"Смешно" ли е раждането? - 1

• 210 419
  • 758
  •   1
Отговори
# 570
Акушер - гинеколог ми е казвал , че нощници по някакви изисквания трябва да са такива , за да може по - лесно да мием гъдите си , преди кърмене , за кърмене и всяк'ви екстри при родилка Joy
Ако изобщо тогава , в тоз момент ти пука дали изобщо си облечен?

# 571
Хм,аз едно време,като раждах(преди 8 години),толкова се отвратих от държавните нощници,които ми се полагат по закон,че си пригодих една-две.По техен тертип-с голяааамо деколте Party.Все пак съм човек естет!Ама ви завиждам за снимките-мен никой не посмя да ме заснеме в този ми вид.Сигурно фотоапарата щеше да се сгърчи от ужас при вида ми!А и все не можех да се отърва от кървавите петна в задната долна част!Не ни даваха да носим гащи!Сега така ли е все още?
Мацките със секцио се примъкваха елегантно по коридорите,държейки парчетата лигнин отзад и отпред...Тази гледка не се забравя доживот! hahaha

# 572
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Мацките със секцио се примъкваха елегантно по коридорите,държейки парчетата лигнин отзад и отпред...Тази гледка не се забравя доживот! hahaha
Моята акушерка ме предупреди да избегна осланянето на японската култура в походката държейки парчетата лигнин отзад и отпред, а да се оборудвам с еднократни гащи!  Peace Много добро решение!  Hug

# 573
аз си бях взела и нощници и гащи и превръзки.Не ми тече почти кръв след раждането и ми бяха предостатъчни.И пижама ми донесоха после наште и с нея си ми беше още по добре  Grinning.Виж за сутиена с който се спретнах ми се караха редовно  Embarassed

# 574
С еднократни гащи и аз се сдобих, но се надцених и се наложи да ги цепна малко отстрани  ooooh!
Роса, съвсем права си обаче - изобщо не му пукаше облечена/обута ли съм и с какво  Joy

# 575
Първият път на 20 и без акъл, изпълнително не носих нищо, `ма миналата година хич не ми дремеше...и обикновени гащи и превръзки си взех, лигнин си купух...то май не ни се полагаше  Rolling Eyes караха ни да си купуваме...само тяхната красотална нощница търпях, че не можело иначе, но пък посред първа пролет като заваля сняг накарахме с приятелката ми, с която родихме заедно, мъжете да ни донесат по някоя жилетчица, че умирахме от студ със секси нощницата  Laughing
Със секцио раждахме

# 576
А това , сутрин в 6 на визитация да се разкрачвам и показвам , ми стана навик , едва се сдържах и като се прибрах да не го направя.

# 577
мале мен направо ми настръхва косата нагоре при мисълта че ще съм като излезнала от касапница  Laughing

# 578
мале мен направо ми настръхва косата нагоре при мисълта че ще съм като излезнала от касапница  Laughing
Ще се оправиш ! Минава и и искаш пак и пак...
Хубавото на болката е, че се забравя. А това е сладка болка , доколкото може да има такава Heart Eyes

# 579

hahaha hahaha Но пък кървенето в случая не е така обилно и неприятно. Поне при мен и след двете секцио беше така.
С нощницата и аз имах изпълнения - понеже кърмата ми бълваше като гейзер, ходих вечно прогизнала и омирисана на сурватка. Не можех да се търпя така "подмокрена" и си цепнах с ножица деколтето до пъпа. Дремише ми, че се развявам като вариететна актриса, още повече, че в отделението имаше майстори-бояджии  hahaha hahaha Еееехххх, спомени, спомен  Crazy

# 580
В Шейново имаше един работник, който минаваше да събира парите от автоматите на телевизорите, няма да забравя как влизаше винаги с ниско наведена глава, насочваше се директно към автомата и не говореше, нито поглеждаше към стаята-горкия  Joy Кой знае какво е видял и преживял, ама и те пък, да бяха наели жена...

# 581
Да, и в Тина Киркова така - все ни се караха да не правим калабълък при бебетата - да не идват роднини, щото носят зарази. И един ден като дойдоха двама чичковци да сменят крушките  Shocked - едни мизерни, прашни, къде ли не бъркали....  ooooh! Иначе се цупят на татковците като идват на свиждане  Crazy

# 582
Аз па няма да забравя , след първъродното ми раждане , ме предупредиха м "Не пий рациново масло , хем е гадно , хем , не помага.
Е , да , ама не /по п. Бочаров/
Първия път ги излаъгах нешо , но те - всеки ден , втория не успях.
Не действало ли?
Друг път?
Точно кагато ми караха , возеха моето бебе  - аз в кенефа!
И  чувам "Майката я наяма, връщам го?
А на мен Ла@ното хаха почти и ми идва й викнаахаа  бебе , нам кое си - майкта липвсаа - връщам в бокса . втори път бебе , майката я няма , връщам... "Н а кого връщаш , ма мършо"
И да викам ли , файда  йок , да сера ли? Сера. предпочетох , второто, потривайки ръце как ще им го върна?
Да бе да ! Седи и сери - младенеца е нахранен ., преоблечен и ии.. всички екстри и  изобщо не го еня . че майка му  връща в стаята и започва горко да плаче , че е изтървала минутите с детето си.
Досущ като една Бабиля , бих добавила - нищо не знаете виии Laughing Grinning Mr. Green
Ни= щоооооооо

ПП и двете ми раждания бяха в Шейново.
Няма такива екипи ,при втория - без екип - само акушерка , колко съжалявам , че не й запомних името
..
Няма такива хира вече ... май
З ажалост

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 19:31 от Рòса

# 583
Аз пък,докато раждах,имаше един куп студенти в отделението!И понеже си полежах там,сума ти пичове се изредиха да ми гледат корема(ама с нощница,увита на врата и без гащи Crazy).Така разбрах,че съм ексхибиционистка по природа и,както ме гавреха приятелки после,тайно се наслаждавам на случая!Безчет чужди мъже да ме гледат дибидюс hahaha...

# 584
Kak без гащи?! newsm78Ние си имахме гащи,но превръзките бяха ултра,супер макси размер.Иначе на другия ден смених нощницата.То няма как да се опазиш-я кръв,я кърма....
Интересно майките със секцио какви гащи са носили?Нали разреза е на бикини линията...
Всъщност някой ще сподели ли?

Общи условия

Активация на акаунт