Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 514
  • 505
  •   1
Отговори
# 150
аз искам да питам отговарят ли си на номера..аз нося 38 попринцип.. но за сандали ако някой има поглед 7 или 7.5 да взема.. много ми е важно  Peace Praynig Praynig Praynig Praynig  мисля и аз да си пускам поръчка  newsm78

# 151
  • Варна
Здравейте!
Аз съм навита да пусна обща поръчка. Мисля, доставката да се дели на всеки за сумата за която е поръчал, а не на броя на участващите. Моите неща са за 50 $, така че може още около 100 $. Как предлагате да стане, първите които ми изпратят точни линкове и номера на лични, а след това и сумата. Сметката ми е в ДСК, имам банкиране, така че веднага ще видя получените суми и би трчбвало да стане бързо.  Peace

# 152
Честито . Току що дойде митническо известие  Crazy

Crazy Crazy Crazy
Честито. Cry Cry Cry Оф, толкова тъпо се чуствам. ooooh!
Само известие ли е?Какво представлява?
Споко бе милооо  Hug
Ами пише, митническо известие за ЕМS
Моля, явете се на специализираното гише на EMS , стая номер 1 в Столична Митница за да получите пратка по услугата EMS . Представете митническа декларация .ю

Която декларация е ?

# 153
Здравейте!
Аз съм навита да пусна обща поръчка. Мисля, доставката да се дели на всеки за сумата за която е поръчал, а не на броя на участващите. Моите неща са за 50 $, така че може още около 100 $. Как предлагате да стане, първите които ми изпратят точни линкове и номера на лични, а след това и сумата. Сметката ми е в ДСК, имам банкиране, така че веднага ще видя получените суми и би трчбвало да стане бързо.  Peace

По принцип всички процедираме по един начин- доставката се дели на чифтовете обувки, примерно- 8 чифта, доставката е 40 долара, делиш и се пада по 5 долара на чифт.. Няма как на сумите да делиш според мен. Peace

# 154
Честито . Току що дойде митническо известие  Crazy

Crazy Crazy Crazy
Честито. Cry Cry Cry Оф, толкова тъпо се чуствам. ooooh!
Само известие ли е?Какво представлява?
Споко бе милооо  Hug
Ами пише, митническо известие за ЕМS
Моля, явете се на специализираното гише на EMS , стая номер 1 в Столична Митница за да получите пратка по услугата EMS . Представете митническа декларация .ю

Която декларация е ?

Shocked Shocked Shocked Shocked Защо митническа декларация??? Rolling Eyes
Има ли някакви телефони там по тия бележки, да звъннеш за инфо, че направо ми се разтрепераха колената Confused Confused Confused?

# 155
Имам, ама една нагла кучка ми каза, че е в обедна почивка  Close Close Close
В 13ч ще звъня пак.

# 156
моля кажете дали си отговарят..   Cry Praynig

# 157
В 13ч ще звъня пак.

Добре мило, звънни.По принцип митническа деклария е тогава, когато искат мито  Rolling Eyes.Ама няма повод за мито.Нито сумата е премината, нито нищо. Регулярна пратка ако ти кажат, веднага поискай да ти покажат каква друга пратка си получавала, за да докажеш че няма такова нещо.
Оф, вече параноята ме гони, може изобщо да не става дума за нещо такова. ooooh!

# 158

Мирела,тоя въпрос го има на всяка страница.Знам че е по-лесно да попиташ директно,ама защо  не вземеш малко да почетеш. Tired Дори само първият пост ти е достатъчен!

# 159
  • pomorie
Здравейте!

По принцип всички процедираме по един начин- доставката се дели на чифтовете обувки, примерно- 8 чифта, доставката е 40 долара, делиш и се пада по 5 долара на чифт.. Няма как на сумите да делиш според мен. Peace
аз мисля че е страхотна идея така ще е най-честно а както ми писа по-рано  Pepsilight  доставката примерно 40$ се дели на сумата примерно 180$ така се получава 0.22 и ако имаш неща на стойност 30$ например ще платиш 6.66 доставка а ако имаш 15$ ще е 3.33 bowuu

# 160

Мирела,тоя въпрос го има на всяка страница.Знам че е по-лесно да попиташ директно,ама защо  не вземеш малко да почетеш. Tired Дори само първият пост ти е достатъчен!

абе аз прочетох ама..исках истинки мнение от опитни... добре  Peace

# 161
В 13ч ще звъня пак.

Добре мило, звънни.По принцип митническа деклария е тогава, когато искат мито  Rolling Eyes.Ама няма повод за мито.Нито сумата е премината, нито нищо. Регулярна пратка ако ти кажат, веднага поискай да ти покажат каква друга пратка си получавала, за да докажеш че няма такова нещо.
Ами ако имам поръчка от друг сайт ?
Защото Валентин си е поръчвал добавки .. Да не са ги обединили двете в 1 ?  ooooh!

# 162

абе аз прочетох ама..исках истинки мнение от опитни... добре  Peace

Щом седят там, и не сме ги променили, значи са верни.
А в темата  има и размерите на стелките в сантиметри.

В 13ч ще звъня пак.

Ами ако имам поръчка от друг сайт ?
Защото Валентин си е поръчвал добавки .. Да не са ги обединили двете в 1 ?  ooooh!

От Америка ли? Confused
Те не са ги обединили, ама ги гледат нещо от сорта- на 5 месеца- само една поръчка от щатите, без значение сайта.

# 163
  • Варна
Здравейте!

аз мисля че е страхотна идея така ще е най-честно а както ми писа по-рано  Pepsilight  доставката примерно 40$ се дели на сумата примерно 180$ така се получава 0.22 и ако имаш неща на стойност 30$ например ще платиш 6.66 доставка а ако имаш 15$ ще е 3.33 bowuu
Така е най-справедливо, а и в крайна сметка в сайта няма само обувки. В крайна сметка за мен няма кой знае какво значение, важното е да няма ощетени.  Peace

# 164
Не може да е така. Аз му ги поръчвам всеки месец. До сега на митница никога не съм ходила.

Общи условия

Активация на акаунт