Споделете 100

• 23 104
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник и от мен Джей! Пожелавам ти сълзите да се превърнат в усмивки!!!   bouquet

След малко пак изчезвам за Пазарджик. Предстои ми ден на ровене и справки, за капак хубаво дело точно, когато му е време да си легне човек за следобедната дрямка.  Crossing Arms

Естер, човек има нужда да стигне дъното на тъгата и депресията си, за да се отблъсне от него и да се издигне по-високо от преди. Вчера беше отчаяна. Днес знам, че ще си по-добре, а утре ще се усмихваш!

# 631
Джей, това са дупките около рождения ден. Аз бях в такава един-два дена след датата.

Горе главата, Овенче, и малко искри в очите.

# 632
добро утро
слънчево утро е навън,,

Джей,честит празник!!
Много усмивки!!!  bouquet

# 633
Благодаря на всички. Много сте мили.  Hug Heart Eyes

Горе главата, Овенче, и малко искри в очите.
Хихи. Права си. Такива моменти не трябва да са присъщи на един Овен.

# 634
  • Банкя
Джей ЧРД! И аз ти изпращам положителна енергия, събрана от сутрешното софийско слънце. Hug

Бейлис в шоко Ако по обяд минеш покрай театъра в Пазарджик и видиш едно малко русо момченце да изнася спектакъл на тортата, да знаеш че е моето. Mr. Green

# 635
Днес след работа съм на едно парти с много жени. Може би за това от сутринта си припявам тази песен

ЧРД на Джей и наздраве.

# 636
Вече си мисля за лятото. Пече ми слънце в монитора, сигурно е затова. Даже спретнах програма за Естер. А можеше да ви говоря и за детската агресия, но не, по- добре лятото.
Честит празник, рожденици!
И хубав ден!

# 637
  • UK
Чакам да дойдат да ми сложат новия бойлер. Айде да идват и вече да имам топла вода, защото без топла вода е ад. Simple Smile

# 638
Айде да идват и вече да имам топла вода, защото без топла вода е ад. Simple Smile
По-голям ад е без никаква вода. От вчера при нас водата спира през 15 минути.
Ама по-хубаво без вода де, че ако спре тока тогава хващаме промоцията - без ток и без вода.

# 639
Сладка песничка от Марадона. Пасва перфектно на широко усмихнатото слънце вън, приятно хладния вятър и свежестта във въздуха. Не е възможно да му е лошо на човек, роден днес. Джей, бъди здрава и щастлива!   bouquet

Естер, една усмивка прави чудеса. Е, първата може и малко насила да е.

Хубав ден на всички!

# 640
Ле-ле, вие тук сте цяло стадо! Жози, Нотар, а сега и Джей! С овцата и овена у дома .... а казват, че януари бил пиянски месец! Drunk

# 641
Марадона, ти нали си женен? Какви са тези песни за неомъжени госпожици  Mr. Green

Днес е прекрасен слънчев ден. Забравих си очилата и ще се чувствам като кътрица, ама ниииищо, струва си.

# 642
Джей,Честит рожден ден! Слънчеви дни и сбъднати мечти ти желая!  bouquet Аз преди винаги обърквах и теб,и Джей Джей с JJ Simple Smile
След малко ще излезем на слънце с дребния пискунч,добре,че си имаме другарче,с което да си играе,това с градината незнам дали и кога изобщо ще стане,с всяко следващо класиране все по-назад отиваме в списъка.Лошото е,че на мен взе да ми харесва да лентяйсвам Embarassed

# 643
Марадона ме подсети за това.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт