ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 11!

• 22 118
  • 472
  •   1
Отговори
# 255
# 256
  • Луната ни пази
е защо се заяждате толкова, не мога да разбера  newsm78
И аз не мога да разбера.
Човек решава да сподели нещо абсолютно лично и веднага се намира някой, който да го захапе за шията.
Защо аз не споделих ред от 10-те имейла , които им изпратих, например. Защото знам, че колкото и да е безупречно писмото ми. изпънато отвсекъде, с интервал след запетайката и пълен член, поставен правилно, Пак ще се намерят хора, които ще се опитат да ме "закопаят" в дън земя.
Защото аз не съм добър и открит човек, какъвто е Ардеа Алба и лесно надушвам себеподобни наоколо и знам как да се пазя  Mr. Green
Харесваше ми добронамереността и готиното настроение тук, но се намери кой да го отрови!
Ако не ви е харесало писмото на Ардеа, що не си замълчахте. То не е писано до вас, а до НОВА ТВ. Освен ако не сте секретарките в нова, които получават и отсяват тези писма, не виждам какво толкова имаше да коментирате.

# 257
И като няма да я има Елен (Софи) дали ще сложат друга актриса или ще "закрият" ролята?  newsm78  newsm78  newsm78

# 258
# 259
хахахха.Мноого срасти,много нещо Joy Joy Joy
Сега ми стана ясно кой таи ''комплексът на Домакинята" дълбоко в себе си Mr. Green
Я стига сте се зъбили.Какво е това нещо Naughty
Била съм такава,била съм онакава-с грешки съм била писала...
Ми ще пиша,я-като бързам и се вълнувам,ще греша.
Ко' ви дреме на вас.Вие нали правилно си пишете.Хайде тихо.
Ся,какво да седна да роня сълзи ли?
И да питам още-толкоз лесно ли започвате да се срамувате,че гледате сериала-заради едно писмо.
Ми аз още 5 ще напиша,щот' съм айляк и освен да кисна и да се дръгна из форума и да гледам сапунки друго занимание нямам .
Айде,девойки,МИР!
Това не е тема за дуел.
Тук може да спорим само кой е по-секси Андрей или Крис
За мен най-секси е МИТЕТО Whistling

# 260
Сега ми стана ясно кой таи ''комплексът на Домакинята" дълбоко в себе си Mr. Green
Я стига сте се зъбили.Какво е това нещо Naughty
Била съм такава,била съм онакава-с грешки съм била писала...
Ми ще пиша,я-като бързам и се вълнувам,ще греша.
Ко' ви дреме на вас.Вие нали правилно си пишете.Хайде тихо.
Ся,какво да седна да роня сълзи ли?
И да питам още-толкоз лесно ли започвате да се срамувате,че гледате сериала-заради едно писмо.
Ми аз още 5 ще напиша,щот' съм айляк и освен да кисна и да се дръгна из форума и да гледам сапунки друго занимание нямам .
Айде,девойки,МИР!
Това не е тема за дуел.
Тук може да спорим само кой е по-секси Андрей или Крис
За мен най-секси е МИТЕТО Whistling
Нидей, уби ме токът  Mr. Green
Като е секси Митето, Дай да направим една класация за най- секси алкохолик сред актьорите.
На тези, на които най им личи, че смучат здраво  Mr. Green

# 261
Момичета, дали го има някъде качено днешното интервю на Елен?  newsm78

# 262

Хаха, вие ако продължите да пишете по темата, ще се обадя в Нова и тази вечер да не го пуснат. Mr. Green Просто тук сериала ми стана по-интересен от онзи. Grinning Ти и Трейси играете по-готино главнте роли от Елица и там другите. Laughing

# 263
  • София
еххх, Елен дали ще участва?

# 264
Ай ся,че ко му е на МитетУ.
Стабиляга,държи на домочадието.Грижовен баща (все сбира челятта -я от пандиза,я от лудницата),любящ съпруг...
Нищо,че има досадният навик да смърка и...пръхти
Абе нищо му няма на човека Mr. Green
Но сега сериозно Naughty
Моят фаворит е Андрей Peace

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 19:23 от Ardea alba

# 265

Нищо,че има досадният навик да смърка и...пръхти

Много е чаровен... Heart Eyes

# 266
На мен пък Митето ми харесва!Ще видите като почне да се награбва с Анастасия, колко ще е страстен!

# 267
На мен пък Митето ми харесва!Ще видите като почне да се награбва с Анастасия, колко ще е страстен!

И как ще пръхти  Mr. Green  Joy  Joy  Joy

# 268

Shocked
това в края, че сериала не бил качествен кой го е писал знаете ли
много странно
аз мислех, че забранена любов се радва на много почитатели и небивал успех

и още нещо да питам-не мога да намеря във вибокса снощната серийка  newsm78

# 269
много си е добро сериалчето  Crossing Arms,на който не му харесва да не го гледа и да не ни занимава с присъствието си  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт