....секс туризъм    Joy    Joy
с мъжо де да не помислите нещо -но толкова ми е писнало от работа всеки ден и събота и неделя че зарязвам всичко и  Laughing  хайде до понеделник

# 341
гърба е важен само, когато гоблена е за продан:)
Аз моите ще ги закачам на стената само от лицевата страна:))
И честно да си призная никога няма да се науча да шия правилно, защото не искам.
Късно е вече, знам си моя метод и ще ми отиде цялото удоволствие , ако и при хобито си спазвам разни канони

# 342
Заповядайте , дим 65080

http://dump.ru/search/all/%2065080/

Не съм сваляла схемите

# 343
Кетри,пейзажа който шиеш е направо невероятен!  bouquetТова оригинал ли е?Какво значи no counting?
Аз се заиграх с тези сладурчета за разнообразие на Балерината,че взех да виждам в лилаво Joy

Днес ги дадох за рамки,но ще са готови др.седмица Cry

# 344
Генико много е нежно, а ти много бързо го уши!Браво!
Разпределила съм конците на китките, но аз не мога да стартирам по рано от средата на другата седмица!Имам гости за няколко дни и не мога да седна да шия.
Кетри, много е нежен този гоблен на Ланарте.Готова комплектовка ли ти е? Покажи как се получава , ако имаш възможност.
Какъв гръб на гоблена?! Мен ме е срам да покажа - ако и за гърба започна да мисля... това хоби ли ще е?!!

Общи условия

Активация на акаунт