Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 32-та тема

• 55 388
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ви! Всъщност вечерята не е нищо особено - съвсем обикновени неща. На фона на вашите ястия моите бледнеят. Simple Smile Но на гостите ми им беше вкусно и останаха доволни. Simple Smile

На мен ми харесват много мини-пиците на пеп-4о.   bouquet За пица убивам направо eat , затова съм станала 100 кила...  Laughing

Танита, снимката на аватара ти наистина е много хубава. Simple Smile Много сладка дъщеря имаш (предполагам, че момиченцето ти е дъщеря...)

# 91
Здравейте на всички!
Аз обикновено сутрин успявам да ви навестя ама вие за един ден сте натрупали толкова вкусотий, че незнам откъде да я почна  newsm12

nordina какво е фритата със спанак newsm78

polin_a радвам се че ти е харесал и на вид си го докарала страшен по- хубав от моя ми се вижда  smile3501

Vivian* подсети ме за тези кюфтенца твоите на снимката изглеждат страхотно. Ние много обичаме кюфтенца и аз все съм се канила да пробвам във фурна да не са пържени, но незнаех дали ще станат, но като гледам вашите се реших. Благодаря за идеята и на Бъни за рецептата. Скоро ще пробвам и ще се отчета  smile3508

dixi добре си се постарала  smile3501

Tannita това филенце направо ми взе очите, може ли рецепта?

Ох да спирам че отиде и тази тема, за пропуснатите   bouquet  bouquet  bouquet Всички сте страхотни!

От мен от снощи зелена салатка

и една запеканка с картофи и плънка от кренвирши, лук и гъби. Отгоре чукнах и яйчица и поръсих с кашкавалче и направо стана да си оближеш пръстите

До скоро!!!

# 92
  • София
Искам и аз рецептата за фритата съ спанак. Praynig

# 93

Заповядайте

Това е моят вариант на фритата.

Фритата със спанак

# 94
  • София

Заповядайте

Това е моят вариант на фритата.

Фритата със спанак

Благодаря! Hug
Задължително ще се пробва!

# 95
При нас за вечеря Пълнено свинско филе с аспержи

МНОГО
апетитна снимка ! Аспержи обичам много, но ще трябва да почакам да им дойде сезона  Simple Smile

# 96
Еsy невероятна си както винаги  bouquet
Може ли рецептата за пълненото брюкселско зеле.

Заповядай!

Момичета, благодаря за милото отношение!  bouquet

Танита, много красиво! Peace

# 97
Здравейте моми4ета,аз искам само да кажа,4е искам мама Цоцоланка да ме осинови(простено ти е,4е днес няма още закуска).Ох много вкусотии видях и много елегантно поднесено вси4ко.
В нас снощи
орозова фритата по Йоли-
пилешки къс4ета с пържени зален4уци-
крем4е с ягоди-
и една пърленка-
имаше и зелена салатка,ама не съм я снимала.

# 98
  • София
Боб с кюфтета и лимон на фурна от esy. Много вкусно   bouquet

# 99
Боб с кюфтета и лимон на фурна от esy. Много вкусно   bouquet

Хареса ли ви?Много е вкусно, да, радвам се!Изглежда и толкова апетитно от снимката  bouquet

# 100
Всеки път,когато надникна в тази тема...направо лигите ми потичат.Страхотни неща показвате.

# 101
да ви почерпя с домашни торти-днес имам рожден ден
бисквитена торта

тортата с рула на Лео

и разрязана

бисквитено руло

# 102
nordina благодаря за рецептата ще пробвам скоро  smile3521

nano      newsm59  преди всичко здраве, много късмет и любов   bouquet

сладкишите изглеждат много вкусно  Hug

# 103
nano,Честит ти рожден ден!Бъди здрава,весела и сътворявай все повече кулинарни шедьоври!Ако позволиш открадвам си парче торта по случай празника ти.

# 104
благодаря ви момичета Hug хих,доста са далеч от шедьоври нещата ми и снимките,но продължавам с опитите... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт