Ще се справим разбира се,просто пъзела сега е разпръснат и му събираме частите, но все някога ще го подредим, аз не падам лесно духом, имам само моментни умопомрачения
Вие сте силно и сплотено семейство.Сега ви е трудно, но....малко по малко ще се оправите и тези спънки ще останат зад гърба ви.Дерзайте! МНого ви се радвам на ентусиазма , целеустремеността и амбицията за по-добро. Така трябва да сме всички.И , независимо от цената, която сега заплащате, вярвам че ще бъдете възнаградени с един по-добър живот 
Хайде сега да драсна 2 реда и аз от ежедневието
, което днес не беше обичйното.Доста дълъг и изморителен ден за мен, но зареден с много емоции 
За начало- спах до ..почти 11 ч
( не знам Дария какви ги е вършила през това време.....като станах ми се усмихваше и гледаше филмче.. после ходихме в парка да поиграе с една приятелка и 2-те й деца, та и там откарахме на припек 2 часа. Като се прибрахме, разбира се не пожела да заспи веднага, а когато пожела, се разхлопаха някакви ремонтиращи
"свих им сърмите" набързо, ама- ел файда..Дария се ококори. ТЪкмо мислех 4е няма смисъл да се моткаме в опити за сън , и да ходим нанякъде навън отново, и..тя заспа
Часът е 17
Та
спа до 19. Аз спретнах едно убийствено чистене на банята, мокрото и миене на прозорци, и за финал- блаженно уморена , но доволна седнах на бира( обичам топлото време ,ч е туй вино голям главобол ми носеше напоследък
).За финал - барбекю на поляната през блока с комшиите. Голям купон. Играха си с топки, титчаха, скачаха, кучето на пазача тичаше с тях, отмъкваше им топката....абе- веселба
сега се прибрахме , миришем на циганчета от огъня, ама след малко влиза в банята с баща си, после и аз и....мисля блаженно да приключа деня пред телевизора.... 
Рапорт даден!
Отдавна не бях писала в стил" мило дневниче", но реших да споделя с вас хубавия си ден

Да целунеш сладката пъст,ушка от мен
Аз поглеждам в темата, ама ,ядко, че ми е голяма каша 
Много сте мълчаливи...
Аз си дремя тук на работа и скучая....... 

.Ирен стоя с мен на терасата 2 часа.Миеше с четката,бъркаше във водата,докато миех прозорците и терасата.И резултата е налице-тече и носа и прикашля.Днес е на градина,но много се съмнявам,дали и утре ще сме.