Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 389
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте  Hug
Благодаря ви за хубавите думи   bouquet
Нана, радвам се, че те усмихнахме  Laughing  Hug А ако чуеш как сладко казва - "хетъл метъл"  Joy
Ние си направихме една хубава разходка  Peace Така добре ми действа слънчицето  Peace
Поли, и Лори много дълго време беше без косичка и аз се вайках, че ще ми е плешиво детенцето  Crazy. После много бързо започна да расте - не че сега е много гъста, ама изглежда обемна заради къдричките. За съжаление и аз си мисля, че ще се изправят  Sad, а ми е много сладурска така  Heart Eyes

# 121
polito_87, покъртителен разказ...

marulka, да е жив и здрав баща ти и да ви радва дълги, дълги години, да "дочека праунуци"-както казва нашата баба и е мнооого щастлива.

Систъра гледа цяла седмица Даниел и днес са излизали, карали колело, тичали с другите деца, премятали и накрая прибрали се, облякла го е дена пижамка на Моника с мечо Пух, казала му да ходи да ляга, че ще дойде тя след малко. Той си взел колата и отишъл да легне. Като отишла систъра след като пооправила едно мляко, той - заспал. Пу-пу, много я слушкал.
Друго детенце викал "Мамо, виж, самолет" и Дани и той "Мамо, иж, самолет" Joy

Приели са помощите за майки- студентки редовно и за майки на близначета
smile3501

Слънчев ден!

# 122
  • София
Какви са тези помощи за майки студентки? Не съм в течение, някой ако може да ме просветли, моля!

# 123
  • София
Какви са тези помощи за майки студентки? Не съм в течение, някой ако може да ме просветли, моля!

Eто я статията   bouquet

# 124
  • София
Ми аз ще се пробвам да понапиша нещо,макар че съм в такуъв шок и хаос покрай новата работа, че не знам как ще ми се получи EmbarassedКато начало няма да коментирам обстойно детските градини - едни и същи предимстав се ползват по два пъти в различен формат, за да е по-сигирно, а ние ще си свиркаме и ще плащаме Tired Спирам за това Stop И помощите така ги дадоха, като да не ги взмеат всикчи, които заслужават, и програмата за платено гледане на дете от пенсионери е същата заблуда, но вече нямам сили да се блъскам като вода в бряг и да се боря с вятърни мелници Crossing Arms
По-страшни са нещата като тези, които една майка описа днес в Часът на Милен Цветков, нямам сила да разказвам по-подробно какво видях, чух и прочетох, но ми дойде в повече, затова благодаря на Господ, че ми е живо и здраво детето и стискам зъби за останалото.
Новата работа ме плаши и предизвиква едновременно. Позицията се оказва по-висока от това, за което бях подготвена и се моля да се справя и да потръгне, че такъв шанс рядко се появява Praynig Не написах кой знае какво, ама за толкова ми стига акъла, че и утре ще съм на обучение и ми се увеличава работната седмица. Лека вечер и нощ на всички Hug

# 125
  • София
По-страшни са нещата като тези, които една майка описа днес в Часът на Милен Цветков, нямам сила да разказвам по-подробно какво видях, чух и прочетох, но ми дойде в повече, затова благодаря на Господ, че ми е живо и здраво детето и стискам зъби за останалото.

Това е Тъжна мама. За съжаление историята е много тежка, тя самата сега чака второто си дете.

# 126
  • гр.София
 Добро утро,дами!

Бубче,радвам се,че имаш предизвикателство,ще се справиш Hug

Нана,чела съм жената тук.

Няма ден ,в който да не си го кажа това за здравето на децата. Въпреки това все се намира някоя дреболия в ежедневието да ме препъне.

Вчера ревах от С.,понеже ми писна от лошите й настроения и опърничавост, и опити да се налага, и всичко чуждо да е нейно.
 По-скоро ревах за нероден Петко,понеже си представих,какво ме чака като порасне-опака пуберка. Simple Smile А аз не знам,дали ще намеря точния подход (като тази учителка снощи от новините,дето превъртя-и бой с пръчката. Какво волско търпение трябва да имаш?!?!)
 Още по-се плаша,понеже имам две приятелки лъвици ( да не ми се сърдят тукашните)-толкова са резки в отношенията си с хората и винаги крайни.( Дребен пример-няма начин да влязат в магазин и да не се изпокарат с продавачките.)

Айде,наплещих ги и аз.

Айла,успех на финала Hug Чакаме новини от теб.

# 127
  • София
Блан аз вярвам в зодиите, но е и до характер. Аз не съм Лъвица, ама и аз съм крайна и опърничева. Та не се знае С. като порасне каква ще е.  Hug

Аз днес станах рано, закарах детето при нашите и сега започваме с Митко да къртим старите плочки в банята.

# 128
  • В ЛЮтеницата

Още по-се плаша,понеже имам две приятелки лъвици ( да не ми се сърдят тукашните)-толкова са резки в отношенията си с хората и винаги крайни.( Дребен пример-няма начин да влязат в магазин и да не се изпокарат с продавачките.)
Joy Joy Joy Joy

Не обвинявай лъвиците - опрелено продавачките са голям проблем!  bowuu
Да не говорим за сервитьорките  hahaha... С две думи обслужващия персонал трябва да е на ниво!
Още ли не си се примирила, че ще си от "свитата" на Софийката? По-добре го направи навреме, за да живеете в мир и любов   bouquet  Hug!!!

Ние сме добре т.е. здрави сме. Иначе нервите ми не стигат за всичко и вече се оглеждам за розови хапченца  Mr. Green
Лора расте с бесни темпове - скоро ще ми носи обувките  Sick. Понякога е много смешна с въпросите си - баща й казва, че го цепи главата, а тя разправя: "Тате, покажи ми къде ти се е нацепила главата!" Joy

Успявам да ви прочета и съм в час с вашите радости, празници и за съжаление понякога и проблеми!
Скоро се надявам Лора да тръгне на ясла и ако я изтощават достатъчно и си ляга рано (сега ляга в 23:00) ще успявам и да се запиша...
Сега мисля да излезем малко, че най-накрая дойде пролетта и аз пак започвам да се усмихвам Simple Smile
Поздрави на всички ви!

# 129
  • гр.София
 Ха-ха,знаех си,че ще се появиш! Hug

Нана,благодаря и на теб за успокоението Simple Smile

Честит имен ден на Боян на cvetence и на Албенаvladi  bouquet
Поне така пише в календара на форума.

Последна редакция: сб, 28 мар 2009, 18:19 от blanc

# 130
Блан, благодаря Hug Досега не съм знаела, че имам имен ден.
Аз упорито се опитвам да се разболея. Надявам се да се оправя до понеделник, че не мога да си позволя да стоя повече болнични Rolling Eyes

# 131
albena_vlady, ЧИД! Да си здрава и обичана!

ЧИД и на Боян на Цветенце! Да расте здравичък и да има много весело детство!

Pepper, bubcheto15, много ви се радвам като имате време да драснете някои ред Hug
Бубче, късмет в справянето със задълженията.

Пепър, дано Лора тръгне на ясла, ще й бъде определено интересно с децата.

Моя Митко снощи вилнял и се чудя да се сърдя ли, да се смея ли. добре, че нищо му няма и е добре. Няма смисъл да се ядосвам.

Hugи дано времето следобяд се оправи да подивеем пак навън. Снощи седяхме до 19 часа, но се измориха от тичане, ходихме пак на зоо, имаше мнооого народ, спа 3 часа и нещо, пък следобяд карахме колело и се люляхме на люлки.

# 132
Ето ме и мен. Прибрахме се преди малко в София. изкарахме си супер. Разнообравието добре ми се отрази- прекрасното време- още повече Hug От утре- отново на черешата Crazy
за ината и характера....примирила съм, се и го гледам от положителната страна Grinning

# 133
Велмар, браво на вас Hug
Моята сутрин не започва добре. Деница продължава да поддържа Т и след консултация с лекарката ни,  минаваме на АБ. Аз също не се оправям, не че правя кой знае какво за себе си Rolling Eyes Кой знае до кога ще откараме у дома. Мислех си, че имам здрави деца, а то какво ми се струпа на главата наведнъж ooooh!
Съжалявам, че така почвам. Дано поне вашият ден е хубав Hug

# 134
Албенче, дано бързо се оправите из къщи PraynigНе мисли песимистично понеделнишки. Имало е да се разболявате. ТОва не значи че децата са ти "кекави". Времето е шантаво и сезона благодатен за болести. АБ ще подейства  и ще доведе до бързо излекуване Peace

Общи условия

Активация на акаунт