Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
Много беше приятно на срещата. Обаче срещите в парка по ми допадат, защото на софрите е по-трудно общуването с повече хора. Та ще чакам с нетърпение да се стопли.

Амаринова е права, че събуждането си е до дете. Имало е случаи, когато Ния съм я вдигала и както е спяща съм я обличала да излизаме. Но дори и да се събуди като включа мотора на колата пак заспива. Познавам деца, на които обаче това не може да се случи.

# 151
И аз съм от тия дето никога не будят, организирам си всичко в крачка според това кога ще спи
Или пък се опитвам да и организирам кърменето и спането според плана, ако е за нещо важно, но не бих я събудила никогиш
В случая за подобна среща бих я държала малко повече да не заспи и бих излязла малко по-рано, за да заспи навън, но аз пък не броя кола и вкарване и изкарване от нея, това е, ако ще се ходи пеша

Това дете иска само право да стои, обаче се пързаля и пада, ще и обувам обувки вкъщи, ама и с тях пада, просто както си се държи и се пуска, за да докопа нещо

# 152
 Rolling Eyes 12 cm.  сняг !!!!!!!!!!! newsm20

# 153
Благодаря за милите думи   bouquet
Въпрос: фонтанелите на вашите бебета до каква степен са се затворили?
На Калин все още не се е затворила напълно и има малко разстояние,та ми е любопитно на вашите деца до къде са затворени.
П.С.
Ивончето твоето дете ми е адашка,и аз съм Ирена  Hug

# 154
Майра, нали Ноеми сяда накрая Wink Мен определено повече ме впечатли пълзенето назад, и то на паркета от колкото сядането Embarassed Просто моето дете като го оставя на пода и почва да реве и да си бие главата в земята. На дивана, на леглото няма проблем, но сложа ли я на земята и почват викове Peace

Ир, на Алекс фонтанелата е доста голяма. Тя и се роди с по-големичка, а и при нея бавно се затваря. Ако не се лъжа възрастта за пълно затваряне беше 1 год. newsm78

# 155
  • Варна
Добър деееннн
Във Варна времето е супер , цял ден сме по разходки.Павел е мн. подвижен в последно време и нямам мн. време за комп.Сняг тук няма да вали слава богу, но ще паднат темп. с 2-3 градуса уикенда.Утре вечер съм на бар и на танци Sunglasses.Мъж ми май си идва в отпуск скоро и се възползвам до последно от моминския си период  Mr. Green Желая ви приятна вечер.

# 156
Веси, а Павката кой го гледа? Laughing
 И аз днес се възползвах от хубавото слънце и отпрашихме на разходка, обаче моите таласъми не стига , че сутрин стават в 6-7ч, после спят предиобед около час, та и в количката съня им беше 40-50 мин. и после -  Shocked Shocked ! Не честно така да ме дразните, че вашите бебчета спят по 2-3, че и повече часа!  Crossing Arms

# 157
  • София
Шмилянке, абе ще мине и това, какво друго да кажа  Crazy Всичко ще мине, но тогава вече децата ни ще са големи и няма да можем вече да ги гушкаме и гоним напред-назад  Crazy Сега не осъзнаваме колко ни е хубаво Heart Eyes Т.е. осъзнаваме, ама повече ни се струва трудното - а него ще забравим със сигурност!

(...) Въпрос: фонтанелите на вашите бебета до каква степен са се затворили?
На Калин все още не се е затворила напълно и има малко разстояние,та ми е любопитно на вашите деца до къде са затворени.(...)
Много го обичам този Кальо  Heart Eyes За голямата фонтанела - затваря се между 12 и 18 месец. Има време, спокойно  Peace А всеки път, като съм била на консултация и кажа нещо за мекото тикве на Дарина, баща ми казва, че на баба Ванга фонтанелата си била отворена Wink

Айде беееее, всички разказахте колко била готина срещата, а снимки - нъц. Вие сте се наговорили, не сте излизали никъде, само ни будалкате сега, че сте били на среща  Crossing Arms

# 158
  • София
Софиянки, в Дженезис има страхотни дървени играчки Simple Smile

Добре де, хванахте ме, признавам си без бой - не ми се идваше на срещата, не сте ми симпатични, ама реших да се оправдая с Бобо Twisted Evil

# 159
Сега си признай, че си била в Мола, защото нямаше как да знаеш за дървените играчки Twisted Evil
Малко снимки ви пускам и отиваме на лекар с Пепи, другите по-късно.
http://july2008.multiply.com/photos/album/119/20.03.2009_sre6ta_v_Moll пия и ям всичко, почерпки приемам всякакви, без виртуални Joy

# 160
Малиииииииииииии, много хубави снимки. И колко  са големи бебчовците  Heart Eyes

П.С. мааааалко ви завидях да знаете  Blush

Дуци пратила съм ти една бутилка вино - за почерпка. Ако си  в къщи сле 30мин., ще си я получиш, но ако си излязлааа.................. Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 мар 2009, 19:31 от iucka

# 161
# 162
Дуци, тенкс   bouquet

# 163
  • София
Много сте Убави  Hug но неможах да позная някои мами  newsm78

# 164
такаааааааааа Дуци кажи си адреса да пращам тъкмо омесих една питчица  Peace
много хубави снимки, а някой ще ми каже ли кои са мамите от снимки подредени под номер 1, 4, 10 и 37   bouquet
Юцка а как точно "претри" виното? Joy

Общи условия

Активация на акаунт