Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 692
  • 505
  •   1
Отговори
# 210
Тия от пловдивската митница съм ги обявила за най-големите тарикати в БГ,все едно в джоба си ги прибират беее  #Cussing out ! Чак се принудих да издиря адрес на позната във Варна и там да си пусна поръчката,добре,че се съгласи да ми ги препрати после без проблем,че изобщо не ми се занимава с тия тарикати пловдивски! Я кажете поръчка за 185$ с доставката нали е Ок,четох ви ,че май около толкова и вие ги пускате!? И нали във Варна ги носят до вкъщи по куриер последно?!  Rolling Eyes

# 211
момичета днес за пръв път влязох в този сайта и много ми хареса.
Май ще трябва да си вадя кредитна карта.

# 212
  • Варна
Момичета, ако има още някой да се включи към поръчката нека ми прати линкове на лични, остават около 30 долара,за достигане на максимума. Искам вече да пресметна сумите и да действаме.  Peace

# 213
Aз ходих на митница,взех си нещата и нищо не платих Peace

# 214

Еййй, супер. Hug
Само ми кажи, носеше ли фактура?

# 215
  • Варна
Момичета, да ми кажете по кой курс смятате валутата за общите поръчки, по този на митница ли? http://www.customs.bg/bg/page/25

# 216
Нищо не съм носила,аз като пристигнах митничаря пишеше нещо,мацката беше отворила кашона и обясняваше нещо<понеже майка ми отиде преди мен с известието > и аз като пристигнах тъкмо мацката затваряше кашона и митничаря си тръгна,пожелаха ми лек ден и си взех нещата. А фактурата доколкото разбрах е била в кашона Peace

# 217
  • сусурлево
Момичета, ч ми кажете по кой курс смятате валутата за общите поръчки, по този на митница ли? http://www.customs.bg/bg/page/25
Мисля, че фиксинг на БНБ не плащаш на митницата
Щатски долар USD 1 1.449410  това е за вчера 25.03.09
http://www.biznesa.com/custom/valuti.php
Събраха ли се достатъчно хора ?

# 218
  • Варна
Да събраха се. Grinning Искам да знам, да не стане някакъв проблем, защото гледам че на митница е 1,55, а на ДСК 1,459 и не знам по кой да смятам, сега и БНБ. Гледам преди да ги сметна да попитам, че да няма недоволни.
Да ги сметна по 1,45?

# 219
Някой дали ще прави поръчка скоро за София?!
...половината ще е от мен  Joy
Специялни благодарности на Чичита Линда  Heart Eyes Blush newsm51

# 220
  • сусурлево
Да събраха се. Grinning Искам да знам, да не стане някакъв проблем, защото гледам че на митница е 1,55, а на ДСК 1,459 и не знам по кой да смятам, сега и БНБ. Гледам преди да ги сметна да попитам, че да няма недоволни.
Смятай ги тогава по курса на банката в която ти  е картата, Ако е по фиксинга БНБ  разиките са малки , и като закръглиш сумата мисля , че всичко ще е точно ... ако е 3.33 доставката (примерно) аз специално ще ти дам 4 . Мисля, че няма да те ощетим все пак правиш ни огромна услуга .
Ще чакам да ми пратиш на лични колко ще ми излезнарт моите чехлички Simple Smile
В началото на март курса беше 1.557...

# 221
Нищо не съм носила,аз като пристигнах митничаря пишеше нещо,мацката беше отворила кашона и обясняваше нещо<понеже майка ми отиде преди мен с известието > и аз като пристигнах тъкмо мацката затваряше кашона и митничаря си тръгна,пожелаха ми лек ден и си взех нещата. А фактурата доколкото разбрах е била в кашона Peace

Мерси мила.
Топи, сега отиде да вземе и моята поръчка.Дано и при нас всичко да е ок.

# 222
Браво,много се радвам за теб Peace

# 223
Славче, после пиши.

# 224
Пожелавам ви всичко и при вас да мине като при мен    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт