Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Честити месечинки на празнуващите днес !  bouquet

Ели, Донка и всички други с болни дечица - оправяйте се по-бързо  Hug

Поздрав : http://vbox7.com/play:38b6448a  Simple Smile Малко е ретро, но си остава класика /поне за мен/ Simple Smile.

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 22:56 от Ninche

# 256
Оф, как да сме... От днес и Боян е на антибиотик.  ooooh! Не се очертава да бъдем здрави в скоро време. Не искам да се оплаквам.

# 257
МАЦКИ
аугментин давам на 12ч., до сега 4х дози е изпила по 2,5мл... ами сега е 5ч. - рев, плач - меря т. - 39 има  Shocked
ще се побъркам, в по нормален час ще се опитам да се обадя на педката... въпреки че тук няма такава практика... ако не май ще я водя на бърза помощ...

# 258
Честити месечинки   bouquet
Ние с малко закъснение да почерпим за вчера.

# 259
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ЯСЕН НА ТИТИ И НА ДР БЕБОЦИ.

Знам че тити няма нет, но винаги го забравяме Яската.

# 260
Добро утро  Laughing
 Мойто дете пак криво, пък не виждам причина  newsm78 , дано да си влиза в ритъма скоро , че с еизпокарахме с баща му  #2gunfire

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ, МИЛИ БЕБЕШОЦИ  Heart Eyes
Дано всички болнички, бързо да оздравеят  Praynig

Ми това е от мен.  Снощи комшииката се прибра в 1:30 и реши , че ни се слуша музика  #Cussing out   #2gunfire  ........че до около 5ч. слушахме музика. Та поради тази причина днес съм малко по-отровна от обикновенно  smile3515

# 261
Дуци, много ми харесва надписа под аватара ти, някой път ще го открадна.

Няма нищо ново при нас, малко сме само с Елена и си почивам, кака и е в София. От два-три дни Елито по цял ден бръмчи с уста и повтаря ма ма ма ба ба ба та та та, но от тия неосъзнатите според мен.

В тъпите ни местни магазини няма дънки. Ако са евтини са много зле, а единствените, които ми харесаха са в два-три маркови магазина за по 200-300 лева, оцъклих се като видях, че и в нашия град има толкова скъпи дънки и то не в Мола, там още не съм търсила, но и ако и там са на същите цени - абдикирам, ще си мина направо на поли и летните дрехи в последствие.

Дуци, от Ларедут съм си взела пола ленена 40 номер, дънки и панталони същия номер ли да поръчвам, ако си харесам? Вчера мерих някакви леко ластични и влязох в 28ми, но като цяло съм за 29ти номер сякаш от нашата номерация.

# 262
Джоли, радвам се, че Ния е била почти сухичка вчера. Според мен обаче това е късмет, не искам да те разочаровам.
Както ти казах, аз не съм спец по слагането на гърне, засега не ползвам такова с Нико и не смятам в близко бъдеще да купувам. Затова и не мога да кажа какво следва по-нататък. Щях да ти предлагам една статия за Infant potty training (тя е на 1ва страница в темата за ЕБХ), но я позачетох сега и видях, че всъщност тя е за ЕБХ, не за слагане на гърне. Иначе знам за гърнето, че не се препоръчва детето да бъде държано на него дълго (повече от 10-15 мин), защото така му се създава усещане за принуда, което по-късно рефлектира в поведенчески проблеми.
Можеш да опиташ да махнеш памперса, като се запролети, но тогава предлагай на Ния гърнето по-често и бъди готова да бършеш локвички от пода Simple Smile А като оставиш детето без пелени, ще наблюдаваш естествения му ритъм на изхождане и така ще разбереш горе-долу кога да предлагаш гърне, така че да има свършена работа в него, а не да я отегчаваш.

# 263
Честита месечинка на Яската на Тити!

Ии, тоя път не забравих! Щото си бях записала
А също и на  Катето на Гнидка smile3525

Маги на Sa
Мариела на ТоНи_79
Весела на blumence
Александра на deizy13

Шада, благодаря за честитките за Емчо. Hug

# 264
Благодаря за честитките  Hug Добре, че сте вие, иначе още дълго щях да си мисля, че е на 7 и нещо  Laughing

Будна е от 8 и нещо, преди малко заспа и сега имам час свободна програма  Sunglasses

Сега говорих с една моя бременна приятелка, толкова положителни емоции има Grinning И леееко наивна представа за нещата  Wink

Flowers Four Leaf Clover на болничките и бързо да оздравяват  Hug

# 265
Хм...мерси, Евредика. Дано не е късмет, че и днес явно ни е хванал  Mr. Green 2 пишкания в памперс и 2 в гърне. Да ходя да пусна тото  Laughing

# 266
  • София
Доне ужас,дано скоро се справите с тая гадост и повече никакви болести Peaceдругите болни бързо да се оправят Praynig.
Джоли,следващият път ще те почерпя Embarassedмерси за комплимента Laughing
Днес май времето е добро...отиде си зимата най-накрая.И ще се излиза,дано ние днес да не сме толко криви,като вчера....нощес спа добре,май ще продължа с Дентокинд-а Peace
Хайде честити месечинки  bouquet

# 267
Между другото, Кали и аз много се изненадах като те видях как изглеждаш  Simple Smile Ако не знаех, изобщо нямаше да допусна, че имаш и 14-годишно дете  Grinning

Тъй, че и аз искам почерпка  Laughing

# 268
  • София
 rotfImbo rotfImbo ха ха,ок Peace

# 269
  • София
Кали, като черпиш да не ме забравиш  Wink

Общи условия

Активация на акаунт