Go Jane- поръчка - време е за пролетно настроение - тема 2

• 32 654
  • 505
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, и аз пуснах поръчка, получих си кода за проследяване, но минаха вече 2 седмици и нямам доставка. Можете ли да ми кажете, от къде получавате известие за доставката и в пощенската кутия ли го получавате?

# 301
Трябваше досега да дойде,най-вероятно е задържана на някоя митница и те чака.Провери по тракинг номера тук,какво ти казва? http://services.bgpost.bg/WebTracking/WebTracking/

# 302
Нинка, честито и със здраве да си ги носиш. Hug

# 303
  • Варна
Момичета, пратката ни е тръгнала вчера, отговориха ми, че не работят през уикенда. Имаме си тракинг номерче.Ох, дано до петък да дойдат.  Praynig

# 304
Момичета, пратката ни е тръгнала вчера, отговориха ми, че не работят през уикенда. Имаме си тракинг номерче.Ох, дано до петък да дойдат.  Praynig

Чак толкова бързо, едва ли ще дойдат да ти кажа честно. До петък има три дни само.

# 305
Здравейте момичета  Hug
много ми харесаха сандалките на  Floral
и аз много бих искала такива черни
на кого да си ги поръчам
благодаря ви предварително Hug

# 306
Пробвах за втори път да направя поръчката,в понеделник ми благодариха,че съм поръчала от техния сайт и днес ме отрязват отново със имейл,че картата .....проблемна била.Говорих с ДСК те казаха,че не виждат реален проблем,писах и на gojane.com - да видим какво ще кажат те.Ако някой е пазарувал с Виза Електрон на ДСК - моля да каже дали е имал проблеми.

Ето ги мойте, номер 8, 25 и половина см.

Аз като нося 39 по БГ номерация си мислех,че и тук ще съм 8,5 или 9 - ама с това,че на 8 стелката е 25,5 см - моя крак е точно толкова.И кой номер да си поръчам - "нинам"  Rolling Eyes Simple Smile

# 307
Още нямам мейл с номера за проследяване, не трябваше ли за 1-2 дни да дойде? При мен станаха вече 3 дни, може ли и по-късно да го пратят?  newsm78
спокойно мила на мен така и не ми го пратиха този номер дори и след като им писах а обувките ги получихме за 7 дни Hug

5 минути след поръчката ми пратиха номера й?!?!?
Не номера на поръчката, него го получих, а тракинг (май така се казваше) номера за проследяване.
ахааааааа, сега разбрах за какво говориш! И моята поръчка е тръгнала снощи и ми пратиха тракинг номер, но си е същия, като номера на поръчката

# 308
  • Варна
Нищо общо няма с номера на поръчката.
Това ми пише в края на мейла:
Date Shipped Via
03/30/09 USPS EXPRESS MAIL
Tracking Number: тук са 11 цифри и букви.

Please note that not all orders are shipped with a tracking number. (явно не всички поръчки ги пускат с проследяващ номер)

# 309
  • София
Да се отчета и аз с моите сандалки. И най-хубавото е, че съм си улучила номера. newsm44 По принцип нося 38 номер, но поради липса на такъв, когато поръчвах си взех 7 - а те взеха, че ми станаха. Дълж. им е точно 24,5см.
Славче, Тополинка,  много благодаря, че ме включихте в поръчката. Hug  bouquet

http://picbg.net/u/26127/19425/296939.jpg

# 310
Момичета аз мисля да пусна поръчка ако някой иска да се комбинираме да ми пише! Hug

# 311
 Praynig нямам ве4е търпение ....

# 312
Да се отчета и аз с моите сандалки. И най-хубавото е, че съм си улучила номера. newsm44 По принцип нося 38 номер, но поради липса на такъв, когато поръчвах си взех 7 - а те взеха, че ми станаха. Дълж. им е точно 24,5см.
Славче, Тополинка,  много благодаря, че ме включихте в поръчката. Hug  bouquet

http://picbg.net/u/26127/19425/296939.jpg

Hug
И аз имам същите, лилави, и нося 38-ми, но 7-ца от тия ми "заспаха", и аз ще пусна снимки тия дни, макар че ги получих преди месец вече. Embarassed
Сега нови съм си избрала за поръчване. Laughing

# 313
Леле мале
колко хора имат такива сандалки
е поне ще се познаваме по улиците като се срещнем  Mr. Green Joy
но определено са доста хубави

# 314
 Laughing много. Добре че номерата свършиха бързо.
Ако видите руса, с лилави такива, най-вероятно съм аз. Mr. Green Може да ме спирате. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт