МАРТенски хлапета

• 67 482
  • 556
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Счети, страхотен е Виктор - чаровен като майка си , пу-пу Grinning
Ние все още не сме ходили на почивка. Все с ремонти се занимаваме, повече от месец сме без покрив на къщата. Майсторите уж обещаха до 29-ти да приключат, та на 30 да тръгнем за морето, но не ми се вярва. Съпругът ми иска да ги оставим да довършат сами, аз се чудя...
Ще ходим и на концерта на Мадана, за пръв път ми е да ходя на голям концерт и го чакам с нетърпение Grinning Дано само децата да слушат баба си... Grinning

# 121
  • София
Здравейте, отново се срамувам колко отдавна не съм се появявала в темата  Rolling Eyes
Счети, голям сладур е Вики - много са ми сладки с костюми децата...
Ето го и Боби с папионка от един концерт с бившето му гадже  Crazy 
Тук има две снимки от морето с баба му и дядо му - На плажа и във водата
А това са две снимки с новото му гадже  Simple Smile На разходка и в басейна

Иначе Бобчо изкара, почти 2 месеца при родителите ми и много се забавлява, защото те му пристават на всеки каприз. Аз не съм много съгласна, но те са си такива - глезят го много.
Сега вече си е при нас и ми е много добре - иначе ходех в обедните почивки да го виждам за по половин час и ми липсваше...

# 122
 Laughing Лара,адаша е голям сладур и много е порастнал. А иначе новото гадже е по-хубаво. Laughing

# 123
Привет мацки и ние се завърнахме от морето, че даже и на Трявна сколасахме да отидем  за два дни. Много е хубаво там направо китно градче едно зелено чисто и като сложим чистия въздух съвсем.Почти съм сигурна че там видях и Tedulina с Иси ама карахме едно колело рикша и нямаше как да и се обясня в движение коя съм Laughing Mr. Green

tchara благородно ти завиждам че си на концерта на Мадона такава луда фенка съм и,че много ме е яд че не се организирах от рано #Cussing out ама то от чудене дали на де отида ва Букурещ да я гледам или в СФ накрая ще я гледам по телевизора Rolling Eyes затова моляте каквото успееш снимай и после покажи, и да разкажеш после подробности ...айде да свършват бързо ремонтите из вас че и вие да се окъпете в морето

# 124
  • Варна
Здравейте!
Ние се завърнахме благополучно от Трявна  Wink. Счети, може и нас да си видяла, бяхме там от 17ти до 28ми този месец. В движение може да не се обясниш. ама другия път намигни - да се запознаем поне  Sunglasses Наистина е страхотен град, околностите също. Можеше и до Габрово да отскочим, но се поразболях последните дни и си останахме само с посещението до Дряновския манастир и пещерата "Бачо Киро" - много красиво място  Peace.  Младежа беше особено доволен от забавленията, но последните дни му липсваха приятелите, карането на колело и тротинетка. Дано сега след престоя на този чист планински въздух престанат бронхитите  Praynig !
tchara, той концерта наближи драстично Wink, сигурна съм че ще си изкарате повече от страхотно  Peace. Като гледам по ТВ-то как чакат фенове денонощие по-рано си представям какво чудо ще е  Crazy. За бабите и дядовците не мисля, че има какво да се притесняваш. Като помня какво си разказвала за едната баба - занимателна и обгрижваща - ми нямаш грижи  Party.
Lara, Боби е едно страхотно малко момченце  Hug.

# 125
  • София
Здравейте мами  и от нас!
Аз съм от 10 дни на работа , но все не успявам да вляза да Ви почета.
Много хубави снимки на дечицата.Наистина всики много са пораснали, и Боко ми изглежда много да се е издължил.Те са от 2 месеца на Родопите на селото с баба и дядо.Ние ги взехме за 10 дни бяхме на море и после постояхме и ние за една седмица при тях и отпуската свърши.Тях ги чакам да се приберат към 05 септември.Борко ще тръгне на градина от 07 септември. Ние вече сме в новия дом от 1 месец и все още редя багажи.Остана детската да вкарам багажите и трябва да успеем до събота, когато се прибират децата. Наистина кофти мероприятие да се местиш, но наистина си струва да видиш как хубаво става.Много се радваме,че вече ще сме нашироко и самостоятелно ( досега живяхме с моите родители).Децата ще си имат всеки своя стая...стана наистина хубави и приятно.В началото ще ни е трудно докато свикнем с новото място, но поне не сменяме квартала, училище и детска..иначе промяната  наистина щеше да е по-голяма и по-трудна за свикване особено от дечица. С баба сме на една спирка разстояние , така ,че много се надявам пак да ни помагат с грижите по младежите.
Това е засега от нас.Поздрави и целувки на всики дечица!

# 126
  • Габрово
Мамо Бубе, хубаво е, че "наминаваш". Честит ви нов дом, да изживеете много хубави мигове в него.
Чакам снимки.

# 127
Здравейте момичета!
Дълго време нямах компютър ,бяхме на гости при бабите ,като се прибрахме докато поправивим вкъщи и лятото мина.Благодаря на всички за поздрвите за рождения ми ден.Никол вече е на градина.Трябва да кача малко снимки.Всички са много пораснали.Виктор е много готин шафер.Чара пиши как мина концерта на Мадона.
Надявам се вече да пишем повече.
Приятен ден!  bouquet

# 128
  • Варна
Днес качих снимки от Трявна, ето да видите и моето пораснало момче Simple Smile цък.
Тази зима по всяка вероятност ще му се размине детската градина Sad. Вчера го водих на преглед за корема и макар, че е добре, препоръката на д-рката е да си е у дома зимата. То не че има как с 5 пъти на ден хапчета да го дам на градина  Rolling Eyes. Хубавото е поне, че болките в корема са много редки вече и никак не приличат на тези, които бяха преди месеци. Според д-рката и бронхитите можело да са от ГЕР-а.  Така де, здрав е, но няма да е на градина, за сега. Да видим как ще се оправяме двамата.

# 129
 Здравейте, не съм писала от 1 000 000 години, но покрай раждането на второто ми момченце и гледането на двамата сладури в къщи не ми остава никакво време.
Баткото е много послушен и помага много в къщи.
Много се радва на Тони и все иска той да го облича/съблича, да го кара с количката ...
Мислим да запишем Кико на таеклондо, да изразходва малко енергия.
Ето малко снимки от нас - имахме годишнина- дървена сватба (5 години) :

http://picasaweb.google.com/tita.tof/5?feat=directlink
До скоро

# 130
  • Габрово
Теди, Хриси е много порастнал, сладур. Сигурна съм, че ще се справите зимата в къщи. Важното е той да е здрав. Пък и Варна вярвам предлага доста развлечения дори за студените дни.

Мамо Ели, честито ти второ синче. Да е много здрав.
Много са сладки и двамата.

Мишо от 14.09. Тръгва пак на градина. Ще ми липсва, но няма как. Трябва да си търся работа. Пък и зимата в Габрово си е голяма скука и няма  достатъчно възможности да се среща с други деца, ако не е на градина.
Купихме му скейтборд. Много е запален и полека лека се учи покрай батковците.
Ето го и него : http://www.freeimagehosting.net/uploads/26a6e6ba4c.jpg

# 131
Ето ме и мен, не бях влизала, изпуснала съм снимки! Много пораснал Хриси, дано да изкарате лесна и здрава зима, и да израсте проблемите! Браво и на мъжката мама Ели Simple Smile Хубаво име Simple Smile

Ивап, скейтборд??? Браво на момчето. Моята фръцла още не може да кара колело без помощни ("като стана голяма на пет") Crazy

В понеделник беше първият учебен ден, ето снимки:
http://www.flickr.com/photos/misholina/sets/72157622376567288/

# 132
  • Габрово
Мишолина, на добър час на Марианка в училище. Снимките са много хубави, а тази на която играе на дама е страхотна.  Много е порастнала, може смело да яхва колелото без помощни  Grinning.

Мишо вчера се върна в детската градина. Много е щастлив, интересно му е и вече като че ли се поукроти. Много обича да го играе "голям".

# 133
  • Варна
Ели, много са ти хубави момчетата. Да са ти живи и здрави.

Ivap и аз се учудих на смелостта ви да му купите скейтборд, браво на момчето че се справя  Peace. Хриси и той е от желаещите за такава придобивка, но поне до следващото лято няма да го огрее.

мишолина, честито ти ученичка, голяма сладура. Изглежда много щастлива Simple Smile.

# 134
  • София
И от мен честит първи учебен ден на Марианка! Дано да и върви в училище.

Иначе за скейтборда, аз също съм от притеснителните майки, които не смеят и да си помислят за такова нещо.

Я кажете ще записвате ли вече децата на някакъв спорт и какъв? На мен, хем ми се иска, хем си представям, че ще трябва да съм плътно до него и ще му преча да е дисциплиниран...

Общи условия

Активация на акаунт