Хайд парк 2

• 117 779
  • 2 602
  •   1
Отговори
# 375
Абе и тук да напиша. Как пък все има хора, които все най-много знаят и все най-много разбират. Кажа нещо - не, не е така - така е. Напиша нещо - неее, това мислене е остаряло - МОЕТО Е НАЙ-ПРАВИЛНО. И все компетентни, компетентни. Как пък аз никога не съм права. Тате, трябва да ти върна парите за двете висши. Магистратурата по Семейна терапия сама си платих. Да, това е магистратурата ми. И доста съм учила и на практика го прилагам всеки ден с моята черничка осиновена дъщеря. И знаете ли - жъна успехи с нея. Да, хваля се, защото много де впрягам.

Уффффф.... #Cussing out

Мате, докато съм писала си публикувала отговор. Тичам да чета.

# 376
  • Вън от пространство и време
Бобкас, не се впрягай. Наслаждавай се на миговете с детето си и не се коркай много много. Ти си знаеш най добре какво да правиш.

Ми не знам, аз Иван го виждам, че, меко казано, не е художник, ама не съм рипнала да го карам да рисува по 1 час на ден, за да свиква.

Ама пък учителката по музика в детската ми каза, че е много музикален и аз веднага вечерта подхвърлих на мъж ми, че ще трябва пиано да купуваме. А той, с дългогодишен опит от мъчене да свири по школи, такава великомъченическа физиономия направи, че доста охлади ентусиазма ми.

Ама съвсем честно, не мисля, че ако аз бях родила деца бих имала някакви други очаквания или друг подход към тях само защото носят моите гени.

# 377
мойто русото, кат не говори още, дай ся да го върна Crazy

впрочем, по въпроса за висшите. моята приятелка, която се разболя, е с 3, сега прави магистратура. говорихме си вчера за евентуално осиновяване, защото тя ще се лекува поне 5 години и няма как да забременее, или поне не е желателно.
едното и висше е психология, другото педагогика, третото музика. магистратурата знам ли я по какво е, май нещо четвърто почна. та, тя ме попита, дали може да разбере кои са родителите.
аз попитах защо. тя каза, че не иска да са цигани. аз питах защо. не можа да отговори. дръпнах и половинчасова тирада и каза, ми да бе, права си. същото ми се случи и с една лекарка в испания.
как може тези хора за половин час да ги убеди човек, не ми е ясно.
и стигнахме до извода, че когато тръгне да осиновява, ще се учи в крачка.
интересното е, че тя е от 15 години в германия. в никакъв случай не е расистка. просто това си и е останало от българския живот.
мъжът и пък попита какъв е проблема и каза, че решението е да осиновиш или не, а не какво дете да осиновиш. ма той е тъп немец Joy
битието определя съзнанието...............

въх, сакън, не и пиано. мен ме принуждаваха.............и солфеж, и балет и френски, и немски. аз исках художествена гимнастика и скокове във вода. резултата сега е, че от свичко мога по много малко. е, освен немския.........
такива стачки и гражданско неподчинение правех, че ум да ти зайде.
ако иска да свири на гребенче, да свири. ако иска на цигулка, на цигулка. нищо няма да я карам. карам я само да бъде мила, да обича животните и цветята...........

# 378
Матееее, дай го това русото насам.  Ша проговори, да знаш. Hug

# 379
e, тя проговяря. днеска вика - мамоуууууууу, ила иж, фиши. демек фиш на немски е риба, фиши ше да са рибки Mr. Green

има надежда, косата и потъмнява..........аз обаче не я тормозя. за какво трябва да проговори. другарят айнщайн на колко е проговорил, а.

# 380
Хи хи хи, някъде бях чела, че всъщност не Айнщайн е бил гениалният, а жена му... Ама колко е вярно - незнам newsm78

# 381
  • Вън от пространство и време
Абе глейте си рахата докато не са проговорили, щото послеееее.

Мойто голямото как не го заболява устата да дрънка по цял ден ми е чудно. И малкото по неговия път върви...

# 382
Днес май не ми е ден Mr. Green Бързо паля. Амаааааа #Cussing out

# 383
Днес май не ми е ден Mr. Green Бързо паля. Амаааааа #Cussing out

Спокойно, де. Аз пък днес съм една много интуитивна личност. И мисля, че интересът в подчертано професионален.  Wink

# 384
дааааааааааааааааа, да.
както винаги си права, дори и седнала. Mr. Green
аз нема да пиша там.............
ако нещо за чукчите има изследване, бива. аз почвам активно да почивам.......
майка ми идва след 13 дена...............шаш и паника. добре че ще дойде, та да поизчистя и подредя къщата.

пека една свиня. е, парче от нея де. малко парче. ама е свиня..........с картофки. да ги задуша ли, да ги опека ли............

# 385
Пръжни ги - вкусно става. Или напали насред немцко един огън, после ги зарови в жаравата. Ще изумиш народа ще си докараш слава на пироманка в квартала, обаче са супер вкусни.

# 386
ша ма извиниш, ама тук жар и чушка пръжка са всеобщ любим спорт. а се стопли, и народа плъзва............
тези две снимки са от центъра на мюнхен  Mr. Green

http://www.morgenpost.de/multimedia/archive/00094/MUENCHEN_isar_DW_Rei_94273b.jpg

http://www.tvt.rwth-aachen.de/akzente/akzente03/bilder/frame6_03_12

на балкона имам също грил, съседите и те, ша снимам да покажа. обгазяването лятото е любимо занимание........вечер мирише на мръфки омайно.....

# 387
Аресах ги немците. Разбират му... Тук по морето ха се пробваш да запалиш огън - ха са те накацали да те глобяват. И не от опасенния, че можеш да подпалиш нещо, дори и видимо да е обезопасено, пак си намират причина. Навярно наркоманите със спринцовките са по-безобидно занимание.

# 388
абе, не е чак толкова розАво. а си запалил огън другаде, освен на позволени места, а са те опандизили. примерно. естествено, няма веднага, обаче съзнателни граждани веднага съобщават на властите ако някой прави непозволени неща. хванат ли те пак, глоба и ако пак, голяма глоба. а ако пак, пандиз..........

и впрочем, огън е забранено. само дървени въглища може. дърва не може да се палят.

купих си тиган. керамичен, здравословен.
хайде, пускам ви нещо за душата..............

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372029&pid=11949325

# 389
Голяма бира сте му купили на детето. Бравос! С какво каза, че го поливаш? Расте и хубавее. Да ти е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт