Споделете 100

• 23 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Споделям посещение на мероприятие с име " Вечер на таланта".  Но,
първо- не беше вечер, а следобед
второ- талант нямаше ни един
трето- за сметка на второ имаше роми, роми, роми...потресающо.
Извод: Никога вече!

# 91
 Shocked Тук изневиделица се разгармя яка заря! Какво беше това?

# 92
Мод има рожден ден, нормално е.

# 93
Утре за мене е петък. Обичам я тази моя шефка! Heart Eyes
Споделям че за пореден път съм удивена до каква степен нещата в България се правят отзад напред. Каруцата пред коня!!!! Не е истина просто....... ooooh!

# 94
Едно такова ми е разпощено, разбъркано, не знам кой баир да хвана. В такива случаи май най мъдро е да се завиеш през глава и никъде да не отиваш.

# 95
  • UK
Оф, тъпите Господари на ефира вече се чудят с какво да си запълнят времето по ТВ. И малките деца знаят, че припомнянията в лайв предаванията са снимки от репетициите, а сега прекараха 15 минути в кадри от Айдъла и Евровизия, че им били различни косите и дрехите. Много тъпо.

# 96
Рокси, кво значи "разпощено"? Тези думички от Серго ли ги учиш?

# 97
Как сте?
На никого не липсвам , това е добре.
Ако набера скорост с форумите - няма откачане.
За протокола - споделям счупен стартер на кофти място в много неподходящо време и сезон.
Два пъти дъжд и три пъти сняг.
От бяс и безсилие изкопах дневната норма на миньор от Бобов дол , без да има смисъл , разбира се.
Друг път като се отработват съботни дни - аз съм отпуск!
Споделям чак сега , защото днес ми спаднаха мазолите и ми мина мускулната треска.

# 98
Искам да пекне слънцето и навън да е 20 градуса. Да изкарам всички саксии, сандъчета и да пресадя цветната си градина....Искам да си направя малкия цветен рай в двора....вече имам осезаема нужда....

# 99
  • под дъгата
Повечето ми цветя измръзнаха тази зима.
Да споделя, че ми се пътува. Много.

# 100
  • Boston, MA
Хубава Василиса.

Елист, и аз не бях разбрала за Темелковата загуба, но щом всички щастливи, това да се чува.

Да ви замоля за стиснати пръстета в петък, ще правя амнио. Това второто ще покаже всички номера от възможния репертоар.

# 101
Ще стискаме, разбира се, и ще насочваме положителна енергия Hug.

Разпощен значи раздърпан, рошав, разчепкан... И кой е Серго?

# 102
Пътуващ, хай  Peace Лов, пийс енд хепинес! Всичко е добре, когато свършва добре. Добре дошъл. Laughing

Единствено поради късния час, поради факта че все още не пуша, съответно ми е скучно, не мога и да спя, се загледах, без мисъл в главата , в началната страница на клюкарника.

И установих, че татти съвсем тенденциозно пусна стотното споделете. Като раздробите на съставните му цифри числото 100, ще установите, че то е формирано от две нули и една единица. Единицата- отпред, нулите кротко я следват. Но са неразделни. Веднага, поради късния час, поради факта че не пуша и че ми е скучно, пречупих през призмата на късните телевизионни предавания погледа си и установих, че за пореден път е добре, че поне съм чувала за Фройдовата Психология на сексуалността. Така мога винаги да прозра скритата символика, която разни знаци на съдбата ми подават, особено по късни доби. Понеже обаче съм силно късогледа(и това могат да го потвърдят свидетели) е възможно, ако продължавам да размишлявам в таз посока, да недовидя надвисналия джедайски меч, затуй ще се спра. Но не и преди да ви кажа- Внимавайте! Таттман ни трая, трая и накрая с льобовта на възпитател в помощно училище към поверениците си ни предупреждава! Да не усетим големия меч, забит в ... темата(простете евфемизма). 

И пак повтарям, горното без никаква причина, ся да не почне някой да се обижда. Поради непушене, неспане и гледане до късно на телевизия. И четене на Фройд, естествено, аз все пак нося очила итрябва да оправдавам имидж.

Бубка, стискаме.
Рокси, как кой, Сержы! Тоз човек, дето електората му кат го види и умира. От вйлнение ли, от потрес ли, за съжаление става твърде късно да се разбере.

# 103
Рокси, как кой, Сержы! Тоз човек, дето електората му кат го види и умира. От вйлнение ли, от потрес ли, за съжаление става твърде късно да се разбере.

От старост си е, ако питаш мен...   bouquet

Рокси, Серго беше казал, че ББ се е разпищовил, та за това реших, че ги учиш от него тези думи.

# 104
  • Boston, MA
Починала е Наташа Ричардсън, талантлива актриса, само на 45.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт