Хайде пролет идвай вече, че не издържа ЮЛСКОТО човече ( тема 85 )

• 10 695
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
Бухти, защо се нарева? Поне ти е олекнало, нали?
Аз не съм ти казвала, ще кумуваме във Варна, сватбата май ще е на корабче. Младоженците са малко странни и сигурно в последния момент ще разберем в крайна сметка къде ще сме Crazy
Защото не съм ги осъзнавала досега тези неща. И не ми харесват.
Иначе на нас ни предлагаха на яхта, но не ни допадна идеята Mr. Green

Крис, не е съвсем сигурно, но най-вероятно ще е балната зала на Мелиа, а изнесеният ритуал ще си го направим на Seaside Mr. Green Тук идва ред да благодаря на ЕЛ, която есента още ми беше разказала за една сватба на Мелиа и аз от тогава си бях наумила да отидем да го видим  bouquet

# 46
  • Варна
Майра, такива пюрета с овес има на Sunval. Peace

# 47
Ей,да се запиша,че ще ме забравите.
Ама много готини нови аватари ма в темичката  Hug
Калин отново отказа да яде,нищо не признава освен цокането.
Вече ще се побъркам...еми виси ми на гърдата през 30 минутки.
При никненето на долните зъби пак имаше такъв период,но сега вече е доста по-голям...
направо не знам какво да правя,е давам му да цока когато поиска,ама как да го науча пак да яде? newsm78
Ще помогнете ли със съвет  Praynig ако не отговорите няма да се сърдя,защото и без това не съм никак редовна,но какво да се прави,като нямам време,а вие пишете скорострелно,а темите ги изписвате сякаш са с по една страничка.

# 48
Майра, мерси за съвета. Няма да я давам. Ако бях прочела етикета като хората, изобщо нямаше да я купя. Значи сега съм отново в чуденка как точно да го въведа този глутен...
Хип имат само овесена каша Peace Може да я мешиш с някоя друга безглутенова.

Ир, може би след като излязат зъбите това ще отмине и пак ще прояде твърда храна. Търпение му е майката Peace

# 49
Айде бе Бухти, не ти ли дойде? Докога ще чакаме да ти дойде? (заради чашката де)  Mr. Green

Рева помага и аз много рева. Успокоява ме. Поне по-добре ли се чувстваш след като рева?  Hug А на Лили, лично аз мисля, че даваш много добър примери няма място за колебание.  Hug

Тони, аз въвеждам глутена с овесена каша на Хип. Слагам по мъничко в безглутеновата каша, която досега давах и постепенно увеличавам количеството овесена за сметка на другата. (Тя и АМаринова го е писала)

Майра, на мен ми липсват снимките на Ясмин и Ноеми (без шапки)  Mr. Green

# 50
  • Варна
Ир, и този труден период ще отмине. Давай му да цока, но не спирай да му предлагаш твърда храна във времето, когато обичайно яде. Peace

# 51
Бяхме навън до 17.30, времето беше супееееееееееер  Mr. Green Вчера наистина много духаше, затова събрахме бебоците вкъщи  Grinning

Дуци, аз днес пласирах цветята на майка ми, защото Бобо онзи ден се захрани със земя и листа  Confused добре, че беше обърнал саксията в обратна посока , че не ми се мисли ако беше паднала върху него . Имам списъка на отровните растения, довечера ще ви го напиша  Simple Smile

Бухти, пелените са ми Wonderoos  Simple Smile Моля те кажи ми от къде мога да си взема книгата на Йеспер Юл  Praynig

# 52
Майра, на мен ми липсват снимките на Ясмин и Ноеми (без шапки)  Mr. Green

за летни трябва да спорим вече  Wink  - тук е 15 гр Mr. Green

# 53
  • София
Прибрахме се Whistling,Литвиненко отново каза-няма му нищо на детето,пфууууууу спирам да се претеснявам Peace
благодаря на всички Hug

# 54
  • непостоянно
Кали, Hug чудесна новина Grinning Радвам се за вас Heart Eyes

# 55
Кали, много се радвам за вас  Hug Утре мятай Бебчо в количката и ела на срещата да се запознаем  Simple Smile

# 56
  • София
Браво, Кали  newsm44

Вече почва да ме хваща яд, че ще изпуснеме срещата утре   newsm45  smile3515

# 57
Не ми е дошло Tired И аз искам да я пробвам чашката, ама няма. Този месец май ще ме пропусне изобщо. Само дето всяка вечер ме боли ужасно корема.
Поне по-добре ли се чувстваш след като рева?
Не ми олекна особено, честно казано никога не ми е олеквало след като плача, малко не го разбирам това.

Шада, приличат много на фъзи бънз, да дадеш отзиви после Simple Smile А Йеспер Юл вече споменах, поръчах го от американска книжарница - http://search.barnesandnoble.com/Your-Competent-Child/Jesper-Juu … 0374527907/?itm=1
Честно казано обмислям да сканирам книгата след като я прочета ако има желаещи. Само не съм сигурна дали ще имам възможност.

# 58
Бухти аз съм много доволна от тях. Преди седмица - две взех едни за проба  Wink сега взех още 2 чифта. Надявам се да ми стигнат. Вчера купих и гащички на Бамбино Мио, ще ги тествам и тях, ако ми харесат ще взема още  Simple Smile

# 59
У, Кали браво.  Hug С това мнение вече се приключва нали? Всичко е наред и няма място за притеснение.

Бухти, желаеща  Peace

Е аз да взема да литна за София ли.... newsm78 Като ще има среща, да не изпуса а?  Wink Доне идваш ли? (пиши как сте)

Майра, беше писала преди за 7 месец мисля, какво очакват педиатрите от бебетото на всяко посещение, двигателно и умствено. Ако сте ходили пак на преглед, сподели моля те този път какви бяха очакванията, че тука мойта педи нищо не очаква  Confused

Общи условия

Активация на акаунт