Споделете 100

• 23 061
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Имелда, впечатляващо "ль"ъ!

# 47
Не е за хвалба, ама не е реално, имало е часове, имало е и дни да не съм дори в сградата, а форумът да ми цъка по девет - десет часа. Сутрин първата ми работа е да цъкна компа и да минимизирам БГ-Мамма.
Имам любима нестандартна комбинация - шкембе чорба с отровно къри и гася с бира. Но ми се доспива после.

# 48
Имелда,главното Л онова,гърлено,натъртено Л при произношение Ли означава Mr. Green

# 49
  • София
Означава, че от време на време ми се бъгва клавиатурата не изписва л, р, точка и запетайка на кирилица.

# 50
Каква е разликата между Фина  Понтоник и Фина Хидран.....
Това пък от къде ти хрумна?

# 51
  • UK
Не е за хвалба, ама не е реално, имало е часове, имало е и дни да не съм дори в сградата, а форумът да ми цъка по девет - десет часа. Сутрин първата ми работа е да цъкна компа и да минимизирам БГ-Мамма.
Имам любима нестандартна комбинация - шкембе чорба с отровно къри и гася с бира. Но ми се доспива после.
След 15 минути неактивност от страна на профила ти, вече не се отчиташ онлайн и не се броят часове във форума.

# 52
  • London, baby
Споделям, че и аз имам същата бизнес идея като на Джули, но и аз нямам пари.
Джул, да вземем да обсъдим бъдещи идеи и намирането на спонсор?

# 53
  • Пловдив
Колко малко ви трябват? Ако всеки от споделете дари по малко, може и да ви съберем Mr. Green Пък вие ще ни направите акционери Money

# 54
Ех, Янтра, аз се надявах на безвъзмездно спонсорство заради прекрасните ми сини очи  Flutter

# 55
  • Пловдив
Емииии зависи колко са ти сини очите де Simple Smile

# 56
  • София
Означава, че от време на време ми се бъгва клавиатурата не изписва л, р, точка и запетайка на кирилица.

И Хемингуей, когато го запитали за дълбоката символика в "Старецът и морето", отговорил "Понякога рибата е просто риба и лодката е просто лодка", без да претендирам за точност на цитата. Crazy

# 57

Минавам да се зарадвам на Василиса  bouquet и да споделя - отивам на тържество в ДГ  Grinning.

# 58
Споделям, че от снощи се дърпам за ушите да се измъкна от депресията, чак
ейсега успях. Депресиран мъж е много по-жалка картина от депресирана жена.

Много здраве на Василиса.

# 59
  • UK
Споделям, че ненавиждам банера за някакво представление на Камен Донев, защото ми щрака всеки път като зареди, през 20тина секунди, а не искам да махам звука при зареждане, защото ми трябва. Много му се дразня, честно. Може да е велик Камен Донев, но само заради тоя банер не мога да го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт