Споделете 100

• 23 097
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Впечатлена съм. Втора сутрин получавам едно и също обръщение. От две различни лица - по пол, възраст и семейно положение. "Слънчево момиче". Явно съм се разпролетила нещо.... Ето на. Сега пък от трето лице - "бяла и добра". Не. Явно другите са се разпролетили.

Акси, само хиксчета, мила. Поне при мен това се вижда.

# 646
Някой да знае от къде може да се купят билети за следващия или последващия лайф на МА? И кога е всъщност той?

# 647
Темата ми в КМ този път оцеля.  Hug

# 648
  • Банкя
Lyusil При мен са си танцуващи анимацийки, наподобяващи изпълнението от линка на Калин@. Mr. Green

ДеЩоВиди Май снимат в зала Фестивална...

Поздравления, Марадона!

# 649
Някой да знае от къде може да се купят билети за следващия или последващия лайф на МА? И кога е всъщност той?

В Билетния център на НДК. Мисля, че може да се обадиш и по телефона за повече информация.

# 650
  • Paradise
В събота ходихме (семейно, и детето, естествено) на фестивала по народни танци за аматьори. Нашият клуб беше класиран на второ място. Много съм доволна!

Също така съм щастлива, че българският дух няма да изчезне, сигурна съм, след като има толкова много млади хора, които обичат българския фолклор и танците.
Иначе моето дете втрещи всички, след като се опъна на земята и заспа блажено, а в това време над 300 човека виеха кръшни хора и жива музика свиреше Laughing

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 10:46 от Пипинс

# 651
  • UK
Един познат също беше в събота на нещо такова.

# 652
ДЖЕЙ ЧРД   bouquet Усмихнат празник ти желая!

Гаргането замина. Хлип.

# 653
Хайдееееее , една доза по-малко андрогени в къщи . Олекна ми . Малко.

Честито на всички рожденици   bouquet! Усмихвайте се и бъдете здрави ! Време е за пролет , веселие , слънце !

Елате да видите какво напиване ще падне като "застъпят" Близнаците ! Peace На ден поне по три пъти или направо от сутринта !

Катюнгелчева  Peaceи аз съм така ! ... но не бих казала , че лентяйствам ! То гледането на трол си е тежък физически / и психически/ труд с вредности Heart Eyes . Поне по едно кисело мляко на ден да ни отпускаха Crossing Arms.

Споделям още /полу/тиха къща с две кротки деца - идилия !!! Едното от време на време припява "quando tomes tu cafeeee..." .Не знам как да накъдря е-то.

Пазете слънцето.

# 654
  • Майничка
Джей, честит рожден ден! Хубава и усмихната година ти желая!

Вчера навъртяхме с №2 шест часа градско. Днес имам мерак да ги направя 8ч., стискайте палци да успея.

Знаток,  spoko, всичко ще е наред!

# 655
  • Варна
Споделям обърнато бебе как си требе. Повече няма да мия пода на четири крака. Да не вземе да се завърти пак. Даже изобщо няма да мия пода! Няма и да чистя! И чинии няма да мия, пък.  Crazy След малко с Влад се отправяме отново към аптеката. Вчера два пъти ми пожелаха успешно лечение, днес сигурно отново няма да пропуснат.  Laughing

Джей, честит ти рожден ден! Усмихни се въпреки всичко и си празнувай рожденния ден!

# 656
Гледам лентичките на Саня и Бейлис, ми то почти дошло време за раждане. Как лети времето ooooh!

# 657
Споделям обърнато бебе как си требе.

Обърни го и на лентичката!  Mr. Green
Недей да чистиш изобщо! След определен период спира да ти прави впечатление, при мен е така.

# 658
  • Банкя
Споделям страхотно слънчице и пълна липса на ентусиазъм за работа. Crazy

# 659
Честито на рождениците!  bouquet Да сте здрави и усмихнати, и от късмет да не се отървете!
Ох, овни, моята слабост! Невероятно е за пръв път от 20 години да наблюдавам каръщина преди рождения ден на домашния ми овен. За една седмица колата му тръгна сама назад по сериозен наклон, но я удържа; сцепи си главата и го шиха; изгори си ръката и мехур, голям колкото яйце се спука. Нали е до три пъти?

Общи условия

Активация на акаунт