Гоблени-49

• 54 157
  • 430
  •   1
Отговори
# 60
не,ч е аз ти предлагам, а самата фирма го предлага:)
А на тази фирма може да се има доверие.
Ако го шиеш на по-едра панама ще стане прекалено размито.
Престъпление е един дизайн създаден за Аида18 да се шие примерно на Аида14 или още по-едра панама.
Губят се детайлите и т.н

# 61
  • София
 smile3501 за четирите страници показани красоти!

Да се отчета и аз с маковете Нямам търпение да ги видя готови, но тази панама е ужасно твърда, все едно е пластмасова,  пръстите ме заболяват  ooooh!

# 62
не,ч е аз ти предлагам, а самата фирма го предлага:)
А на тази фирма може да се има доверие.
Ако го шиеш на по-едра панама ще стане прекалено размито.
Престъпление е един дизайн създаден за Аида18 да се шие примерно на Аида14 или още по-едра панама.
Губят се детайлите и т.н

Ок разбрах имам предвид първия ти пост и моето решение за през нишка.

ivvel аз превод намерих на първа страничка откъдето свалих и програмата.

# 63
Записвам се в новата тема, но без да показвам нищо, че в старата на края показах Диана. Ще я покажа пак когато я взема рамкирана.
Смятах да започна ето този на Ланарте, но се оказа че нямам подходяща панама в къщи. Тези дни ще си взема и тогава

Докато си закупя панама  смятам да направя осмомортенското си подаръче от Александра

# 64
  • sliven
dena klv  можеш ли да ми кажеш от къде си я инсталирала

# 65
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Много пишете, но още повече шиете - големи красоти видях, поздравления за всички  smile3501
Аз все още съм в началото на Ланартевите две орхидейки и май няма с какво да се похваля толкова  Blush

# 66

Да ви се похваля купих си рамка за черното бебе ще си го рамкирам сама, минах и през стъкларя да си взема рефлекторно стъкло и сега запретвам ръкави и по-късно ще ви покажа резултата. Рамката я купих за 9 лева от Практикер, а стъклото 4 лв.
Бадем и мен ме чака един гоблен на такава твърда панама  Confused
На всички показали етапи, готови и бъдещи проекти  smile3501

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 23:45 от неличка

# 67
  • София
Едвам ви изчетох! Ама последната страничка се превърна малко или много в диалог. Моля ви, момичета, четете първата страничка, там има почти всичко, което се пита тук.
Аз ще запитам на коя Аида отговаря българската панама, защото тук няколко пъти се обсъжда въпроса, но се изказаха различни мнения.
Захванах се сериозно с Ланартето, вече се показаха няколко лаленца, скоро ще показвам.

# 68
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Поздравления и от мен момичета!   bouquet
Големи красоти видях. Обичам новите темички именно заради красотите показани на първите странички.
Малко Сладко Коте, скъпа, не съм напреднала много и затова не съм снимала моя карнавал. Но и това ще направя в най-скоро време.

# 69
На някоя от вас момичета да и се намират случайно тези гоблени на дименшънс? Praynig

# 70
Ivvel ,
ето това е линка от първа страница
http://dump.ru/file_catalog/923121/

Добре е, че се пита отново и отново .
Така се научават и неща, които все още ги няма на първа страница:))
Като този урок например.
Написан е от една рускиня  става въпрос за това как се прави дизайн по снимка с Паттерн макер
Един от начините, разбира се
На руски е, но има и картинки:)
Закачих файла тук
http://dump.ru/file/2197312

Имам една молба.
Не забравяйте, че тази тема е за гоблени и всякакви въпроси свързани с тях.
Отговарят тези, които знаят- понякога това е само един човек.
Не ,че само той знае в случая, но той се е намерил тук да отговори.
Получава се диалог и то градивен.
Съвета да се погледне на първа страница за мен е най-малкото обиден.
Ако аз попитам нещо и ми се отговори по този начин ще се засегна и натъжа страшно много.

Малко Сладко Коте,
имаш ли под ръка българска панама?

# 71
А сега ето го черньо приемам всякакви мнения http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292481&pid=11114168
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 17 мар 2009, 19:09 от неличка

# 72
Аз за първи път мисля като Хипи Rolling Eyes
Наистина като попадне човек в тази тема , пита за всичко. За останалите може да е смешно  Peace

Много работих днес , четох тук-таме , фотото ми е с изтощени батерии и ще снимам може би утре.

Белла ,тазсутрешното ти  кафе ми навя  много спомени  Hug
Чиста съм си македонка, това съм го попила сигурно от форума.

Страхотни ви са нещата на всички , пак да не пропусна някого   bouquet

Важното е като започнеш гоблена , да си го ушиеш с кеф  Hug

Недейте се карайте за глупости  Crazy

ПП Сутринта ходих на Юндола, страхотно слънце и страхотен сняг , не е истина .
Нещо невероятно.

# 73
Здравейте,момичета HugМоля за вашата помощ,искамда започна да шия "Sleigh Ride" на Dimensions но не знам как да подредя тези връзки с конци,кой на какъв знак отговаря.Ще съм ви много благодарна ако ми кажете какво да ги правя Praynig

# 74
  • София
Имам, да. Разграфена и неразграфена бяла и екрю. Разграфената е 20 нишки в квадратче, а размера на квадратчето е точно 1 инч. Другите са пак по 20 нишки на инч, само че са неразграфени  Whistling
zlatkaan , дай снимка на конците и описанието, за да можем да ти помогнем.

Общи условия

Активация на акаунт