Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 544
  • 505
  •   1
Отговори
# 135
До момичетата,които са поръчали при мен:
Пратката е пристигнала и е на митница София.Моля всички да ми изпратят адресите си на лични,за да им препратя обувките.И тъй като съм с малко дете,няма да успея преди четвъртък или петък.

Супер. Значи може би и утре ще са при мен и моите. Party
На митница София ли те викат? Rolling Eyes

# 136
Защо ще ходиш на митница ?  Rolling Eyes

# 137
  • плевен
Здравейте сега ви прочетох отгоре-отгоре защото не ми се чете много но искам само да попитам има ли някоя мама от Плевен която да може да ме включи към нея и разбира се ще делим всички разходи за доставка  Peace

# 138
До момичетата,които са поръчали при мен:
Пратката е пристигнала и е на митница София.Моля всички да ми изпратят адресите си на лични,за да им препратя обувките.И тъй като съм с малко дете,няма да успея преди четвъртък или петък.

Супер. Значи може би и утре ще са при мен и моите. Party
На митница София ли те викат? Rolling Eyes

Totally*Av4e,за теб   bouquet Hug Предполагам,че и твоята поръчка е пристигнала. Flutter
Да,имам известие от митницата и трябва да се разхождам до там. Confused

# 139
На каква стойност ти е поръчката, Алекс ?

# 140
На каква стойност ти е поръчката, Алекс ?

Под 150$. Peace

# 141
То проблема не е за друго, мито че няма да имаме, няма да имаме, ама ми е проблем, понеже са пуснати на адреса на Тополинка, за да дойдат в София, а не искам нея да я разкарвам до митницата. Confused
Нали казахте че ги носят до вратата бе момичета?

# 142
  • Варна
Е, че се зарадвах, Alekss   bouquet

# 143
Момичета ще ме включите ли и мен в обща поръчка.Аз съм от Велико Търново,но не намерих мама от тук.

# 144
Момичета, като ми дойде тази поръчка, мога да ви пускам пак, няма проблем.Но само ако някой се заеме, да пристигат при него.Просто моя адрес не искам да го използвам,защото вече  имам няколко пратки, и един път плащах мито, така че нищо чудно да го счетат пак за регулярна пратка. Ако така се навиете, да пращам на ваши адреси, няма проблем. Може да се редувате също така.

# 145
  • сусурлево
Момичета, като ми дойде тази поръчка, мога да ви пускам пак, няма проблем.Но само ако някой се заеме, да пристигат при него.Просто моя адрес не искам да го използвам,защото вече  имам няколко пратки, и един път плащах мито, така че нищо чудно да го счетат пак за регулярна пратка. Ако така се навиете, да пращам на ваши адреси, няма проблем. Може да се редувате също така.
Aко дам адрес в град или село близо до София , където няма митница  (да не е в София ,защото там има митница) ще ги доставят  ли до адреса (мога да дам 2 такива адреса). Някой който е 100 % сигурен да каже , защото до митница няма да се разкарвам , т.е невъзможно ми е да излизам от работа .  Ако така ги доставят тогава Totally*Av4e   аз съм навита да дам адрес и после да пращам .Ти да поръчаш , а на мен да ги пращат.
Хайде някой да прави поръчка , че едни чехли на ток ги гледам всеки ден . Хихихи

# 146
Aко дам адрес в град или село близо до София , където няма митница  (да не е в София ,защото там има митница) ще ги доставят  ли до адреса (мога да дам 2 такива адреса). Някой който е 100 % сигурен да каже , защото до митница няма да се разкарвам , т.е невъзможно ми е да излизам от работа .  Ако така ги доставят тогава Totally*Av4e   аз съм навита да дам адрес и после да пращам

Ако дадеш тоя адрес, още по-гадно.Като няма митница, в населеното място, ще те викат до нея.
Ние в Кърджали нямаме, имаме само митническо бюро, и наскоро ходих за два часовника до Митница Пловдив. ooooh! Не ме питай как бях бясна.
Така че нека да е място където си има митница, и човека да има възможност да иде да ги вземе. Ако се наложи.Понеже виждаме че на почти всички ги носятъ направо в тях.
Ето на Мирослава във Варна на крака й ги носят. Grinning

# 147
  • сусурлево
Aко дам адрес в град или село близо до София , където няма митница  (да не е в София ,защото там има митница) ще ги доставят  ли до адреса (мога да дам 2 такива адреса). Някой който е 100 % сигурен да каже , защото до митница няма да се разкарвам , т.е невъзможно ми е да излизам от работа .  Ако така ги доставят тогава Totally*Av4e   аз съм навита да дам адрес и после да пращам

Ако дадеш тоя адрес, още по-гадно.Като няма митница, в населеното място, ще те викат до нея.
Ние в Кърджали нямаме, имаме само митническо бюро, и наскоро ходих за два часовника до Митница Пловдив. ooooh! Не ме питай как бях бясна.
Така че нека да е място където си има митница, и човека да има възможност да иде да ги вземе. Ако се наложи.Понеже виждаме че на почти всички ги носятъ направо в тях.
Ето на Мирослава във Варна на крака й ги носят. Grinning
Е жалко и в София мога да дам , но няма как да ходя до митница . Sad

Дайте тел.информация  на Соф.митница да се обадя да разпитам

# 148
Честито . Току що дойде митническо известие  Crazy

# 149
Честито . Току що дойде митническо известие  Crazy

Crazy Crazy Crazy
Честито. Cry Cry Cry Оф, толкова тъпо се чуствам. ooooh!
Само известие ли е?Какво представлява?

Общи условия

Активация на акаунт