Сладурчеста, благодаря за кафенцето! За ваксините- нашта педи препоръчва предварително да давам Панадол ( с Гого така правех), така сме една крачка напред.
Дони,благодаря за темата, супер си , както винаги!
Хайде и по една полезна закусчица!

Горкият Никола... Вече е ок, нали? 
От снощи го почнах със Саб, но продължава да пищи - те с натрупване ли действат?
И някой знае ли дали може да се комбинират с Инфакол? Последните почнах да ги давам като почне да реве и май има някакъв ефект
.. Няма ли да се свършва тая гадост и да ми остави детето на мира
Даже почвам да се чудя дали са колики наистина или нещо друго го боли.. Ама уж здрав ми изглежда..
Като ви гледам как бързо изписвате темата се чудя кога намирате време
- на мен все не ми стига...
От снощи го почнах със Саб, но продължава да пищи - те с натрупване ли действат?
И някой знае ли дали може да се комбинират с Инфакол? Последните почнах да ги давам като почне да реве и май има някакъв ефект
.. Няма ли да се свършва тая гадост и да ми остави детето на мира
Даже почвам да се чудя дали са колики наистина или нещо друго го боли.. Ама уж здрав ми изглежда..[/color]
но добре че му е минало. Нас още след ваксината лекарката каза да си купим Ефералган и профилактично за болката да му дадем 1 доза.
все пак това са само вещи, преходни неща, не се ядосвай! Аз вече за тези козунаци не знам каво да правя. По една и съща рецепта- един път стане, следващият- Не ( и го хвърля) 
Като ви гледам как бързо изписвате темата се чудя кога намирате време
- на мен все не ми стига...
.
Наистина по принцип много рядко дават страничен ефект, даже за пръв път чувам. Дано при следващите приеми да няма проблеми 
И аз не съм видяла повече от 4-5 часа сън наведнъж, и то рядко 

Докато дойде детегледачката на Мима , задължително и двамата правят най-големите магарии, после кротват 
А при нас методът с шишето с изцедена кърма не действа, защото тя пие от шише само когато е в "особено настроение"
. Постоянно си лапа ръчичките, понякога толкова надълбоко, че се дави и повръща 
Препоръчани теми