Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 092
  • 278
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!
Честито на всички празнували и празнуващи!   bouquet    bouquet
Успех на всички с кандидатстването за детските градини.  Peace
Аз днес съм почивка и се отдадох на малко шматкане. Ходих на козметик, фризьор и си купих едни обувки. Сега смятам да навивам ръкавите и да взема да сготвя нещо. А, също и прозорците са ми по проект за миене, днес.  Rolling Eyes А, така ме мързи.  Embarassed
Има вероятност този уикенд да заминеме с мъжо на един семинар в Ст. Загора и много бих се радвала. Отдавна не сме ходили никъде само двамата. Но, дано не ми мине черна котка пътя.
Айде приятен ви ден!

# 241
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, Kaili!Много професионални успехи!
Честит празник и на Juliana и Eli-ym.   bouquet не им помня професиите... Blush

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН със закъснение, Alvena_vlady!   bouquet

MamaMargo, ще се справите!От това което съм чела от теб мисля, че си амбициозен човек, който не се предава лесно.Така че и там ще успеете. Peace

С тези градини като ви чета...положението е отчайващо.Стискам палци да се вредите. Peace

# 242
Ади, дано отидете Hug И аз ще съм на семинар почивните дни, но на Боровец Peace
Аз да си похваля набързо половинката Hug Напоследък гледа децата, бих казала с удоволствие. Даже снощи каза, че след лош ден, те са единствените, които го успокояват Grinning Та когата ходя някъде с колегите, той ги гледа, а не викам майка ми. Имам покана за Холандия юни месец и той с готовност каза, че ще гледа децата, а аз да ходя спокойно. Вярно е, че има време, но не очаквах това от него Wink
Поли, забравих да пиша, че не само твоята кукла не иска да я снимат, Деница също не обича Rolling Eyes По тази причина няма много хубави снимки, намо сестра ми успява да я изненада Peace

# 243
  • по света
Чета ви, и изведнъж виждам че сте се сетили за мен Crazy
Много ви благодаря!!!Честито на всички които празнуват днес!!

# 244
Eli78, честито за памперса, как го постигна?

Marulka, Все пак градоначалника приема алтернатива и търси решение. Късмет

Elwing, ЧРД на мамчето ти, да ви радва дълги години и да е здрава

Честита половин годинка и на Ники, леле как лети времето. Да има весели игри и много усмивки.

Честит празник на Кайли! Много сбъднати мечти!

Късмет на всички, които се борите за места в детските градини!

# 245
  • София
Привет!
Честит професионален празник на Кайли, Ели-ум и Джулиана!    bouquet  bouquet  bouquet
Полито, лека бременност до края! Малко остава още  Hug
Отивам да полегна малко, докато имам детегледачи  Crazy

# 246
  • гр.София
 Закъснял поздрав за професионалния празник на Ели, Кайли и Джулиана  bouquet
 Бях на лекар следобед и се чудех,защо всички като влязат честитят някакъв празник. Реших,че лекарката има РД. После набутаха плик с незнайно какво на една сестра и вече взех да стоплям Laughing
 После дъ-ълго се шматках по Витошка,като паднал марсианец-понеже съм забравила,какво е да зяпаш витрини и влизаш в магазини. Търсих и подаръци за разни рожденици. Абе-кеф голям.
 Разпечатах и листовки за протеста,благодарение на сайта на Блу  bouquet

Представих си щастливата Лори на двора сред катерушките й. Май взе да ми домъчнява за августинчетата-отдавна не сме се виждали.

Адрианска,дано се осъществи пътуването ви!
 Албена-и твоето до Холандия. Евала на мъжа ти,възползвай се по-често Grinning

Кога трябва да роди Айла? Не е ли време?

# 247
  • София
Кога трябва да роди Айла? Не е ли време?

Тц. Доколкото помня терминът й е на 4 май  Wink

# 248
  • София
  Тъй вярно  Simple Smile Аз само си ви чета, признавам си и все не се сещам какво да пиша.
  Добре съм, вече в деветия месец. Лошото е че малките пак са хремави и от днес са си вкъщи, а и има карантина заради варицела в яслата, а майками незнае дали изобщо съм карала някаква шарка. Оказа се че варицелата е опасна първия триместър и именно последния девети месец, така че май ще си се гледаме с малките докато се роди бебчо.
  На последния преглед я изкара малко по-голяма и разбира се се оказа, че точно преди термина ми лекарката ще е в чужбина... Дано както и предния път с тях родя ден след като се е върнала, защото си държа да съм си при нея. Най-малкото защото съм я навила да пробвам нормално раждане този път, след като бях секцио предишния, а не са много лекарите които се съгласяват, а тя си ме знае и реално тя ме е оперирала предния път и може най-добре да прецени  Simple Smile

# 249
Честито и от мен на всички имали професионален празник днес!Да са живи и здрави и да им спори работата!   bouquet

Миме, ще стискам палци да си е твоята лекарка и аз минах през същото и знам че лекаря си е много важен!  Peace Hug
Целувки и на малките палавнички!

Ние днес с Ели бяхме втори ден на градина , днес и занесох обед и ядохме там, после реших да я пробвам дали ще заспи , но след 1 час лежане на пода измръзнах зверски и тя въобще не заспа, на децата и слагат нещо като койки от пластмаса на земята и са буквално на три пръста от нея и е много студено,да не говорим че стаята им е малка и са в мазе и не виждат слънцето.А и спят с обувките за пожарна безопасност. Rolling Eyes ели се събу разбира се и аз им казах да не я закачат на моя отговорност.
Вече втори ден детето отказва да седи на килима, тя иска на стол, а те не на земята,та на земята, ама то детето е културно и все стол си придърпва  Simple Smile
Иначе учителките са внимателни само 7 деца са 2/3 руско говорещи и 2-3 румънчета и едно еврейче,те всички уж са евреи, защото руснаците така емигрират без пари , живеят 4 години в Израел и после не им трябва виза за да дойдат тук. И е буквално пълно с тях.
Та и двете учителки са с руско езичен произход и говорят ту на руски, ту на английски, Ели се прави на глуха като и говорят на английски и хич не иска да общува с тях ,но все пак са минали само два дни.
Иначе и харесва заради различните играчки и детската компания.

Така, че късмет с българските градини на всички  Peace

Ваня тези якета на снимките са ни пролетните,днес пуснах Ники със ски гащеризон на у-ще и Ели също с шапка и шал а аз с една шуба като юргана на баба ми,един северен вятър брули,вали си сняг,все едно сме януари...не издържам вече !!!

# 250
Ох, Марги, миличка, паднах с тези пролетни якета  ooooh! Ожалих си ви да знаеш  Hug Аз на такова място няма да издържа. Преди време с татито обмисляхме заминаване във Венецуела  Crazy и само топлото време ме крепеше  Laughing
Айла, радвам се, че се разписа  Peace Още малко остана, и аз ще стискам палци да си е тук твоята докторка  Praynig
Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet
Блан, мерси за отговора за протеста   bouquet /не помня дали ти благодарих  Embarassed/ Правя планове да дойдем и ние с Лоретка, ама преди това трябва да накарам татито да ни заведе опознавателно до там, че като нищо ще се изгубя  Embarassed ooooh!
Аз май имам доста остаряло мислене или пък ограничено  newsm78 ама това с градините в някои страни не го разбирам - чувала съм доста такива разкази от мои преподаватели като на Марги и за Германия. Определено ми е странно, ама то грешката може да си е при мен  Laughing

А за августинчетата и техните мами и на мен ми е домъчняло много  Hug Сега се пооправи времето, няма ли да измислим нещо по въпроса  Wink

Ето я и нагледно еуфорията на Лоретка  Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11481076

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 23:20 от vst_80

# 251
  • гр.София
 Айла,съжалявам за грешката с термина,мислех,че си месец след Елвинг. Но пък се радвам на включването ти! Слушат ли те Ваня и Ники?
 В неделя гледах филм по "двойната Лотхен "за 100-тен път. Представям си,как се подкокоросват взаимно децата за бели.

Марго, ти направо ме смайваш. Какви грейки?! Дано обичаш студа. Аз бих умряла. Прегръщам ви ТОПЛО Laughing Hug

Лоретка има различна прическа.

# 252
 Привет и от нас...Някой успя ли да направи трета стъпка и да си пусне окончателната кандидатура с реалните точки??
Марго-и ние с Марти топло ви прегръщаме..........Дано ви се затопли и  времето скоро.  Hug
Блан-хубавичко значи си се разнообразила с разходка и пазаруване Wink А за очите ми -синьото си  е ОК,ама ако можех да се пусна лятото с такива панталонки.....ехеееееееее,ама след тази зима пак съм като след раждане  Crazy  ooooh!( За подкокоросването Марти и без да е гледала филма е първа по това да уговаря децата в парка да правят бели. Laughing
 ВСТ-много е сладка Лорката,наистина е едно страхотно позитивно и усмихнато дете.А  във Венецуела (Каракас) си бях избрала да живея по един атлас със средните годишни темепратури (за там дават 20-25гр)  Peace  Sunglasses  Wink

# 253
  • София
Добро утро.

До днес устискахме с разрушена баня, но вече не става и се изнасяме към кумовете. Ще им погостуваме, докато банята придобие нормален вид.
Кало е много щастлив, защото ще си играе с кака му Кати на двора - кумовете живеят в къща  Wink

# 254
  • у дома
Margo  #Crazy аз те там нЕма да издеяна и една седмица  Mr. Green

айдееее не остана на бременлийките ни  Party  Hug  bouquet

чета, чета, ама не пиша... щото пак ще се поФаля с ясла и нещо ще вземе да се случи... след два месеца и половина ремонт, седмица и половина ясла, после две седмици вкъщи с баба си, после три дена ясла, пак три дена вкъщи и днес отново на ясла... да видим  Rolling Eyes  Confused
vst_80, ще поръчвам сватбена картичка  Party сега ще ти пиша  Mr. Green
blanc, не е нужно да ми благодариш, аз всъщност нищо не съм направила  Mr. Green  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт