"Смешно" ли е раждането? - 1

• 211 212
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Щом има ношнички на мечета с ефирно деколте  Joy

# 556
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Щом има ношнички на мечета с ефирно деколте  Joy
Деколте е меко казано, липсваха ми копчетата до пъпа ooooh! hahaha
Казвам на  акушерката, да даде една безопасна игла, че ако се появя така по коридорите ще скандализирам болницата... hahaha

# 557
  • София
- ако за тези секси нощнички иде реч явно нещата не са се променили от 2005 насам Laughing

# 558
Niandrenewsm53 newsm10 промяна в кройката няма, като гледам снимката ти, но модните тенденции са наложили нови десени... Твоят е от минала колекция, сега цветовите разцветки са издържани в розова и бледо жълта гама, като дизайнерите са запазили правото на промяна в дължината newsm03 С едните изглеждаш, като самодива, а с другите , като френска кокона  smile3532

# 559
  • София
ХаХАхахах... дааа, ношничките в патологията са на мечета, в родилно отделение са жълтички, а мацките със секцио са с розови, така май беше миналата година.  Joy
Обаче наистина не е лошо, към списъка с нужни вещи за раждане да се добави - безопасна игла  Laughing
Иначе, хубавото е, че в Детско отделение са сменили одеалцата и са много сладки - едни пухкави жълтички и ... забравих другия цвят хаха

# 560
Как 2005- та , от '96 с такава бях , когато родих по- малкия си син.
УджасТ...
И после внасяй осигуровки.

# 561
  • София,
М да като гледам и през 2001 си бяха същите и с някой друг добавен десен върху тях   Joy

# 562
  • София

Ето малко розови и мечешки, ма тук деколтето е здраво Grinning

# 563
Пу , пу ккакви хубави мамчета и бебчета!
А, случайно попаднах в темата.
 Vitaminka , просто е новичка и от пране не са й паднали копчетата, късметлийка!
Дано да е така в живота ти и на бебо Heart Eyes

# 564
Пък в Токуда нощниците са като усмирителни ризи  Laughing Поне на мен така ми стоеше  Crazy

# 565
  • София
Пък в Токуда нощниците са като усмирителни ризи Laughing Поне на мен така ми стоеше Crazy
Аааааааааа и от Токуда мога да направя ревю. Моята пък освен, че приличаше на усмирителна риза изглеждаше сякаш циганки са ме нападнали на пазара Mr. Green

# 566
  • София
Laughing Laughing Laughing Niandre, ти ме разби с тия фоторепортажи  Joy
Не можеш явно да извадиш късмет със запазена нощница  Laughing

# 567
  • София
Ми не знам newsm78 Ще взема да забременея паке хей така, та и на мен да ми се падне някоя по-така премяна Laughing Майтапът на страна, но ясно се вижда, че май няма особено значение дали ще раждаш в частна болница (т.е. ще плащаш много) или в държавна - видът ти е все един и същ.

# 568
Ми не знам newsm78 Ще взема да забременея паке хей така, та и на мен да ми се падне някоя по-така премяна Laughing Майтапът на страна, но ясно се вижда, че май няма особено значение дали ще раждаш в частна болница (т.е. ще плащаш много) или в държавна - видът ти е все един и същ.
И аз раждах в частна болница, но дизайнерът май и там беше същия  Joy Модата на дълбоките деколтета явно е повсеместна  Laughing Само, че при нас бяха наблегнали на флоралните мотиви, и нежните, пастелни цветове  Peace
Другият хит за сезона - целите в розово, но обримчени с разкошни дантелки, покрай пищното деколте  Peace Снимков материал не прилагам, по разбираеми причини  Joy Joy Joy

# 569
 Ще ме съсипете от смях... smile3532
По повод мерака на Niandre за нова премяна се сетих, че след като родих ме "даруваха" с розовия модел на нощницата, за която говорех и едно от момичетата в стаята започна да майтапи старшата сестра, че от 3 дни била там и така и не стигнала до този модел все и давали от другите.... много й беше тъжно newsm03 Започвам да мисля, че съм била с ВИП протекции все пак старшата ми е адашка... как да не ме премени жената Joy Joy Joy
bubSSSSSSShahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт