Не мога да намеря време да пиша тук,но иначе не пропускам да чета.При нас нещата бяха доста усложнени,2 седмици след раждането на Изабела ме приеха отново в отделението,в което раждах с диагноза "ендометрит".След 10 дневен престой и лечение ме изписаха в подобрено състояние.През цялото време ми беше ужасно мъчно че съм оставила мъничето само(е,с бабите и баща си,но.....).Тъкмо се поуталожиха нещата покрай възпалението и запчнаха проблеми с гръбнака и ошипяване.Не мога да се порадвам на бебенцето си.Тя,слава богу,е добре.От Фризолака след болницата се прехвърлихме на Лактана био 1.Мн съм доволна,възприема го много добре.Не повръща,няма запек.За коликите,опитах почти всичко,капки Саб симплекс,капки Инфакол,Бейбинос мазило,топли кърпи на коремчето,сешоар спане с часове на корема ми,но вс помага за кратко.Вече се отказах да се боря с тях,остава да чакаме сами да отминат.Преди Изабела плачеше и се свиваше само вечер след 18.30ч.,но от седмица започна и през целия ден.Иначе на консултацията ни казаха че е пораснала доста с 5 см и 1 кг.Лекарката малко ме притесни като ме попита не съм ли обърнала внимание,че на едното краче има една гънка по-малко,трябвало спешно да посетим детски ортопед.Близките ми обаче считат че е мн малка за такъв преглед,какво ще ме посъветвате?
Ама нали на кърма не преяждали... Плюе на фонтан 1-2 пъти и после хълца. Да се притеснявам ли? Четох статията за "щастливо повръщащото бебе", но не мога да преценя такъв ли ни е случая....

Препоръчани теми