Мами в Белгия - 13

• 15 079
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
черна роза добре си се справила , много са ти хубави дечицата.
Къде ви е къщата?

# 211
Аз не можах да видя снимките, на линка ми се отваря Outlook 2007 и иска инсталации някакви  Confused

Момичета, откачам, честно казано, с тая здравна система тук.  #Puppy dog Трябва ли да си на умирачка, та да ти обърнат внимание?  doh Криско за един месец просто се попиля от боледуване - две гнойни ангини, един стомашен вирус, три или четири хреми, кашлици и болки в ушите. Само за месец, при положение, че не е боледувал досега, не е кекав, нито болнав. Не е и от градината явно, като не ходи - пак е същото. Пие силен АБ сега, обаче от вчера започна някаква ужасна кашлица. Непрекъсната. Буквално. Нито може да спи, нито да яде. Обаждахме се на доктора - да сме давали сироп. Ами, даваме, колко време вече, не помага. Утре ще го види, но знам, че няма да назначи никакви изследвания. Явно има нещо, не е нормално така. Една позната ме плаши, че е астма, аз се притеснявам да не е алергия от храната на рибите или перушините на Кольо, не знам вече. Ще идем на частно на изследвания, но какви - кръвни ли да искам, уши, нос, гърло ли специалист, за алергии ли, не знам вече и аз  Cry

# 212
Блонди според мен не е нищо сериозно просто имай предвид че гнойната ангина си е едно доста сериозно заболяване което адски отслабва имунитета на организма и всичко това е последствие от нея.
Аз преди 3 години , една зима, изкарах жестока гнойна ангина , пих някакъв силен антиботик който хапчето беше 30 лева , по 2 на ден и след това се започнаха мъките - къде що минеше вирус аз го хващах , за 3 месеца пих 4 пъти антибиотик , изкарах 2 бронхита , около 40 дни имах постоянна температура , правих си изследвания , снимки на дробовете , за първи път в живота си мислех че умирам , честно.Накрая и за СПИН се изследвах.
Намерих много добър доктор , който ми каза че всичко това е станало защото не съм се излекувала добре от ангината ,/ която се лекувала с много лежане и покой/.Аз бях тогава на работа , на Боровец , сезонът беше много силен и нямаше как да се залежа.
Така че според мен изолирай го от всякакви контакти с потенциални вируси , давай му витамини , цитрусови плодове за да може да се излекува.
Успех

# 213
Мерси, Жеже, дано да е така, както казваш. Добре си се напатила и ти...

# 214
# 215
Роза, Джъст, много са ви сладки бебоците и порасналите кака Мила  и батко  Марти Hug Как лети времето, моя Виктор вече прави първи крачки и е пръв на лЮлки и пързалки. Казва 'бал' и сочи топката. Казва и 'мама'  Blush А сякаш вчера се роди ...
Да са живи и здрави децата!  Praynig

Блонди, бързо оздравяване на Криско, измъчи се детето..

# 216
  • Overijse, Belgie
Да се оправя Криско!!! Марти миналата нощ пък започна да повръща и имаше разстройство! Имам чувството, че откакто се прибрахме е все болен!

Иначе Борис ми се струва, че се е родил преди 2-3 месеца!!! А е само на 2 седмици  Confused

# 217
  • BRUXELLES
Блонди Напълно възможно е да е алергия.Дъщеря ми също боледуваше много , оказа се Че има алергия към домашен прах и някой животни.ПрепоръЧвам ти един голям специалист ,много съм доволна от него,ходех само при него . За 6 години Ренета е пила само веднъж антибиотик.Слава богу скоро не съм го посещавала , защото не се е разболявала от миналата година.
         Dr.Ehrentreich
rue A.Renardstraat 40
1060 Ixelles
tel: 02 347 13 40

Tрябва обаЧе да те предупредя,Че е доста по-скъп от другите педиатри, но си заслужава Peace
Сега сигурно е във ваканция,но опитай все пак да се свържеш с него.
Силно се надявам да се оправи Криско Praynig

# 218
Благодаря много, момичета, и Бел, специално на теб  Hug Обезателно ще му се обадим. Спрях сиропа за кашлица и дадох Зиртек.

Джъст, много сладък Борис, с много коса и вече забелено пишле  Laughing И ти изглеждаш страхотно   bouquet

Браво на Виктор  Simple Smile Да, човек като погледне назад и времето сякаш отлетяло. А когато са болни или имат колики, плачат, когато сме скапани от безсъние - имаме чувството, че времето едвам се влачи и изпускаме толкова хубави моменти. Сега искам да се върне назад времето и по друг начин да бъда с бебето си, ама... Дали с второ дете човек оправя... не грешките, по-скоро дали наваксва пропуските или не?  Thinking

От нашата банка Фортис ни блокираха и си искат обратно кредитните карти Виза, заради една стара фалирала фирма, с която от години нямаме абсолютно нищо общо, големи са задници. Да си ги взимат  Crossing Arms Прехвърлихме се в Дойче Банк  Simple Smile

П.С. Глупав въпрос, но как се произнася името на доктора?  Embarassed И говори френски, нали? Би трбявало, щом е в Брюксел. А зраждах в болницата в Иксел.

# 219
  • BRUXELLES
но как се произнася името на доктора?  Embarassed И говори френски, нали?
Доктора говори немски,френски и фламандски , името му е Ерентриш. (по националност е германец)
Кабинета му се намира в домът му в Иксел.  bouquet

# 220
  • Overijse, Belgie
При мен появата на второ дете ме накара да се осъзная като майка. Сега давам много повече нежност и любов и на двете си деца Simple Smile

А как изглеждам на тези снимки - подута  Confused Но поне вече съм почти без корем и съм доволна от това Simple Smile Но пък имам 7 кила горница  Confused

И нещо смешно - свекито преди малко го написа по Скайп Simple Smile Мъжът ми има още двама братя и когато пъпчето на най-малкия паднало, докато го прибере свекито, средния брат го лапнал и задъвкал като дъвка  Joy Joy Joy
Свекито ни преподава уроци за отглеждане на бебе по Скайп Wink Добре, че са само писмени, а не трябва да слушаме и лекции  Joy

# 221
Джъст вие нали до последно не знаехте пола на бебето ? Интересно ми е какво беше женското име което бяхте избрали ?
Аз имам вече име за второто /не съм бременна / т.е едно и също име в женски и мъжки вариант , ама няма да ви го кажа  Mr. Green

# 222
  • Overijse, Belgie
Джъст вие нали до последно не знаехте пола на бебето ? Интересно ми е какво беше женското име което бяхте избрали ?
Аз имам вече име за второто /не съм бременна / т.е едно и също име в женски и мъжки вариант , ама няма да ви го кажа  Mr. Green

За момиче бяхме избрали Тина. Аз исках Валерия (първите 4 букви са първите 4-ри от името на таткото, а последните 3 са последните от моето име Wink), ама той не искаше.
Но честно да ви кажа, малко странно ми изглеждаше да съм майка на момиче. Винаги съм си мислила, че ще имам момчета, незнам защо, вътрешно чувство.  Peace

# 223
  • В облаците
Много сладко бебче е Борис  Simple Smile За сега прилича много на теб Джъст.

Майка ми беше на гости две седмици, та нямах време да влизам във форума. Тази сутрин си замина. Имахме късмет с времето. Само ден, два бяха лоши. В четвъртък бяхме в Париж за един ден само. Пътувахме с Талис, а там се качихме на туристическите автобусчета. Прехода ни беше много набързо, но за един ден толкова. Имахме време само на Айфеловата кула да слезем, там да похапнем набързо, малкият да потича по поляните, купихме дребни сувенирчета и обратно на автобусчето до гарата.

Четох, че боледуват дечицата на някои мами. Дано се оправят по-бързо. И ние все сме болни. От последното три седмично боледуване (все с различни неща) накрая остана само кашлица, две седмици давах сироп за кашлица, но без промяна, накрая пак се докарахме до инхалации с противоалергични и успокоителни лекарства. Докторът казва, че само смяната на климата ще излекува кашлицата. Като алергична реакция му се стеснявали бронхите и затова била кашлицата.  Не било опасно да развие астма и тук всички малки деца били така, заради промяната в температурите - ту топло, ту студено. И сериозно обмислям вариант за Сандански през май месец, че после е много топло там. А и ще трябва да избягвам контаки с хора и деца там, че много болни от какво ли не ходят на климатолечение. Но много кофти, че ще трябва самичка с детето, че тати няма как да вземе отпуска тогава, а и преместване му предстои в работата.  Иначе мислехме да се прибираме края на юни.

# 224
нахлувам в темата ви, за да кажа честито на Just a Girl   bouquet
да е много здрав малкият Борис и с баткото много да ви радват, а на мама и татко желая спокойни и непробудни нощи Wink бъдете много щастливи! Макар и отдалече ви  Hug и се надяваме да сте добре.

Общи условия

Активация на акаунт