Баба Марта се развихри, АВГУСТинче пролет иска!

• 22 359
  • 278
  •   1
Отговори
# 210

Ще се справим разбира се,просто пъзела сега е разпръснат и му събираме частите, но все някога ще го подредим, аз не падам лесно духом, имам само моментни умопомрачения  Mr. Green

Maрго, разбира се че ще се справите HugВие сте силно и сплотено семейство.Сега ви е трудно, но....малко по малко ще се оправите и тези  спънки ще останат зад гърба ви.Дерзайте! МНого ви се радвам на ентусиазма , целеустремеността и амбицията за по-добро. Така трябва да сме  всички.И , независимо от цената, която сега заплащате, вярвам че ще бъдете възнаградени с един по-добър живот Heart Eyes

Хайде сега да драсна 2 реда  и аз  от ежедневието  Crazy, което днес не беше обичйното.Доста дълъг и изморителен ден за мен, но зареден с много  емоции Grinning
За начало- спах до ..почти 11 ч Blush( не знам Дария какви ги е вършила през това време.....като станах ми се усмихваше  и гледаше филмче.. EmbarassedДобре че ми е оправно детето........)
после ходихме в парка да поиграе с една приятелка и 2-те й деца, та и там откарахме на припек 2 часа. Като се прибрахме, разбира се не пожела да заспи веднага, а когато пожела, се разхлопаха някакви ремонтиращи #2gunfire "свих им сърмите" набързо, ама- ел файда..Дария се ококори. ТЪкмо мислех 4е няма смисъл да се моткаме в опити за сън , и да ходим нанякъде навън отново, и..тя заспа Simple Smile Часът е 17 Crazy Та Crazy спа до 19. Аз спретнах едно убийствено чистене на банята, мокрото и миене на прозорци, и за финал- блаженно уморена , но доволна седнах на бира( обичам топлото време ,ч е туй вино голям главобол ми носеше напоследък Sunglasses ).За финал - барбекю на поляната през блока с комшиите. Голям купон. Играха си с топки, титчаха, скачаха, кучето на пазача тичаше с тях, отмъкваше им топката....абе- веселба Joy сега се прибрахме , миришем на циганчета от огъня, ама след малко влиза в банята с баща си, после и аз и....мисля блаженно да приключа деня пред телевизора.... Whistling
Рапорт даден!
Отдавна не бях писала в стил" мило дневниче", но реших да споделя с вас хубавия си ден Hug

# 211
Доб,о ут,о  Hug

Велма,че, да знаеш само как ми ,азвед,и вече,та снощи  Hug Включвай се по-често в стил " мило дневниче"  Laughing Peace Да целунеш сладката пъст,ушка от мен  Heart Eyes
Ма,ги  Hug и аз съм сигу,на, че ще се сп,авите  Peace Все чакам с нетъ,пение включванията ти  Hug
Блан, да не би да е имало п,отест за г,адините  newsm78 Аз поглеждам в темата, ама ,ядко, че ми е голяма каша  Crazy Надявам се, че шефката ми няма да ми извъ,ти някой номе, и да си останем от септемв,и с Ло,етка на домашна г,адина  Laughing

Честити месечинки на мишлетата ни  Heart Eyes Hug
Елфче, много зд,аве за майчицата ти   bouquet
Сигу,но  п,опускам нещо, ама е така като не пиша често  Embarassed

# 212
  • гр.София
 Привет.
 И моят разказ трябва да е като на Велмар -вчера и днес миене на прозорци, пране,гладене пердета, и още много други такива скучни неща. Всъщност ми е приятно, стига никой да не ми се мота в краката.
 Като си обявя заслужена почивка ще погледам Дария-заинтригувахте ме.

# 213
Е- не е  истина... ooooh! Много сте мълчаливи... Thinking Аз си дремя тук на работа и скучая....... Rolling Eyes
Хайде- разпишете се понеделнишки дееееее Wink
 Пък после хуквайте по улици, паркове и градинки
С кафенце дали бих могла да ви примамя насам Whistling

Сетих се да питам нещо Grinning  С това хубаво време и миткане навън се замислих да мажа даруна със слънцезащитен крем, 4е започва д аобразува градски тен Blush Ползвах Юсерин с минералния фактор - 25 по препоръка на дерматолога й. Ама се чудя сега какво да й взема newsm78 Иска ми се да е лесен за нанасяне и не мазан...Дайте някакви препоръки. Не ми трябва голям фактор, защото  Дария не изгаря.Просто искам някакъв защитен филтър

# 214
  • София
Привет!
Разписвам се понеделнишки  Simple Smile
Велмар, аз също ползвах преди това мазило за Ивчо  Peace , но само като сме на море, тук не  Rolling Eyes Пъструша е бонбон  Heart Eyes Hug
Елена, със закъснение - честита ви месечинка и на нас!  Hug На теб още повече ти завиждам  Laughing 9м са си мноого сериозна възраст.  Simple Smile
Вст, пиши по-често  Praynig Hug
МаргоHug

# 215
Добро утро и от мен!

Не съм влизала във форума от няколко дни и сега наваксах. При мен се появиха леки проблеми. Имах контракции и лека болка ниско долу в корема. Накрая като не мина от само себе си, отидох при док. Оказа се, че е започнал родилен процес, но организмът някак си го е спрял. Предупредиха ме, че бебето може да тръгне всеки момент. Затова сега лежа повечко, тъпча се с хапчета и трябва да го задържа поне до 21.04. Така поне каза док.

Боби направо ме разби. Доста добре се справя с английския.

Аз също не можах да загледам Мюзик Айдъл, но за сметка на това гледам "Вип-овете". Макар че детето си иска своето и все повтаря "Пусни Кузик Адол". А иначе някой от вас (не мода се сетя кой по-точно) спомена за Бейби Тв. Та и ние я открихме тая Тв и сега по цял ден само това гледаме вкъщи.

Марго, и ние съпреживяваме с теб твоите тревоги. Ти всъщност какво работиш там? Доколкото разбирам си в училище? Не са ли там по-високи заплатите на учителите, отколкото в нашата "скъпа" БГ?

И аз имам толкова работа из нас. Ще правим разместване, за да намерим място за бебешката кошара. Трябва да боядисаме стаята в някой по-свей цвят. Отделно прозорците и подовете са за миене. Но с тази забрана от доктора май ще се възползвам от услугите на двете баби  Embarassed

И, последно, да си похваля детето. Махнахме памперса през деня (с изключение на този по време на разходките). Та Елена от два дена даже си казва кога й се ходи по нужда и не го прави в гащите.

Извинявам ви се за дългия пост, но не бях писала от мнооооого време.

# 216
  • София
Честит рожден ден на Албена Влади! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана!

# 217
  • Бургас
Честит Рожден Ден на Албена Влади!

Честитита месечинка на Криси.

Елфче,да ти е жива и здрава майчицата.

Велмарче,госпожа пъструша е страхотна. Hug

Аз също в събота се отдадох на  clean newsm75 newsm79 wash hang clean.Ирен стоя с мен на терасата 2 часа.Миеше с четката,бъркаше във водата,докато миех прозорците и терасата.И резултата е налице-тече и носа и прикашля.Днес е на градина,но много се съмнявам,дали и утре ще сме.

# 218
Здравейте  Hug

Честит рожден ден, Албенче  Hug Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и хиляди усмивки!
Велмарче, май ни поразбуди  Laughing Аз мацоткам Лори с vichy, но фактор 50 който сигурно ти е висок  newsm78 Но предполагам, че има и други фактори  Peace Аз съм много доволна, разнася се много лесно и не остава следи  Peace
Елфче  Hug Ще се пробвам, мила  Laughing Нещо изгубих тренинг  Embarassed Хубаво е че се оправи времето, а с това и моето настроение се покачва  Party
Поли, пази се, миличка  Hug Най-важното е да сте добре с бебчо. Поздравления за памперса  Peace
Ирка, бързо да оздравява сладурката  Hug
Май всички се чистили тези дни  Laughing а аз още се подмотавам  Whistling

Ние вчера бяхме на вилата на наши познати и падна голяма игра. Слънчицето ми беше толкова усмихнато и доволно, че за пореден път съжалих, че нямаме някое такова местенце. Припомних си хубавите ми детски години, когато баба и дядо ни гледаха цяло лято на село. Бяхме толкова безгрижни и щастливи...

# 219
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Албенче   bouquet - много щастие късмет и любов ти желая .

и ние два дни чистихме двора, събирахме боклуци, дори и от улицата, рязахме дръвчета и сега съм.....ама нали физическия труд облагородявал  Joy

Елен - някой от детските имат допълнителни точки за породени деца ( разлика до 24 месеца) - там може да имате повече шансове.

# 220
Момичета, благодаря ви много за пожеланията  bouquet ВСТ, на теб особено много ти благодаря за момините сълзи Heart Eyes
Аз днес съм за първи ден на работа,но общо взето не работя. Черпихме се с колежките  и приемам поздрави.
Деница малко се опита да мрънка сутринта, но само толкова. Надявам се да се задържи здрава Praynig

# 221
Албенче  Hug значи правилно съм запомнила, че ги харесваш  Laughing /веднъж и аз да не объркам нещо  Party/

Ще вземете да ме засрамите и да яхна и аз метлата  Crazy

# 222
Честит рожден ден Албенче! Много здраве и късмет!  bouquet

Я да се отчета и аз понеделнишки.  Wink

В събота се отдадохме на разходка, после оставихме Тони при свекитата и напазарувахме набързо в Метро. Вчера бях на работа и съжалявах че не мога да се поразходя пак навън с Тони. Днес слънцето малко се е скрило, а и без това настроението ми е под нулата. Но се надявам скоро да се оправи. Praynig Чувствам се уморена и не мога да се наспя последните дни.

вст не само ти се помотваш. И аз съм до никъде с пролетното почистване. Embarassed Ако не ми се объркат плановете петък е предвиден за тази дейност.

# 223
 Албенче,Честит Рожден ден!!!  bouquet   bouquet   bouquet

Аз вчера също чистих,ама в новото жилище.... Simple Smile ,едва ли ще успеем да се пренесем за празниците,ама ще се пробваме... Wink

Някой получил ли е вече потвърждение на новата регистрация за градините по мейла си??? Аз още чакам,а се включих още сутринта  Thinking

# 224
Голяма съм заспа ooooh!
Албенче, честит рожден ден, мила Hug МНого радост и щастие ти желая  bouquet

Миленка, докъде стигнахте с ремонта?Май ще "режете лентата" Wink щом за нанасяне говориш....

Общи условия

Активация на акаунт