Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 385
  • 278
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Велмар, браво на вас Hug
Моята сутрин не започва добре. Деница продължава да поддържа Т и след консултация с лекарката ни,  минаваме на АБ. Аз също не се оправям, не че правя кой знае какво за себе си Rolling Eyes Кой знае до кога ще откараме у дома. Мислех си, че имам здрави деца, а то какво ми се струпа на главата наведнъж ooooh!
Съжалявам, че така почвам. Дано поне вашият ден е хубав Hug

albena_vlady  Hug

Аз също оставих Кало и днес вкъщи с Митко. Няма Т, но още има секрети в носа. Вече не знам какво да го правя.

# 136
  • София
здравейте,
не съм писала отдавна, но пък за сметка - редовно ви чета...просто няма нищо около нас....дивее, расте, опонира, опитва се да се налага и от скоро се поразболя лекичко ( засега я караме само със сополи)....та с две думи - също като при вас....

По отношение на ругатните - слава богу не използва, че вкъщи сме само баща му и аз и няма откъде да чуе.......наскоро се опита да обиди баща си като му посочи заканително пръст и с много хъси яд му каза "Ти, ти си ....коте" ( друго не можа да измисли)...

Днес публикуваха свободните места за детските градини - не знам как точно ги събраха 3600 и нещо си ( за 2006г)...ама щом така казват....

# 137
  • гр.София
 Пух,закъсахме го. ( Видях едно ЦДГ в Павлово,което приема цели 44 деца.Добре звучи)
Анди,можеш ли да ми изброиш ЦДГ-та във вашия квартал?
 Дали има някое близо до крайната спирка на тролей 9? Или тотално бъркам разстоянията?

# 138
  • София
Блан в Брезичка са 46  Mr. Green....Това май са градините с най-много места....

имаме цяла седмица да впрегнем знанията си по теория на вероятностите (авантюристичен прочит)....за да смятаме къде сме с най-големи шансове и ще можем да се борим за входящ номер от 6.00 сутринта през май  Confused

# 139
  • гр.София
Блан в Брезичка са 46  Mr. Green....Това май са градините с най-много места....

имаме цяла седмица да впрегнем знанията си по теория на вероятностите (авантюристичен прочит)....за да смятаме къде сме с най-големи шансове и ще можем да се борим за входящ номер от 6.00 сутринта през май  Confused
Забравих я Брезичка Laughing
 Излезли са и списъците с предварит. кандидатствания.

Хайде да се посмеем малко(че ми е истерично)-в списъка ни има ей това име на дете
Антъни Питър Харалд Георг Планге-Корндорфер Mr. Green

# 140
  • София
Блан, и на това не мога да се засмея, от общо 17 детски градини и одзта в Младост 1, 1а, 2, 3, 4 и Горубляне се събират 169 свободни места TiredТа те само децата със социални предимства са повече......

# 141
  • София
Бубче аз затова писах, че не знам как точно докараха тази цифра от 3600 и нещо си за набор 2006г....

Блан  Joy...горкото дете - на колко ли години ще запомни цялото си име....

# 142
  • София
Блан - това е от списъка на чакащите за една от градините дето сме се наредили и ние...
Лии Тал Алюф.....( на другото поне беше ясен пола.... Joy)....

Сори, че спамим нета и темата ( на чист български речено...)

# 143
  • гр.София
    33uu Единствено като (ако) стане ясно кога и какво,мога да ви поканя на протест.
 Пух-верно,как щяха да определят пола ,ако имаше квота ?

# 144
  • София
Пух, на мене и акъл и образование не ми пречат да седна и да смятам от всички обявени в сайта детски заведения  колко са местата, защото ако обявяват местата изобщо, а не свободните, за 3600 могат тази цифра да си я ................................  #Cussing out
Блан, от мене динамита и среща пред кметствоо за протеста Twisted Evil

# 145
  • у дома

това как да го разбирам, и ние ли ще трябва да дежурим пред детските градини като марулкини  newsm78 Rolling Eyes Shocked

# 146
  • София

това как да го разбирам, и ние ли ще трябва да дежурим пред детските градини като марулкини  newsm78 Rolling Eyes Shocked

нъц...пред компа ( подаването на заявление за входящ номер се извършва само от 6.00 - 14.00 в точно определен ден - атакуваш системата....това за т.нар. гранични групи - ама като гледам - за там никакъв шанс  Mr. Green

# 147
  • София

Не. Тогава ще пуснат тъпата система за попълване на така наречените точки за предимство и класиране. Факторът време нямало да има значение, ама аз вече на никой за нищо не вярвам. Колко точно го е написла Алеко Константинов преди толкова време. От страшно отдавна не съм излизала така от кожата си. На фона на обявените 169 свободни места само в ОДЗто, което ми е на първо място списъкът от чакащите е 193. Искам някой да поеме поне малка отговорност за гаврата с родителите и децата!

# 148
  • варненка от София
Ами да ви кажа, вече седмица висим пред градината, викахме в началото, крещяхме, после си създадохме организация като военните и от цялата работа едно добро има, опознаваме съкварталците и създаваме социални контакти  Mr. Green

Ето днес дежурството ни беше от 12 до 16 на обяд, но свеки ме замести, че Шушел си иска своето и нямаше как, освен всичко останало по висене на дежурства си докарвам бронхитец, ноооооо градината иска жертви. Днес моят мъж ще има честа да е на вахта от 00 до 02 часа, преди това в 20:00 часа сме на вечерна проверка, та такива ми ти работи, единствено ме топли мислата, че от 51-ви номер дръпнахме до 38-ми в списъка, некви шансове има. Не знам само колко близнаци ще се явят, колко деца с каки и батковци в градината, деца на самотни майки, сираци, болни, на служители в градината... За предимствата много се изписа, много се чепкаха нещата, не с всички съм съгласна, но това е то. Пакета с документи е осигурен, с тях сигурно и в Сорбоната можем да кандидатстваме. Иначе община Варна, покрай родителите на деца 2006 набор си направи една много добра събираемост на парички, данъци, такси за разни бележки, ще има с какво. Да строят градини е друг въпрос, нямало кой да ги строи е версията и се очаква да вярваме. Иначе градът на МОЛ-овете станахме, скоро на човек ще се падне по МОЛ  ooooh!

Бубче, дали пък не се сетиха да си върнат градините дадени на разни общински служби. Моята градина в Младост 1 до пазара беше данъчно, в една друга в Младост 2 се бяха намърдали социалните, дали поне няма да ги възстановят като детски градини? Раждемостта в големитеградове се увеличава, но никой не мисли как да се оправят проблемите с градините, после ще дойде времето да виснем и пред училищата да записваме отрочетата първи клас, живот здравей!

# 149
  • варненка от София
Аз пък ще се радвам да висна пред компютъра в един ден, отколкото да вися седмици на студа  пред градината Blush

Общи условия

Активация на акаунт