Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 698
  • 505
  •   1
Отговори
# 195

Оф, аман от плащане за какво ли не. #Cussing out

# 196
На моята пишеше(с химикал)"регулярна пратка",а не съм получавала нищо от чужбина от 2-3 години насам :bad-words:1о лв ми ги взеха долу в митническата агенция,само за изготвяне на декларацията за освобождаване

# 197
На моята пишеше(с химикал)"регулярна пратка",а не съм получавала нищо от чужбина от 2-3 години насам :bad-words:1о лв ми ги взеха долу в митническата агенция,само за изготвяне на декларацията за освобождаване

На моята няма "регулярна пратка" аз попитах първо затова. Laughing От страх. Тая в Пловдивската митница, да няма норматив за събиране на пари за митницата, какво пише на всички че са регулярни пратки..егати овцата.
Но пише да се носи митническа декларация, затова се стреснах.Явно ще бъде митническа декларация само за освобождаване.
А фактурата ти с пратката ли пристигна?

# 198

На моята няма "регулярна пратка" аз попитах първо затова. Laughing От страх. Тая в Пловдивската митница, да няма норматив за събиране на пари за митницата, какво пише на всички че са регулярни пратки..егати овцата.
Но пише да се носи митническа декларация, затова се стреснах.Явно ще бъде митническа декларация само за освобождаване.
А фактурата ти с пратката ли пристигна?
В къщи пристигна само писмо с описанието на обувките,цена и доставка и надпис"регулярна"

# 199
  • София
"Носете митническа декларация" е стаднартен текст. На мойто известие за митница София пишеше същото, но там не ми искаха нищо! Направо си ми дадоха колета срещу лична карта  Mr. Green
Нищо не се плаща!

# 200
"Носете митническа декларация" е стаднартен текст. На мойто известие за митница София пишеше същото, но там не ми искаха нищо! Направо си ми дадоха колета срещу лична карта  Mr. Green
Нищо не се плаща!

Ей, като балсам за душата ми подейства този пост.  bouquet И все пак тая фактура, ще й кажа да си е в нея за всеки случай, коя е, фактурата която си пътува с пратката ли, или нещо друго?

# 201
При мене беше тази която е била в колета,защото беше с клеймото на Gojane,трябва да я носи с нея Peace
Стискам ви палци,а и не се плашете толкова,то не е казано,че с всички ни ще се заяждат Wink

# 202
При мене беше тази която е била в колета,защото беше с клеймото на Gojane,трябва да я носи с нея Peace
Стискам ви палци,а и не се плашете толкова,то не е казано,че с всички ни ще се заяждат Wink

Аз преди не се плашех,ама откакто имах проблеми с тия часовници, при тебе в Пловдив, направо изпадаш в стрес като чуя и затова така се шашкам. EmbarassedИзвинете ме за което.

# 203
Момичета не мога да се ориентирам в размерите на роклите-1,2,3.От Ларедута си поръчвам 38-40, по БГ стардартите съм 44.
А за обувките няма ли някаква таблица.На мен ми трябват 39 номер,но по US това колко е?
Предварително благодаря!

# 204
Момичета не мога да се ориентирам в размерите на роклите-1,2,3.От Ларедута си поръчвам 38-40, по БГ стардартите съм 44.
А за обувките няма ли някаква таблица.На мен ми трябват 39 номер,но по US това колко е?
Предварително благодаря!
За роклите и аз не знам,но за обувките би трябвало или 8,5 или 9 в зависимост от модела

# 205
Огромни благодарности на lora.1981  bouquet!

# 206
И аз утре съм на митница Praynig утре следобед ще кажа как е минало  Peace

# 207

Аз преди не се плашех,ама откакто имах проблеми с тия часовници, при тебе в Пловдив, направо изпадаш в стрес като чуя и затова така се шашкам. EmbarassedИзвинете ме за което.
Знам какво е и хич не се извинявай,и аз съм така TiredСтискам ви палци и не се давайте,аз говорих за зкони за минималния безмитен внос и т.н.,хич не им правете мека уста,че те само това чакат #2gunfire

# 208
Огромни благодарности на lora.1981  bouquet!
Цветята са за теб,мила  bouquet  bouquet  bouquet

# 209
т.н.,хич не им правете мека уста,че те само това чакат #2gunfire
Със сигурност няма да съм мила и добра,особено като си знам правата и както ми създават допълнително 'разправии' ,хич да не очакват да съм мила Peace Поръчката ми е 90$,доставка 35$ далеч съм от 150евро Whistling

Общи условия

Активация на акаунт