Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 357
  • 278
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Велмар,благодаря за кафенцето.Тъкмо се каних да изпия едно.

# 76
Добро утро  Hug
Велмарче, така ти се радвам за ентусиазма и енергията, която лъха от теб  Peace Hug
Лоретка яко се е размързелувала  Laughing Събуди се и половин час си е лежала в леглото - карах я да стане, да се изпишка, а тя само ми повтаря, че не иска и иска да си лежи. Едвам я вдигнах  Laughing
Незнам дали ви се оплаках, ама спря да ми яде кухнята и аз съм много нещастна, че пак трябва да се правя на готвачка  ooooh! А ми беше тооооолкова хубаво  Embarassed

# 77
Това Дария ли е в албумчето?Едва я познах...колко е пораснала... Simple Smile Hug
А и другите дечица. Peace
А Шаги е страхотен, останаха ми очите.
Blueeye, направо ме разби, аз помислих, че е изкуствен скарабея.Браво! Peace

# 78
Това Дария ли е в албумчето?Едва я познах...колко е пораснала... Simple Smile Hug
Тя е Grinning
http://media.snimka.bg/2480/011216020-big.jpg  И сега за да ви объркам представите съвсем.... Joy

# 79
  Eй,Велмарче .............страхотна е Дари!!!Да ти е жива и здрава   Hug
 Марти онзи ден я водих на кино,ама не я пуснаха,че е малка за 3D ...тя остана супер разочарована ,но и обясних,че "билетите са свършили". и така се успокои.По-късно говори с баща си по телефона и той я пита дали е ходила на кино и тя му отговори "не,нямаше бележкиJoy hahaha Joy hahaha
  Ползва думи и изрази от сорта " мамо,хрумна ми нещо","всъщност искам..","Предполагам,че... ","вероятно ще... " ," казвам изречения","казвам- не,това е положението"... и какво ли още не..,как ще се надприказваме по-нататък не знам. newsm78 ooooh! hahaha

Ето я и с поздрав за РД на баща си(който НЕ става на 9  hahaha)
   http://milenche.multiply.com/video/item/20/20

За тортите на Блу...дълбок поклон.... Peace

# 80
  • гр.София
 Добро утро! И благодаря,че се посмях с вас.
 На супер сериозното изражение на Дария в ретро костюм и на Марти,която за да се подсили,заряза духането на свещта,хапна си и продължи да са бори с огънчето.

Не е за вярване,че днес грее слънце. Успешен ден на всички.

# 81
Ох, как ме разсмя Марти накрая на клипчето като съкрати песента за да духне свещичката. Joy А е голяма сладурана. Hug

Дари също е една прекрасна госпожица. Hug

Блу отново си направила страхотна торта. Чак ми се прииска да си резна едно парченце.

Наистина има слънце,което ми подобрява настроението. Този мартенски сняг ни изненада, но и бързо се стопи.
Днес съм втора смяна, а до обед имам доста задачки. Вече пуснах пералнята и сложих пилето да се свари. Отивам да мисля графика на персонала за другия месец, че този почти свърши. ooooh!

Лек ден на всички. Hug

# 82
  • Бургас
Добро утро!
Слагам кафето.

Дария и Марти са страхотни сладурани.

# 83
Ей, Марти направо ме разби с този поздрав.Голяма сладурана!Цял ден ще ми е весело. Grinning

Лек и слънчев ден на всички! Hug

# 84
Аз все още съм в недобрия си период Sad, но Марти успя да ме развесели Grinning Право е детето, трябва да се подсили, за да духне свещичката Laughing
Ира, благодаря за кафето. Вече пих две, но не се чувствам по-добре Confused

# 85
Велмарче, Дария е невероятна сладурана в тези одежди! ПУ-пу, да ти е жива и здрава!

Не мога да отворя клипчето с Марти да я видя, ще пробвам по-късно пак. А какви изрази използва....

Днес Дани и систъра отново се гледкат, аз излизам по-рано от работа. Вече се пооправя, не кашля и сополките почти изчезнаха.

Слънчев и усмихнат ден Grinning

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 13:39 от pepejeans

# 86
 Laughing Марти така ме разсмя,а и не само мен,гледаме я тук с децата ,много е сладка!
А Дария е толкова сериозна,красота!

Елица ме "срази" онзи ден с отговора на въпроса ми "Ще си събереш ли играчките?"- "Да бе ,как пък не!"  Shocked
Или един път Ники и счупи замъка :"Браво Ники,нямам думи!"  Joy

# 87
  • София
Привет!
Оцелях и тази нощ  Simple Smile
Марти и Дари са сладкиши!  Hug Heart Eyes
Честит ви празник!  Simple Smile Дано скоро чуем блага вест за по-добро време  Crazy

# 88
Каква пролет само ooooh! При нас сутринта пак валеше снаг и доста е натрупало през нощта.
Моите двама хубавци днес са у дома, и двамата бяха с висока Т сутринта. Деница цяла нощ гореше и се успокои чак към 5 часа, когато й сложих свещичка и й дадох една доза Еферелган. Лекарката установи, че девойката има и червено гърло. Това им е първото боледуване /вирус  или настинка, не знам какво е/, а аз толкова се радвах, че им се е разминало тази зима Sad
Отделно, аз от недоспиване и притеснения, не знам на кой свят се намирам, и също се чувствам зле Sad
Извинете ме, че с такъв пост започвам деня Sad

# 89
  • гр.София
Албена,стискам палци да се оправят децата.А ти се пази,че от нерви и преумора ще се разболееш и ти Hug

И Нана отдавна не е писала.Здрави ли сте?

Пепеджинс,все пропускам-честито момченце в корема ти  Peace

Марго,имат чувство за хумор децата ни ( макар че си е жив упрек към нас,понеже ни имитират и се получават комични ситуации). Нямам спомен да съм се забавлявала така с номерата на Пепи.

Елвинг,разкажи как по-точно винава нощта. Будят ли се и двамата? Ивчо отделно ли си спи?

Общи условия

Активация на акаунт