Боя за коса blond 4

• 57 302
  • 389
  •   1
Отговори
# 255
Godaiva,и аз като видя сиво и си правя асоциации с друга възраст.Не мога да разбера жените,по-точно момичетата с този цвят.Подкрепям много светло натурално русо към златисто.

# 256
Godaiva,и аз като видя сиво и си правя асоциации с друга възраст.Не мога да разбера жените,по-точно момичетата с този цвят.Подкрепям много светло натурално русо към златисто.
Твоят цвят какъв се води (по надписа на кутията) ?

# 257
Така по памет-special blonde pearl.Номер 12/89 и рядко 12/81.Иска ми се обаче скоро време малко промяна.

# 258
Здравей,p0sh_4ebouquet И аз ти желая успех в промяната! Peace

На мен също ми харесва по-естествено русо,а не сиво.Рано ни е още за сивите коси. PeaceИма време,някой ден и с такива ще се сдобием.  Whistling

Аз лично искам  да постигна нещо такова:

# 259
Момичета аз също се отказвам от сиво-бялото, и съм се насочила към натурално русо. Подкрепям мнението на Бончето.

# 260
Момичета аз също се отказвам от сиво-бялото, и съм се насочила към натурално русо. Подкрепям мнението на Бончето.
Която първа се боядиса с по-натурален цвят ама веднааааага да показва.  Party Crazy

# 261
Аз другата седмица ще се боядисвам и нямам търпение да видя какво ще се получи. Crazy

# 262
Която първа се боядиса с по-натурален цвят ама веднааааага да показва.  Party Crazy

ОК

# 263
  • Пловдив
Хубав натурално рус цвят става с Индола 1000. Смесва се с оксидант 1:2 и доста добре изсветлява.

# 264
Както винаги меня мнението си за 2мин. С Гарниер 113 се получава много добре,но мисля,че е голяма грешка да се впускам към сивото,смятам,че то не е русо..Сега съм се насочила към цвят,който е "естествено рус" или  "натурално русо" .Хареса ми на Гарниер много много светло естествено русо,другия път (ако не отида на фризьор) ще се направя.Пък и с това сивото винаги има разлика в корените!
Голяма грешка на блондитата тук е(+ и моя),че се опитват да стават мноого сиви/към бяло и никога не са доволни от резултата,особено ако им е по-шарена косата откъм нюанси..Тудно е за постигане,корените винаги са различни..
Ето за това говоря :

Какво мислите?
Моля,Рошавка да ме поправи,ако някоя от тези постнати снимки не е "много светло натурално/естествено русо"

Няма какво да те поправя, ти вече си специалист по блонди цветовете Simple Smile  bowuu

# 265
На Камелия най-много ми харесва макар, че като я гледам в "Голамата уста" е доста жълтичка, но пак и е супер цвета.

# 266
i na men cveta na Kameliq na tazi neina snimka mnogo mi haresva i iskam da go postigna no de da znaeh kak. 6te se opitam da prkrepq nqkolko snimki na moqt cvqt na kosata da vidim kakvo 6te me posavetvat po opitnite ot men Grinning Ei macki az otskoro 4eta tozi sait i se 4udq kak se prikrepqt snimki tuk? POMO6T!!!!

# 267
ZA6TO KATO NATISNA BUTON4ETO ZA VMAKVANE NA IZOBRAJENIE NI6TO NE STAVA?POMOGNETE MI MOLQ VI? Sad Sad Sad

# 268
# 269

Общи условия

Активация на акаунт