ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 049
  • 472
  •   1
Отговори
# 405
  • в страната на чудесата
в програмата на нова пише, че от днес в 14.00 започват да повтарят забранена любов. вероятно епизодът от предишната вечер...

# 406
в програмата на нова пише, че от днес в 14.00 започват да повтарят забранена любов. вероятно епизодът от предишната вечер...

Едва ли! Така рискуват, много хора да не го гелдат в 22.00! Може би, от първия епизод от "новия сезон"! Simple Smile

П.П. Еййй, твоа десет часа мноооогооо далече ми се вижда!

# 407
  • Варна
Само да не закъснеят пак виповете и да замине сериала  Close

# 408
Само да не закъснеят пак виповете и да замине сериала  Close
мълчи.Да не дава  Господ-пу-пу.

# 409
дано да го има,че иначе  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

# 410
По-напред някои беше писал, че се намесват хората на Пецата... newsm78 но нещо не схванах къде...губи ми се мкомента, ако може да поясните, ще съм ви благодарна.
Андрей, докато си стоеше в бара, дойде някакъв.... криминален тип. Започна да му обяснява как било в ареста и т.н., и как Пецата се чувства прецакан. Явно беше от неговите хора. Нали все пак Пецата не можа да се измъкне. И на Андрей му се смрази физиономията.
Peace Благодаря за пояснение  Hug

# 411
Ужас, ако тази не е последната от номинираните- артисахме  Sick

# 412
Включих ТВ-то преди малко и ООО Ужас ...Вип Брадър... вече ми се повръща от това предаване... Остава ми като утеха до започването да прочета интервю с Фахрадин в Списание Бласък. Ако искате утре може да го снимам и кача да му хвърлите едно око Laughing

# 413
Току-що Кънчев рече ,че се връщат след рекламете. Да разберат кой напуска къщата... #Cussing out
Туй ще предположи поне 10 мин още церемонене и 10 мин интервю #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ще полудея м.....а им мръсна.

Е,все пак рекламираха,че след малко почва....Simple Smile

# 414
Току-що Кънчев рече ,че се връщат след рекламете. Да разберат кой напуска къщата... #Cussing out
Туй ще предположи поне 10 мин още церемонене и 10 мин интервю #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
загубеняци.. омръзна ми всяка вечер да стоя на тръни ще има ли филм, няма лид а има , заради тия невменяемите ВИП-аджии  Mr. Green

п.с. направиха реклама на Забранена любов и казаха: "след малко". Което ще рече след 10 минути и пак отиде 22:15. Поне ще го излъчат.  Embarassed

# 415

Е,все пак рекламираха,че след малко почва....Simple Smile

Няма такава скука тоя ВИП! Не мога да разбера, какво го гледат! Поне някакъв скандал да имаше, нещо интересно, живо, интрига!

# 416
Дано и тази вечер не ни прецакат.

# 417
Дано и тази вечер не ни прецакат.

Най-ме е яд, че на мой гръб трупат рейтинг! Сега хиляди седят и чакат сериала и после, колко е гледан ВИП-а!

# 418
Май още поне 5 мин ще ни мъчат... то ще стане 10.30 докато започне ooooh!

# 419

Цитат
Най-ме е яд, че на мой гръб трупат рейтинг! Сега хиляди седят и чакат сериала и после, колко е гледан ВИП-а!

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт