КГБ = Клуб на Готините Баби - 66

• 22 732
  • 444
  •   1
Отговори
# 315
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Благодаря ви , момичета!   bouquet
То и мама днес е , ма аз за детенце , то е по-важно.  Hug

# 316

Жабче,честит имен ден на Лидето!!!Да е жива и здрава,нека дните и бъдат изпълнени с радост и любов,вечерите - с топлина,а годините с младост и красота!!!

Жабче,това е за теб!!! Heart Eyes

# 317
  • Видин
Жабче, честито ти именничка!
Да е здрава, красива, щастлива и много обичана!
И на майка ти много, много здраве пожелавам!

И за теб:

# 318
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жаки , Дидка и всички много мерси.   bouquet
Нещо се размотавам като муха без глава и времето минава и тече...  Crazy

# 319
  • София
Честит имен ден на хубавата Лидия!

За майка Жабка. Heart Eyes

# 320
Здравейте бабетки,кокетки.
Жабче да ти са живи и здрави именничките.
Лидка да е най обичаната съпруга.

за мама Жабка.

# 321
Честит имен ден на Лидия! Много щастие и слънчеви дни!
Жабче, да ти е жива и здрава!

Жабче, това е за теб!

Здравейте дружки! Нищо ново при мен, затова не пиша. На работа и вкъщи, всеки ден едно и също. Чакам вече да мине тая седмица, че да е по-близо ваканцията.
Поздрави на всички и много Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 322
  • Кубрат/ Пишурка

Жабче,честита ти именичка!Да е здрава и много щастлива за радост на мама и татко!

За мама:         

# 323
  • Пловдив
ЛИДИЯ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Нека всеки път, който избираш води до това,
което е истинско, добро и красиво!
Честит празник!

Жабче за теб приятелко. Hug Hug

# 324
Здравейте, мили приятелки!
Преди обяд ходих на курс по-компютър, върнах се за филма 1001 нощи, че като ми се приспа, че до преди малко съм спала и сънувала даже. На курса- много сложни работи! То "копи", то "десен бутон", то "сейфвай", то "папки", мале-мале! Че и щерката я няма, да се упражняваме вечер! Като пате в кълчища съм, за срам и резил!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, НА ЛИДЕТО,
ЖАБЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕТО,
КОЛКОТО Е УСМИХНАТО И КРАСИВО,
СТОКРАТНО ДА Е ПО-ЩАСТЛИВО,
С ЧАР И ФИНЕС ВСИЧКО ДА ПОСТИГА,
ПРЕД НИЩО ОКОТО И ДА НЕ МИГА,
СЪС ЗЕТЯ  ДА НЕ СЕ БАВЯТ,
НЕКА ПАК БАБА ДА ТЕ НАПРАВЯТ!
                          НАЗДРАВЕ!

newsm51 Two Hearts Two Hearts Two Hearts  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 325
  • Кубрат/ Пишурка
 Танче,не е толкова трудно,душа! Като имаш интерес всичко се оправя.Моята най-добра приятелка (втората най-добра) е от Нови пазар и е толкова скарана с техниката,че макар че кара курса (по задължение) не дава да се спомене думата компютър.А синът й е специалист,снахата - тоже,дъщеричката - с лаптоп,а тя.....не смее да хване мишката! Тъй че има много по-тежки случаи.Сега я обработвам заради скайпа,ама да видим!
Е,аз сега уж пак ще ходя на курс - за учебни програми.Малко ме е страх,но нали искам да се науча!

# 326
Жабче, да са ти честити, живи и здрави именничките - баба и внучка!
Да те радват, да те слушат и по-малко грижи да ти създават!

Арита, макар и на патерици - Честит рожден ден на татко ти!
Да е жив и здрав и още рождени дни да посрещнете заедно!
Доби, в тежки случаи баща ми винаги ни казва "гледайте философски на живота"
Пожелавам го и на теб, макар че е трудно. Но .... това е животът!
Айша, писах ти на лични.
Деси, все такъв късмет да имате!
И за всички -   bouquet  Hug  Heart Eyes   bouquet  Hug  Heart Eyes   bouquet  Hug  Heart Eyes
Мони, хареса ми аватара ти - и ти ли си такава нежна и срамежлива като красивия минзухар?

# 327
  • София
Жабке, да са живи и здрави именничките - баба и внучка и да се слушате взаимно.
поздрави и за другите с имен ден днес.
Аз ви шпионирах след обяд като гост. Направо хакер станах от скука в работно време.

# 328
Върнах се от работа, но докато наготвя малко прясна коприва, пералнята изпра, прострях, сега пак пере, изпратих Стефан на работа и отивам да пълня пиперки с кайма...пълна програма! Но пък не ми тежи, защото си бях при мама и татко, наприказвахме се на воля и със сестра ми, сега и работата ми спори.
Жаки, да ти е жив и здрав таткото, да е честит рождения му ден, още мнооооого такива да посреща и да се радвате, че сте заедно!
Жабче, честит имен ден на две любими и обичани именички - дъщеря ти и майка ти! Да са ти живи и здрави, Лидия да сбъдва мечтите си, да получава и раздава много щастие и любов! А мама да   е жива и здрава, за да споделя вашето щастие   bouquet  bouquet  bouquet!
Яжка, Марси, Жабче, Айша, Доби, Дидия, Мони, Жаки, Шпунц, Георгена, благодаря ви сърдечно за хубавите думи и пожелания за рождения ден на моя татко, ще му ги прочета и зная, че те ще го развълнуват така, както и мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug!
Танитка, така е с компютърната грамотност, трудно е като  Peaceвсяко начало, но ще напреднеш по-бързо и от нас, самоуките, та и ще ни помагаш като се наложи!
Ще ви хвърлям поглед и /дано не заспя пред телевизора като всяка вечер/ пак ще пиша!

# 329
  • София
Жабче, да са ти живи и здрави Лидия и майка ти!

Общи условия

Активация на акаунт