Слънцето грее, февруарчето гука и се смее и мама весели

• 14 147
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
Desika попитай педито за тези сини лампи,....ние бяхме под такава 24 часа и резултата беше много виден..от нива на билиробина 24 след 24 часа бяха 16.Но тук напълно отричат спирането на кърменето,дори и аз бях в болницата с него и винаги когато си исках си го вадех от лампата и си го гушках и кърмех.
Желая ти късмет и не се шашкай Hug

Деси има такива лампи, но без да ми издадат направление за хоспитализация не могат да ни приемат в болница , за да го нагряват. Тук в България доколкото разбрах не всяка болница разполага с такива лампи.
Но ако и този път не спаднат нивата ще се молим на педито да ни издава направление.
Благодаря за подкрепата  Hug

# 196
здравейте аз се включвам малко късно, но имам едно въпросче.

някой знае ли дали масажният гел " дяволски нокът " може да се ползва когато кърмиш
дават го за болки в кръста, незнам ама още болката е доста силна
и за подсечено дупе хумата на прах ли се слага на дупето или по друг начин , че племенничката здраво са и посекли дупето в болницата

лека и тихичка нощ

# 197
betunga ,разкажи за проблема с плащанията от НОИ,ако мога да помогна с нещо.

Там е работата, че аз не съм убедена даже дали има проблем. Просто искам да знам - Дал Петко .... Взел Петко.
Аз съм осигурявана 6 месеца на 2000лв. Първия 45 дневен болничен е от 26.12.2008г. За януари получих 880лв. за февруари 850л.  И я питам -това ли трябва да получавам? Тя - ми незнам, май има няква грешка, иди в НОИ.
Според мен и за декември и за янури и за февруари болничните са сметнати на база 12месеца  newsm78

# 198
Добро утро   food010 Тази нощ е нямало зомбита  Laughing
Айде вървете разправяйте, че бебчетата не спинкат  smile3534

# 199
Честита месечинка на Симона и на Сияна  newsm38   Да са живи, здрави и много да слушкат мама и тати! Хрумна ми заглавие за следващата тема.               
 Баба Марта вънка беснее, февруарчето на мама гука и се смее.

# 200
  • Стара Загора
Добро утро   food010 Тази нощ е нямало зомбита  Laughing
Айде вървете разправяйте, че бебчетата не спинкат  smile3534
Aaaaaaaaa спинкат,спинкат  Joy Мойта мома спа от 11 до 5:30  Flutter

# 201
  • в сърцето на един мъж...
Блазе ви Grinning Ние си се приспахме в 11 и се събудихме в 3.30, а после в 6.30 двамата с баткото скокнаха Crossing Arms

# 202
добро утро и от мен!!!
Гледайте каква пролет е вънка ,сняг до колене #Cussing out,няма ли вече да се оправя да тръгвам по улиците  Mr. Green че направо ще лудна в къщи.На вас как ви понася гадното време. Cry

# 203
  • Стара Загора
добро утро и от мен!!!
Гледайте каква пролет е вънка ,сняг до колене #Cussing out,няма ли вече да се оправя да тръгвам по улиците  Mr. Green че направо ще лудна в къщи.На вас как ви понася гадното време. Cry
Не ме питай,едвам издържам  smile3515

# 204
Аз по принцип не харасвам този сезон. А както трябваше и три месеца преди да родя да пазя леглото, смятайте как лудвам  #Silly

# 205
Здравейте!
Ако има някой компетентен, моля да се включи.
Бебчо не е пишкал нито веднъж през нощта и сега го чакам, но нещо не ще. Да звъня ли на докторката?

# 206
Сложи го на гърдата или му дай да пийне нещо, затопли стаята и го остави няколко минути по голо дупе. Звъни си ти на док. аз за първи път чувам бебече да не пишка толкова дълаг период  newsm78

# 207
Мерси.

По принцип отдавна не пишка по голо дупе. Памперсчетата са пълни обикновено, а сега беше съвършено сух. Много странно, защото си посука през нощта. Но вода не иска да пие. Ще звъня какво да се прави, въпреки че е  неделя. а мъж ми е на работа #2gunfire

# 208
добро и наспано утро и от нас smile3521и ние спахме супер от 12 до 5.30 хапна и до 8.30 пак хапна и все още спи smile3521
БЕТУНГА извинявай за късния отговор,та значи аз имам 4месеца на 1000лв осигуровки другите 2месеца са на минимална(хващат ме 6 месеца нали съм с болничен преди нова година) и сега взимам 600.те нещо си там ги разпределят и за това са по малко поне при мен но мисля не може да взимаш само 880 при все че си се осигурявала на 2000 Thinkingама тая твойта счетоводителка май май си е за побой теб ще те праща да проверяваш тя за какво я взима нейната заплата?аз ако съм на теб я кви гърди имаш ще я цапардосам на место ще я оставя. Joy
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СИМОНА НА ДАЯ9 И НА СИЯНА  НА КАМЕЛИЯ newsm51
ЧЕСТИТА 2 МЕСЕЧИНКА НА МИХАИЛ НА СИОЛИНА smile3525

Хубав,весел и кротък ден желая на всички Hug

# 209
Здравейте майки,
време за писане почти не остава, но поне гледам да ви попрочитам от време на време.
При нас нищо особенно, гледаме се с момчетата.Бебето е ок, бяхме на преглед преди няколко дни- наддал е 920гр и 3 см за един месец Simple Smile, само на кьрма е, вода не давам.
Единствения по сериозен проблем засега е неотминаващата все още жьлтеница ooooh!, тьй че Деси-  Hug, не сте сами.Утре пак ще го водя на преглед да видим дали ще предприемат нещо най- накрая.Бяха ми препорьчали единствено да излагам бебо по 5-10 минути всеки ден на сльнце- гол, само по памперс да се пече....е, правим го вече от седмица и ще кажат утре има ли ефект.Вода сьс захар забраниха да давам, както и да спирам кьрменето Naughty
Тия дни ни предстои и местене- отиваме да живеем в друг град, доста далече от тук но се налага- тати е почти три месеца без работа вече....кризата се усеща вече дори и в най- добрите курорти на Испания.
Баткото си ходи на училище- не сьм го спирала, ще видим до кога.
Известно време може би ще сьм без нет, но ще наваксам като се понаместим.
Приятен ден пожелавам на всички бебета и майки!
И до скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт