Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 667
  • 505
  •   1
Отговори
# 285
  • сусурлево
На мен този мейл ми го пращаха 5 пъти-като и петте пъти банката ме уверяваше че греша кода.Д акажа само че мойна е Виза Електрон-кредитна.Сега сми дойде новата карта-пробвах с нея-да видим дали не е заради валидността на предната.Може би с дебитна не става,въпреки че те са с международни плащания.
Някой в темата за ЛаРедут каза , че с Виза електрон неможе да се пазарува онлайн , но не съм сигурна дали е за конкретна банка или за всички Виза електрон , за ОББ 100% знам , че нестава , но мисля , че зависи и от сайта . Аз си извадих на ОББ Виза класик с малък лимит за онлайн пазаруване и досега няма проблеми . С нея съм плащала в Ларедут и  sportsdirect.com . Явно всеки онлайн магазин си има политика.
Г-жа Шуши благодаря за отизвите за обувките .Малко късно го видях, че два - три дена не съм сядала на компа и поръчах 6.5 , надявам се да ми станат , нося м/у 36-37
Pepsilight   от тук мисля , че се проследяваат поръчките  http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/IPSWeb_submit.htm  . Този сайт ми го е пращала @nni , когато поръчах при нея

# 286
  • Варна
Още нямам мейл с номера за проследяване, не трябваше ли за 1-2 дни да дойде? При мен станаха вече 3 дни, може ли и по-късно да го пратят?  newsm78

# 287
Днес си взех обувките от Тополинка, малко по- късно ще ги снимам. Още веднъж, благодаря и на двете с Авчето.

# 288
  • сусурлево
Още нямам мейл с номера за проследяване, не трябваше ли за 1-2 дни да дойде? При мен станаха вече 3 дни, може ли и по-късно да го пратят?  newsm78
Броиш и събота и неделя нали ? А май не трябва -незнам нямам опит

# 289
Момичета моля ви като пускате снимчици да не забравите  да публикувате размера на стелката и съответно номера на обувките. smile3521 smile3521

# 290
  • pomorie
спокойно мила на мен така и не ми го пратиха този номер дори и след като им писах а обувките ги получихме за 7 дни Hug

# 291
# 292
спокойно мила на мен така и не ми го пратиха този номер дори и след като им писах а обувките ги получихме за 7 дни Hug

5 минути след поръчката ми пратиха номера й?!?!?

# 293
Момичета кой ще пуска поръчка тези дни че съм си харесала няколко неща?

# 294
Floral много са хубави.И аз съм им хвърлила око ама по-нататък.Ако са на гол крак широко ли стоят или по крака?

И аз чакам за обща поръчка с 1 чифт.Моля да ме имате впредвид и пишете на ЛС.

# 295
  • Варна

5 минути след поръчката ми пратиха номера й?!?!?
Не номера на поръчката, него го получих, а тракинг (май така се казваше) номера за проследяване.

# 296
Pepsilight на мен ми пратиха тракинг номера след 2 дни или 3 може би.Ако до ден-два не ти пишат, драсни им два реда ти.

# 297
Здравейте ето и моите обувки  . Simple Smile Като че са ми мъничко по-големи или по-точно отпред си ги представях пръстите да ми се виждат малко повече но са адски меки и удобни засега въпреки 10 см си ток .Доволна съм .Искам да благодаря на Totally*Av4e и на Тополинка  love001
Извинявам се за лошото качество на снимките правени са с камера

# 298
Браво,със здраве да си ги носите Peace

# 299
Floral много са хубави.И аз съм им хвърлила око ама по-нататък.Ако са на гол крак широко ли стоят или по крака?

И аз чакам за обща поръчка с 1 чифт.Моля да ме имате впредвид и пишете на ЛС.
Не, по крака, ти можеш с връзката да ги регулираш колко широки да са.

Общи условия

Активация на акаунт