ВЕЛИКОТЪРНОВСКИ деца и мами чакат пролетта засмяни

• 19 483
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
с удоволствие ще се дам да ме крадете  Flutter

ехххх.....как миналото лято оставях бебо по памперс и цяяяял ден седяхме под шарената сянка на лятното слънце...а тази година - аз ще трябва да работя...а той....Той с баба си - някъде под шарена сянка...
Нищо, след около 40 години като се пенсионирам и аз ще си позволя всяко лято да се пека на слънце всяко лято  Mr. Green

# 256
  • Велико Търново
Да Поли ,майка ми ми каза.... жалко ,че не сме се засекли...,ако идваш в парка ...обади се,пиши,ще се радвам да се запознаем Simple Smile

Ние днес ще сме малко на разходка извън града,леля ми имат вила близо до Априлци и ще им погостуваме днес

Хубав ден на всички

# 257
Хей мами, кажете къде в търново може да се организира детски рожден ден, освен в Джамбалая. Дъщеря ми на30 април става на 7 год и вече празнува няколко рожденни дни на приятелчета от градината в Джамбалая и на децата им омръзна там. Дайте идеи къде другъде може да се направи весел рожден ден. С благодарности  newsm59

# 258
  • България, Велико Търново
Добро утро момичета Ето кафенце за отскок  newsm53
Покрай хубавото време и аз не съм се вясвала скоро тук.
Днес денят пак ще е страхотен, така че приятна разходка на всички. А на работещите мами- спорен ден.  newsm03

# 259
  • велико търново
здравейте и от мен ,благодаря за кафенцето с него се разсънихме.За marmars може да и направите рожденият ден ,на сладкарница с децата и някои мами за помощ.Или пък на пицария луд купон имаше в една ,скоро като отидохме. Има и на вънка катерушки с люлки времето е хубаво вече става за на вънка,а и няма да се пуши където са децата.А  наскоро разбрах ,че може и да поканите клоуна от джамбалая където ще празнуват децата да доиде.p.s. и на моята дъщеря /7год./ и омръзна в Джамбалая май трябва да измислят нови забавления за децата.На всички мами с колички и без, приятни разходки и весело изкарване.

# 260
  • пяната на дните
Привет!  Grinning
Да се похваля - приеха детето в детска градина (в момента по-лесно се влиза в Езикова гимназия...)!! Директорката на "Здравец" се обади сутринта да пита дали това е нашето решение, и понеже от "Соня" всички бяха много нелюбезни, реших да ги отсвиря  Mr. Green. Има ли други за групата наесен в Здравец?

# 261
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Другото място където можете да празнувате е или направо в парти център DANYANIMATION или в удобно за вас заведение и с техни аниматори! ето телефони 651-389    0878 931-449
www.danyanimation.com   
Професионалистите от тази агенция ще забавляват децата на детският празник-карнавал в Младежкият дом на Г.Оряховица сега  в петък от 16.30ч! Които от вас могат  Hug да заповядат, събитието е благотворително, а забавлението и шоуто за децата няколко часово Party Идеята е децата да останат доволни и да се забавляват, защото особено в Г.Оряховица ..няма никакво развлечение за най-малките...нищо, в което те да участват, и да им е хубаво и да искат още
verte честит ви прием   bouquet ....писах ти на лични преди време

# 262
Здравейте момичета.Влизам да ви напомня че тая тема свършва и ако искате в новата ще сложа новия колаж,но Не всички майки са качили снимки.После да няма сърдити,че на някоя мама го няам детето. Naughty

Дайте идея за заглавие на Великденската ни нова тема.

# 263
tutubutu ние днес май се засякохме при Здравкова или съм се припознала.Сега влязох в албума ни да видя кои деца имат снимка за колажа ни и ми се стори познато детето.Ти ли беше?

# 264
  • Велико Търново
 Laughing хехе какво съвпадение!!! Аз бях! Сега погледнах снимката на малкия  Crazy Е следващия път дано да се познаем навреме  Hug

# 265
ехооооооо къде стееее  Rolling Eyes

ние днес се разминахме с разходката,че имах мнооооггооо за    1ironing   то не бяха дрешки,пелени,хавлийки   Whistling 
добре ,че Малчо беше послушен и спинкаше и успях да си свърша работата  Peace 

дали утре ще е хубаво времето   newsm78 

verte  -  ама то голям зор да влезе в градината  ooooh!  ужас!!! Поздравления ,че са ви приели   bouquet 

е,хайде отивам да прочета и другите теми  Wink 

# 266
Здравейте болярки.Ние днес цял ден киснахме в парка на триъгълника.Влизам да ви се оплача от отношението на дирекорката на детска ясла ''Пролет''Днес отидох да подам молба за прием в същата ясла.И сме номер 122 за 30 места за месец Април 2010г. #Crazy.Тая ти женица като ми се развика че нямало места ужас.А аз само попитах като бял човек.Направо съм потресена.Някой може ли да ми каже някоя ясла че аз знаех само тая.И ако може да ми разясните дали правилно съм разбрала,че 122 деца чакат за 30 места.

# 267
Здравейте и от мен с това хубаво време не ми остава време да пиша, браво на Ива  за градината аз на пишмана записах Габи още първия работен ден на 5.01.09 в 8.00бях там и бях 2номер е гарантираха ми ама докато не видя немога да кажа .Тук при нас приема е юни ,та края на май вече ще знаем.Лека и спокойна вечер на всички.

# 268
Давам идея за новата тема: Вити козуначета и шарени яйца правят с мама Търновските ни слънца.

# 269
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Голямо затишие тия дни в темата. Няма кой да сервира кафето и не можете да се разсъните!
Сиска и тя не се появява!

Мартеничка
, как сте с малката Дара?

За разходките стана ясно, че се събирате с количките, ние като сме без количка няма да се пречкаме  Mr. Green.

Детска кухня не съм взимала никога. Обаче това, което чувам, че се случва в момента, ме възмути много. Как е възможно като се търби толкова много за вредата от пластмасата именно храната на децата да се слага в такава. А удобството? Нямам думи за пореден път!

Поли, решихте ли къде да си починете?
Аз мога да предложа http://www.dankolov.com/index.php?page=guesthouse&lan=bg

Ками, айде похвали се как изкара почивните дни, без дете – по кафета, козметици...

Verte, супер за градината. Аз, да си призная, дори не знам името на яслата, в която са подадени докумнетите на Вяра. Едната е Соня, нея съм я отписала, ама другата... newsm78. Да не говорим, че откакто мъжът ми е подал молбата, не сме се вясвали там и дори не знам кога излиза класирането... Embarassed. Здраве да е!

Слънчев ден утре и приятни разходки!

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 21:20 от pepi111

Общи условия

Активация на акаунт