Пролет идва вече, чурулика АВГУСТовското човече

• 17 029
  • 320
  •   1
Отговори
# 45
Точица се е заела да размята един юесби кабел като камшик Simple Smile Голям купон Simple Smile Дано не стане играчка плачка.
За Вип-овете, .. аз точно това не харесвам на формата, че простотията се издига в култ... и там некви пари уж за бедните сирачета. Писна ми да се парадира с благотворителност вместо  наистина да се направи нещо най-накрая.

Хриси, честит рожден ден!
Желая здраве за цялото ти семейство и много, много усмивки с любов!

# 46
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХРИСИ!
Казват, че м/у 30-та и 40-та си година, жената била в своя апогей: най-красива, най-женствена, най-успешна, най-пълноценно живееща и знаеща какво да иска и какво да дава в любовта....така, че  enjoy Wink

Дони-сестра ти си е избрала чудесна професия, много естетска и креативна, а това, че е успяла, е много добър атестат за нея!  bouquet
Александра вчера изпусна сестра си от леглото и така паданията й станаха 3!!! ooooh!Мисля, че с лекота можем да отнесем приза за най-некадърни родители Tired

# 47
Ковачева, как можах да те забравя ... ЧРД Heart Eyes

# 48
  • Пловдив
Честит Рожден Ден Ковачева!

Пожелавам здраве и щастие на цялото семейство, а ти да си най-обичаната жена и майка!

Бланш, и ние имаме регистрирани 3 падания от спалнята  Embarassed и едно удряне на веждата в ръба на масата, което за щастие нямаше лоши последици  ooooh!.

# 49
Честит рожден ден на Ковачева! Много здраве, семейно щастие и успешна кариера ти желая!

Честити месечинки на двамата Мартинчовци, Велин, Лазар, Милослава, Матей и Николая! Да са здравички и да радват родителите си!

П.П. Ауу, сега гледах клипчето, което Татяна е пуснала. Ще ми се да стисна ръката на Милен Цветков, няма такова нагло и противно същество като Мис България ... А другото момиченце колко е сладко. Както винаги в нашата държава не печели най-добрия, а най-уредения...

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 13:23 от Ellle

# 50
Честит рожден ден на Ковачева

Какво да ти пожелая? Красотата си я имаш. Щастието е в сърцето ти. Ум? Този ти е достатъчен, за да живееш така, както искаш. Любов? За какво ти е, след като всички около теб те обичат. Тогава ще ти пожелая: вярвай в себе си и крачи уверено по пътя на живота!

Честити месечинки на празнуващите:Мартин,Николая,Матей,Велин,Лазар и Милослава
Ел темичката е страхотна.Наистина ми замириса за пролет.Така дълго чакана,че ми писна да седим затворени вкъщи.Тук вали и пече. ooooh!
Ковачева много се радвам да те видя отново сред нас. Hug
Ани  ние не излизаме когато вали дъжд защото няма кой да ми се върже на акъла.Иначе бих го изкарала в такова време само ако имам работа иначе не виждам смисъл от разходка в дъждовно време. smile3506
Интрига решението коет ще вземеш ще бъде най-доброто за теб и Марти.Така,че ние ще те подкрепим нали затова сме се събрали тук. Hug
Ние също имаме от дървените столчета за хранене.Наистина са малко неудобни.И на нас ние подарък и няма как ще го ползваме.Не ми се дават още пари да купувам друго. no
Пухи браво за зъбчетата.Не го мъчи детето дай му да ръба ябълка  Stuck Out Tongue Winking Eye
За Вип брадър и Мюзик Айдъл гледам ги от части.Защото точно като почват ние се приспиваме и сядаме да вечеряме и ако хвана нещо то ще е към своя край thumbsup Пък и честно казано гледам повече Вип-а защото Айдъла не ми понася с тая Отварачка в журито с тия Джуки обърнатите.  animal085Как я целува мъжът й си мисля Sick
За''Миската'' просто нямам думи.УжасТна е. SickЕми как няма да е ''мис'' като баща й бил някакъв си в Перник. Hands FistПросто ужасно момиче.
Ми това е засега. За друго не се сещам  33uu

# 51
Е, как да не поздравиш първата мама!!
Ковачева, много здраве, семейно щастие и още дечица  Hug Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

На Миличките, сладки мишлета, които днес порастват да са все така усмихнати и най-вече здравички, целувки от нас  Heart Eyes Heart Eyes

# 52
Честит Рожден Ден, Ковачева!!![/b]

Желая ти много здраве, щастие и късмет!

Относно Мюзик айдъл и Вип брадър - аз не гледам нищо, защото точно по-това време се храним с децата, къпем се, приспиваме се и докато ги гътна и двамата в леглата всичко е свършило.

Интрига, възхищавам ти се за начина на мислене. Незнам дали майчинството те е направило толкова зряла или по принцип си си такава, но много ти се радвам като те чета. Аз като си спомня, на 18 бях... вчерашна пикла  Laughing, много далеч от семейния живот и съпътстващите го проблеми. Каквото и решение да вземеш, сигурна съм че ще е най-доброто за Марти и теб.

Стели, на мен кърмата и двата пъти ми спря от самосебе си, без лекарства. Просто започна да намалява и постепенно спря, въпреки че кърмех, не съм спирала нарочно.

Всички дечица на снимките са страхотни. Няма да ги изброявам, за да не пропусна някой.

Честити месечинки на порастващите днес сладурчета!!!

# 53
Здравейте,
Вие пък я сравнихте със земята тази миска. Девойката не е ужасна, просто мястото и не е в "мис България"  Определено не е най-хубавата жена в България.
Мара отварачката, аз си я гледам, нищо и няма на женицата. Роди си дете, та бабите да го гледат Simple Smile свободна България Simple Smile Simple Smile Гледам всичко, че друго няма какво да правя в тази ужасна София
Ние трети ден няма да излезем и вече полудявам Ви казвам......
Честит празник на всички празнуващи Simple Smile

# 54
  • София
Благодаря Ви, милички Hug

Граци, и аз съм на същото мнение за Мара. Ние също няма да излизаме днес, че много духа, иначе не е толкова студено навън.
Танче, благодаря ти за комплимента Hug

Аз ходих до даскалото тази сутрин, че трябваше някакво заявление за допускане до матурата да попълвам и молба за явяване на останалите изпити. Изпращането ни е на 8ми май, след него за изпитите, на 15ти и 17ти са матурите, а на 22ри бала Whistling Тея хора са лудиии ooooh!

Роклята или ще ми я направят там, където Дони ме прати или направо ще ида до Романтика да видя какви са цените и ако ме устройва направо готова ще си я купя.

Кръщенето си мислех вчера да го направим на 15ти август на Богородица, но ще го доизмисля, защото тогава пък сестра ми има имен ден, а сестрата на мъжа ми - рожден ден.

Мартин току-що си гепи едно списание от масата и започна да го разглежда по свое му Laughing

Мартин 3та нощ е много неспокоен и се съмнявам да него мъчат зъби. Тази вече ще пускаме в действие Дормикинда.
Алергия освен към моркова ми се струва, че има и към сметаната. Преди да гои завета при свеки му бях дала пюре от спанак на Сънвал, а тя след това му дала спанак със сметана и картофи на Хип. На другия ден целия беше на петна, а няма как да е от спанака и картофите, защото преди това не са му излизали обриви от тях.
Утре сме на консултация и ще видим какво ще каже и педито, но ще си изкам и направление за дерматолог. Нека още един специалист го види, за да съм спокойна Peace

Последна редакция: ср, 18 мар 2009, 12:48 от IntRiGa_GirL

# 55
Честит рожден ден на Ковачева!

Благодаря за пожеланията и за нашия рожденик:)
Поздрави!
  bouquet

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 11:45 от PIPILOTE

# 56
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХРИСЕ!!!!Пожелавам ти само да си здрава(и цялото семейство) и да си останеш все така готина!!!

Честити месечинки на  Мартин 1 и 2, Велин, Лазар, Милослава, Матей и Николая!

Благодаря на всички още веднъж за мненията относно спирането на кърмата,като се прибера в БГ ще се посъветвам и с моята гинеколожка,засега целта ми е да остане кърмене само сутрин и вечер,пък после ще видим....и аз предпочитам сама да спре
Асе ама как може да не я изберат Пуканката  Close всъщност и аз веднъж пращах снимка на Дара в едно списание,ама даже не я сложиха измежду вариантите за гласуване  Mr. Green
Мара Джуката и аз не мога да я понасям,винаги изчаква първо мнението на Фънки и на Дони,защото не знае какво да каже...... Sick
Пухи разбихте ме с тези 6 зъба  #Crazy Дара няма нито един !За пържоли сте вече  Laughing

а сега малка фотосесия и от нас  Grinning

# 57
Момичета,
знаете ли дали има някакъв  срок за подаване на молбата за тези два допълнителни "Масларовски бонуса"/майчинството до 12 месеца/?

# 58
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КОВАЧЕВА

Честити месечинки на  МартинЧЕТА  ни, Велин, Милослава, Матей и Николая и Лазар

И ние нямаме зъбчета.
Стелка Дара е хубавелка гоялма Heart Eyes
Отакчам в нас ..искам да  се стопли и да излизаме пак #Cussing out

# 59
Поздрав  от нас с любима песен http://www.youtube.com/watch?v=-t3WYfgM4x8

Общи условия

Активация на акаунт